Babamla kavga ettik

İnanın amacım saklamak falan değildi bana verildi ve nedenini sordum sadece olan oldu sonra. Bugun annemle konuştum artık aralarindaki olayları yansıtmamasını istedim bilmiyorum bundan sonra ne olur ama babam wp den bana sövmüş ben seni okuttum bana yumruk atarsın sen bundan sonra benim çatımın altına girme ikinizde kurtuldunuz benden sürtük vs hakkını da haram zıkkım etmiş daha onlarca küfür yazmış…attığı yumruğuda ben seni sadece iteledim diye belirtmiş ve daha ne belalar okudu of Allahım…
Kendi paçanı kurtarmaya bakacaksın, bencil olacaksın. Gerekirse babandan özür dileyeceksin. Özgürlüğünü kazandığında ne yapıyorsan yaparsın.

Burada suçlu annen ve baban . Hala seni olaylara dahil ediyor ve babanın sana zarar vermesine vesile oluyor . Baban pislik yapıyorsa annene yapıyor ve annen ikili ilişkilerinde seni araya koymuş . Aldığın zarara bak ben sana çok üzüldüm kız kardeşim . Allah seni bu çileden kurtarsın . Bu arada ellerine sağlık güzel vurmussun ama birgün bicaklamaya kalkarsa sen ona karşı hiçbir şey yapamazsın . Bir anne nasıl çocuğunu bu kadar k ullanir. Ya o baba denilmeyecek o adam seni öldürse

Koca kızsın, 39 yaşındaki annen korumuyordu demekki. Genç kadın oda. Olaylar olmadan annen biliyordur. Hissetmiştir mutlaka. Hep çalkantılı demişsin evlilikleri. Annen mağduru oynuyor. Sensin mağdur...

Vakıf üniversitesi ödemelerin de varmış. Baban karşılıyor. Adamın eline mahkumsun. Babanın şiddetini kimse hoş görmüyor. Ama seni babanın üzerine salan annen var, ya elinden kaza çıksa... Sende boş duymamışsın adamın kaşını patlatmışsın. Normal mi bu... Olaylara uzaktan bir bak. Senlik bir durum yok. Karışma. Pasaport mu saklanacak çok biliyorsa annen saklasın, sana ne....
Çok haklısınız hiç girmemem gereken bir olaydı ben akışına bıraktım beni ilgilendirmez anne diyemedim … ama bu olaydan sonra bir şeylerin geri dönüşü olmayacağını anladım. Benim karşılık vermemi hiç doğru bulmuyorum ama daha önceden de onca haksızlığa ve şiddete aynı şekil maruz kalmıştım yani lisedeyken bile annemle bir tartışma yaşayayım babam gelip beni döverdi 18 olduğumda artık bana el kaldırdığında yaygra koparmaya başladım çünkü anneme yaptıklarının aynısını bana yapıyordu annem susuyordu ben susmak istemedim alt katımızda amcamlar oturuyordu en büyük korkuları rezil olmak… ileri yaşlarımdada unutmadığım daha çok olaylar oldu her seferinde şiddete maruz kalıp bir şey yapamıyordum. Annemle yaşadığı olaylardan sonra gözüm açıldı ve artık ben bu adamın şiddetine maruz kalmak istemedim aslında yumruğum bunun cevabıydı bana bir daha el kaldırmasını istemedim önceden haykırıyordum ne acılar çektim ağladım neler yaşadım 3 ay konuşmadığım 4 ay konuşmadığım zamanlar oldu bir gün gelmedi yanıma kızım neyin var demedi onun yaptığı tek şey evdeki buzdolabınj doldurmak oldu hayatım boyunca ikisinin kavgalrıyla buyudum belki tepki doğru değildi ama işte o an olan oldu..

Anneniz kendisi dayak yememek ya da kocasıyla arasını bozmamak için sizi kullanmış ve ve pasaport olayını size sordurmuş. Sonucunda işlerin bı noktaya varacağını öngörmeseydi emin olun kendisi sorardı. Bile isteye babanızla sizi karşı karşıya getirmiş. Babanızın elle tutulur bir tarafı yok ama anneniz de bencil ve manipülatif biri. Dişinizi sıkıp okulunuzu bitirene kadar sabredin. Artık ikisinin ilişkisine karışmayın ve sakın annenizin dolduruşuna gelmeyin.

