- 4 Ocak 2023
- 64
- 318
- 34
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
dağ ayısı hala anca ağla filan diyomus ,Kendi ailenize de onun ailesine de gitmeyin. Onunkinin çenesi susmuyor sizinkiler salonda süründürüyor iki çocukla. Evinizde paşa paşa oturun, gerek yok, kimse yemez sizi 20 gün.
Güçlenene kadar. Başka çare yok şu an.dağ ayısı hala anca ağla filan diyomus ,
konusunda da yazmıştı orada da suslen filan diyor yazmıştı
cidden nereye kadar çekecek bu ayıyı
Eşin bir oğlakMerhaba arkadaslar. Ocak ayında konu açmıştım 2 bebekle baba evi diye, bilenleriniz vardır, cok zor günlerden geçtim geçiyorum..
Aslında çokta ısrar görmememe rağmen, gerek ailemdeki sorunlar gerek bebeklerin kücüklügü sebebiyle 1 ayın sonunda evime döndüm. Ama olmuyo, ısınamıyorum asla eskisi gibi olmuyo.. sadece ben degil eşimde bana karşı asiri soguk. Ayri odalarda yatiyoruz mesela geldigimden beri 1.5 2 aydir. Cocuk uyutmuyomus ! Sebep buymus. Konusamiyoruz, iletisim kuramiyoruz.
Geçenlerde ufak bi tartisma oldu, ben agladım, bu arkamdan anca ağla dedi, sinirlendim gittim yanina git anlat annene hemen bunuda dedim. Ağır konustu annenin söyledikleri senin yaptiklarin cikmiyo aklimdan dedim, annem sana az bile söylemış dedi, cevap bile vermedim..
Zaten yaninda oturmuyorum, birlikte hic vakit gecirmiyoruz, odalarimiz ayri, günün %75i birbirimize surat asarak geciyo.
YArın 20 günlüğüne deprem bölgesine gidecek, bana memlekete gitmemi soyledi, anneside arayip gelip seni alalim dedi utanmadan. Eşimde 10 gün annemlerde kalsan 10 günde kendi annende zaman geçer diyo ama his istemiyorum o kadini gormeyi, sadece kendi aileme de gidemiyorum, illa bizede gel israrlari olacak. Ben ne yapıcam 4 aylık ve 4 yasinda 2 bebekle bilmiyorum cunku korkuyorumdeprem bölgesine yakın bi ildeyim, evim sallaniyo ara ara. Kalamazsam yapamazsam diye inanilmaz tedirginim.. geldigimden beri kendi ailemle de soguguz sanki 3 gün gecti aramiyolar. Ben aradigimda cocuklardan vs aramiyoruz sen musait oldukca ararsin diye aramiyoruz diyolar. Eşimle zaten konusmuyolar babam çok kırgın görmek duymak istemiyo onu. Ve biz onlarin oldugu sehre tayin olcaz 3 4 aya, işler daha da karisacak.. o benimkilere gidip gelmek istemeyecek ben onunkilere, öyle bi çıkmazdayimki, şu 2 küçük cocuk olmasa yaşamaktan bile tat alamiyorum artik...
oğlaklar anneci olmaz ki ?Eşin bir oğlak
İşin çok zor hem de anneci
astsubay eşi misiniz?YArın 20 günlüğüne deprem bölgesine gidecek, bana memlekete gitmemi soyledi, anneside arayip gelip seni alalim dedi utanmadan. Eşimde 10 gün annemlerde kalsan 10 günde kendi annende zaman geçer diyo ama his istemiyorum o kadini gormeyi, sadece kendi aileme de gidemiyorum, illa bizede gel israrlari olacak.
Hem oğlak hem anneci onu demek istedimoğlaklar anneci olmaz ki ?
bence yengeç ya da aslan
Aslanlar anneci mi oluyormuş yaoğlaklar anneci olmaz ki ?
bence yengeç ya da aslan
yok o kendini bir halt sanıyor aşırı bencil oluyor ondan dedim.Aslanlar anneci mi oluyormuş ya
Aslanlardan zerre hoşlanmıyorum ama yengeç erkekleriyle iyi anlaşıyorum ben yayok o kendini bir halt sanıyor aşırı bencil oluyor ondan dedim.
yengeclerde bencil oluyor
Inanin görmedim cocuklardan pek firsatim olmuyo gelmeye, suan o birikim 4 ay bile gecindirmez beni, en kötü ev kirasi 10 12 binden basliyo oturacagim yerde.hazır eşiniz gitmisken uzaklaştırma kararı alıp ev anahtarını değiştirip
boşanma davası açmaya ne dersiniz ?
geçen konunuza da yazdım cevap vermediniz
madem bir yıllık birikim paranizda var, lütfen bunu yapın artık
Tek bekledigim o, biraz sknti cekicem ama gececek inaniyorum, memlekete gittigimde calisip daha güçlenip daha dik durucak karsilarinda.Güçlenene kadar. Başka çare yok şu an.
Evet eşim tam bir oglak, ve ben bu kadar anneci oldugunu asla tahmin etmezdim, resmen 2 cocugu ve beni gözü görmüyo anne anne diyeEşin bir oğlak
İşin çok zor hem de anneci
Soyumda, kanımda, genimde bi sorun yok hanimefendi emin olabilirsiniz ! Ya annemde kalicam diye bi şartta yok ayrica, dikkatinizi cekerim, evim sürekli sallanıyo diye tedirgin oldugumdan bahsettim. 2 cocukla bi basina olmanin zorlugundan bahsetmiyorum bile bi başına 2 cocukla gurbette yaşamayan birinin anlamasi mümkün değil zira.astsubay eşi misiniz?
%90 bahse girerim üniformalı personel eşisinizdir.
ya sizde nasıl bir kan nasıl bir gen var nasıl bir ırksınız ki illa ya annenizde kalacaksınız ya k.validenizde
aklınıza gelmiyor bile ben neden kendi evimde kalmıyorum ki acaba diye? hazır sorunlu koca da evde yok oturun kendi başınıza evde işte.
siz değişik bir soysunuz anacım normal insana verilen akıl sizde işe yaramaz ki...
Ben aslan ve eşim yengeç,süper bir bileşimyok o kendini bir halt sanıyor aşırı bencil oluyor ondan dedim.
yengeclerde bencil oluyor
hah gurbet lafı da geldi tam olduSoyumda, kanımda, genimde bi sorun yok hanimefendi emin olabilirsiniz ! Ya annemde kalicam diye bi şartta yok ayrica, dikkatinizi cekerim, evim sürekli sallanıyo diye tedirgin oldugumdan bahsettim. 2 cocukla bi basina olmanin zorlugundan bahsetmiyorum bile bi başına 2 cocukla gurbette yaşamayan birinin anlamasi mümkün değil zira.