Çok haklısınız hiç girmemem gereken bir olaydı ben akışına bıraktım beni ilgilendirmez anne diyemedim … ama bu olaydan sonra bir şeylerin geri dönüşü olmayacağını anladım. Benim karşılık vermemi hiç doğru bulmuyorum ama daha önceden de onca haksızlığa ve şiddete aynı şekil maruz kalmıştım yani lisedeyken bile annemle bir tartışma yaşayayım babam gelip beni döverdi 18 olduğumda artık bana el kaldırdığında yaygra koparmaya başladım çünkü anneme yaptıklarının aynısını bana yapıyordu annem susuyordu ben susmak istemedim alt katımızda amcamlar oturuyordu en büyük korkuları rezil olmak… ileri yaşlarımdada unutmadığım daha çok olaylar oldu her seferinde şiddete maruz kalıp bir şey yapamıyordum. Annemle yaşadığı olaylardan sonra gözüm açıldı ve artık ben bu adamın şiddetine maruz kalmak istemedim aslında yumruğum bunun cevabıydı bana bir daha el kaldırmasını istemedim önceden haykırıyordum ne acılar çektim ağladım neler yaşadım 3 ay konuşmadığım 4 ay konuşmadığım zamanlar oldu bir gün gelmedi yanıma kızım neyin var demedi onun yaptığı tek şey evdeki buzdolabınj doldurmak oldu hayatım boyunca ikisinin kavgalrıyla buyudum belki tepki doğru değildi ama işte o an olan oldu..
e bu olay miladin olsun o zaman. son 1 ayi kalmis okul taksidinin ayiya dayi de , yuzlerine gül sinsi sinsi planlar yap o evdem kurtulmak icin. ekonomik özgürlüğünü alinca da ne anne tani ne kardes bas git yeni sehirde kendi hayatini yaşa. birak kim ne halt ederse etsin. kimse seni düşünmüyor sen niye onlarj dusunesin ki?

Ben gerçekten yoruldum artık düşündükçe umudum kalmıyor ama kendimi derslerime vermeye çalışıyorum 2 yıla mezun oluyo gidip atarım belki kurtulum bu şeyden ama annemide bırakmak istemiyorum küçük daha yeni doğmuş kardeşim var ben yokken Allah bilir nasıl psikolojik şiddet uygulayacak aneneme annemde vazgeçmiyor ben ne etsem desemde..

Anneniz vazgeçmiyorsa siz kendiniz için en sağlıklı yolu seçin. Kimse için kendi hayatınızı heba etmeyin lütfen. Oku, işe gir. Kendi hayatını kurmaya çalış.

Annen yetişkin bi kadın ve kendi kararlarını vermek zorunda. Onun yüzünden sende takılı kalıp hayatını mahvetme. Sonra bi bakarsın iş işten geçer ve annen yapmasaydın der.

Kardeşini koruyabilmek için Seninde güçlü olman gerekir.

annemle bir tartışma yaşayayım babam gelip beni döverdi
Bak yine annen.. Annenle yaşıtım. Oğlum 8 yaşında küçük... Genç yaşında seni doğurmuş. Ama üzgünüm anne olamamış. Baban hatalı zaten, en büyük suçlu o... Ama annen de boş değil... Genç kızı dövdürmek nasıl birşey...

Bundan sonrası önemli. Annenin piyonu olma. Baban kaşın üzerine gözün var deyip şiddet uygulamaya kalksa, kades e bas. Okul işini stk'lar da çözebilir. Kendini koru.

İnşallah iyi bir bölüm okuyorsundur.

Bak yine annen.. Annenle yaşıtım. Oğlum 8 yaşında küçük... Genç yaşında seni doğurmuş. Ama üzgünüm anne olamamış. Baban hatalı zaten, en büyük suçlu o... Ama annen de boş değil... Genç kızı dövdürmek nasıl birşey...

Bundan sonrası önemli. Annenin piyonu olma. Baban kaşın üzerine gözün var deyip şiddet uygulamaya kalksa, kades e bas. Okul işini stk'lar da çözebilir. Kendini koru.

İnşallah iyi bir bölüm okuyorsundur.
Bir daha böyle bir şey olursa kesinlikle sonu ne olursa olsun benle değil polisle muhatap istiyorum çünkü ben uzun süredir bir şeylerin düzeleceğine inandım ama nafile bölüm olarakta sağlık sektöründe 4 yıllık bir bölüm okuyorum ve ataması iyi.

Bir daha böyle bir şey olursa kesinlikle sonu ne olursa olsun benle değil polisle muhatap istiyorum çünkü ben uzun süredir bir şeylerin düzeleceğine inandım ama nafile bölüm olarakta sağlık sektöründe 4 yıllık bir bölüm okuyorum ve ataması iyi.
Çok iyi. Maşallah... Sevindim o zaman süper. Ayaklarının üstünde durunca düzelecek. Üzülme...

Sanki annen değilde sen evlisin.sen özür bekliyorsun falan.sana şöyle soyliyim üniversitene okuluna bak.onlarin kavgalarınin arasına girme.kari koca olarak görüyorsun bir yandanda bebek yapiyolar.ne halleri varsa görsünler
Aslında beklediğim özür bana ettiği hakaretler içindi, hakarete uğrayınca özür bekledim ama artık pek de bir şey beklemiyorum, bekleti olunca umut oluyor geçecek diyorsun kendini kandırıyorsun geçmiyor bir döngüye takıldığımı farkettim.

Aslında beklediğim özür bana ettiği hakaretler içindi, hakarete uğrayınca özür bekledim ama artık pek de bir şey beklemiyorum, bekleti olunca umut oluyor geçecek diyorsun kendini kandırıyorsun geçmiyor bir döngüye takıldığımı farkettim.
Baban o kadar ince bir adammi.gelip daha önce özür dilediği oldumu? Ben en çok annene kizdim.kocasiyla sorunlarına seni niye katiyorki.sen babana saygini ve sevgini kaybetmişsin.baban şu an seni düşman görüyor.babandan özür dile büyüğün o senin.bilmiyorum nasıl bir adamdır anladım kötü bir koca ama baba olarak nasıldır.sizi sever korur kollarmi.egerki baban iyiyse annen ile olan ilişkisinden dolayı sakın saygısızlık yapma arani bozma.kotu bir babaysada mesleğini elde edip o evden uzaklaşmaya bak

Baban o kadar ince bir adammi.gelip daha önce özür dilediği oldumu? Ben en çok annene kizdim.kocasiyla sorunlarına seni niye katiyorki.sen babana saygini ve sevgini kaybetmişsin.baban şu an seni düşman görüyor.babandan özür dile büyüğün o senin.bilmiyorum nasıl bir adamdır anladım kötü bir koca ama baba olarak nasıldır.sizi sever korur kollarmi.egerki baban iyiyse annen ile olan ilişkisinden dolayı sakın saygısızlık yapma arani bozma.kotu bir babaysada mesleğini elde edip o evden uzaklaşmaya bak
Babam aldatma olayları ortaya çıktığından beri bana düşman anneme destek olduğum için ikimizi kendisi hep bir gördü kızımdır diyip acımadı öyle iprenç lafale ediyordu ki ben o kötü konuştukça muhattap olmamayı seçtim uyardığımda tartışmalar hep anlamsız yerlere çıkıyordu kendisi bozuk ağzını düzeltmiyordu ben de konuşmamayı tercih ettim öyle öyle uzaklaştık kendisinde hata görmediği için hep böyle devam etti zamanla ondan soğudum şuan yüzünü görünce irkiliyorum bana korkunç geliyor dediği şeyler düşünceleri aklıma geliyor eskiden babam bana kıyamazdı, onun bir sözü benim için büyük bir motivasyondu, saygıda duyardım hep o zamanlar aklıma geldiği için uzun süre bu durumu kabullenmedim ama bu son olayda artık dedim nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum kafam çok karışık ben babamın düzelmesini umdum ama her gün kafelere gidip geç saatlere kadar takılmayı tercih etti evine gelip kızıyla eşiyle arasını düzeltmek için çabalamadı.

Kusuruma bakmayın ama biraz annenizi hatalı buldum. Yanlış bir evlilik yapmış maalesef. Ama yaptığı bu yanlış evlilikteki tüm yanlışların yüküne de sizi ortak ediyor. pasaportu niye size veriyor, saklayacaksa kendi saklasın. Babanızın tüm aldatması, şiddeti annenize yapılan kötülükler sizin omuzlarınızda, siz çekiyorsunuz. Bu arada bir evde baba anneye şiddet uyguluyorsa çocuklar o babadan nefret eder. Bu normaldir. O annenizi döven babayı siz de bir güzel dövmek istersiniz evet. Ama siz bunu yaşamayı hakketmediniz. Annenizin yaptığı bu yanlış evliliğe o kadar ortak olmuşsunuz ki tüm ceremesini siz çekiyorsunuz. Sınır ihlali had safhada. Durun, bir adım uzaklaşın. Bu enkaz sizin hatanız değil, sizin hayatınız değil. Sizin evliliğiniz değil. Annenizi yalnız bırakın demiyorum ama bırakın kendi sorunlarını kendi çözsün.

Kusuruma bakmayın ama biraz annenizi hatalı buldum. Yanlış bir evlilik yapmış maalesef. Ama yaptığı bu yanlış evlilikteki tüm yanlışların yüküne de sizi ortak ediyor. pasaportu niye size veriyor, saklayacaksa kendi saklasın. Babanızın tüm aldatması, şiddeti annenize yapılan kötülükler sizin omuzlarınızda, siz çekiyorsunuz. Bu arada bir evde baba anneye şiddet uyguluyorsa çocuklar o babadan nefret eder. Bu normaldir. O annenizi döven babayı siz de bir güzel dövmek istersiniz evet. Ama siz bunu yaşamayı hakketmediniz. Annenizin yaptığı bu yanlış evliliğe o kadar ortak olmuşsunuz ki tüm ceremesini siz çekiyorsunuz. Sınır ihlali had safhada. Durun, bir adım uzaklaşın. Bu enkaz sizin hatanız değil, sizin hayatınız değil. Sizin evliliğiniz değil. Annenizi yalnız bırakın demiyorum ama bırakın kendi sorunlarını kendi çözsün.
Sakla diyede vermemiş ki kadın al bunu ve nedenini sor diyor babana çünkü kendi sorsa kendisi dayak yiyecek ama kızının dayak yemesine vesile oluyor ve hala akli evden giden kocasinda ona üzülüyor.

Peki şuan ne olacak,okul bursunda kesilmiş annene söyledin mi peki ne olacak okul param nasıl ödenecek diye.

Bak sen babanla iyice aranı bozmuşsun, boks maçını aratmayan bir şey yaşamışsınız. Ama o da ne!? Ananla kardeşinin umrunda bile değilsin. Haydi kardeşini anlarım, babasını hastaneye götürmüş, babası sonuçta. Ama annen sana gelip de " bir yerine bir şey oldu mu? İyi misin?" diye sormamis bile.

Aldatılmak ananın zerre umrunda değilmiş, olan sana olmuş. Senin babanla yaptığın bu kavgayı annenin yapması gerekirdi. Sen resmen " aldatılan kadın " gibi davranmışsın, iyi olmamış.

Babanın pasaportunu saklaman ayrı saçma. Ne gerek var buna? Adamın size zerre faydası yok ki. İstediği yere gitsin, belki bu sayede biraz kafanızı dinlersiniz.

Bundan sonra karı kocanın arasına kesinlikle girme, ne halleri varsa görsünler. Kaç yaşına gelmişsin, bundan sonra sen kendi geleceğine odaklan. Birkaç sene sonra mezun olduğunda ne ananın ne babanın sana faydası olur. İş güç sahibi olup o evden bir an önce gitmeye bak.

olur mu annesi kocasiz mi kalsin. baksana pasaportla yurtdisina gidecek diye tutusmus annesi

Siz dayak yiyin anneniz de gidip babanızla sevişsin, müthiş çözüm gerçekten.
Küçük de değilsiniz artık olayların farkında olmanız lazım, kullanılıyorsunuz. Böyle bir aile ortamında kendi çıkarınızı düşüneceksiniz. Pasaportu alıp saklamak ne demek böyle bir adama karşı? Resmen aranmışsınız o da boş durmayıp yapıştırmış.
Bir an önce anne (özellikle anne) ve babanızdan kendinizi kurtarıp kendi hayatınızı kurmaya bakın. O zamana kadar da sessiz kalıp işlere karışmayın. O kadar mağdursa anneniz boşansaydı, demek ki halinden memnun. Sizlik bir şey yok.

X