Eve döndüm, toparlayamıyorum

Bakınız her başak çok da titiz değilmiş Ben de oğlak burcuyum eskiden çookkk disiplinliydim ama şimdi bütün planlarım hedeflerim öğrenci evi gibi mübarek karman çorman
Yok ben titiz başaklardanım da.Sevgili doğaüstü panda kendini tanıtınca ben de dayananadım.Mune gelecek diye de tırsıyorum.O koç hala rüyalarımda.

Doğur da gel bacım bana bi gülme geldi 2 cocoklo gurbet edebiyato ben de gurbetteyim valla tek cocukla anamdan emdigim süt burnumdan geldi o yüzden kızımı gurbete gelin gondermeyecegim diyorum ve golü ağlara atıyorum

Bu sefer çok büyük konuşuyorsun

Bu sefer çok büyük konuşuyorsun
Aslında haklı bir yanı var, konu sahibinin yalnız kalacağı hepi topu 20 gün, sağlam bir alışveriş yapsa dışarı bile çıkmadan durur evinde, kara kara düşünmenin alemi yok 20 gün için.

Aslında haklı bir yanı var, konu sahibinin yalnız kalacağı hepi topu 20 gün, sağlam bir alışveriş yapsa dışarı bile çıkmadan durur evinde, kara kara düşünmenin alemi yok 20 gün için.
Katip deprem bölgelerine yakın illerde 4.8-5 civarı depremler oluyor.Kalmasına kalır da mesela dün gece burada oldu.Millet sokağa döküldü,arabada kalan var,dışarı çadır kurulmuş.Yani korkuyorlar.

Kendine eziyet etmeyi bırak.O eve madem geri döndün hala aynı ruh hali ve kafandaki düşüncelerle devam etme.Olan olmuş sen yolunu secmissin artık olanı biteni kabullen.Esini kendi haline bırak çocuklarınla ilgilen,neşelen, dışarı çık nefes al.Kvyi Allah a bırak zaten ne desen anlamayacaklar zaten sen boş boşuna kendini yaralacaksin ve bunu anlayabilen olmayacak.Diyorsun ki gözyaşıma bile merhameti yok demi?Demek böyle olmuyor dimdik ol umutlu ol hatta geleceğe yönelik herhangi bir hedef bul ilerle.İnsanlar canının yangınina 3 gün yanar canım.Sonrasi için offlar puflar başlar.Kimseye bu fırsati verme

20 gün az mı yahu? Üç hafta. Biri en hareketli çağda, biri kucak bebeği iki çocuk. Kadın belki kim kime dum duma bir yerde komşudan yana şansı yok falan… ben de gurbette iki çocuk büyüttüm, eşim pandemiden önce haftanın yarısında evde yoktu. Kafayı yiyor insan. Kolay değil

Valla işi zor, bi yanda evden atılmasına neden olan kaynana, bir yanda haftalarca salonda iki çocukla süründüren ailesi. O ev saray bunların yanında saray.

Valla işi zor, bi yanda evden atılmasına neden olan kaynana, bir yanda haftalarca salonda iki çocukla süründüren ailesi. O ev saray bunların yanında saray.
Çalışıyor olsa aşırı zor zaten de çalışmadığı için bir nebze kalabilir evinde ama yukarıda yazmışlar deprem ihtimali korkutucu, sıradan bir zaman değil

Yengeçler, aslanlar, oğlaklar, her ne haltsalar... Falanca şöyle, çünkü akrep... Ya kendinizde misiniz, dünyadaki bütün akrepleri toplayın biri diğerine benzemez ne alaka ya. İyice abarttınız gerçekten. Burç muhabbeti yapmaktan konuda doğru düzgün yorum yok.

Konu sahibi, sizin evliliğiniz kağıt üzerinde olmasa da tamamen bitmiş. Size tavsiyem ona karşı ağlama sarılma vs şeylere kalkışmayın. Biraz ağır takılın. Yapabiliyorsanız uzaklaştırma alın evinizde kendiniz kalın. 2 çocukla bu en büyük hakkınız. Ayrıca kimsenin de evine gitmeyin. Nereye gitseniz huzursuz olacaksınız, iki çocukla gerek var mı?

Bu herif senin suratına tükürmüştü di mi?
Eğer doğru hatırlıyorsam bence kır dizini otur. Gel derlerse gel git derlerse git.
Çünkü o olaylardan sonra asla dönmemeliydin. Kocan barışmak istediğinde çıldırdın sevinçten. Heh işte o an herşeye tamamım demiş oldun. Beri çocukları evde düzeninde büyüt. Hır gür çıkarma çocuklara da yazık

Kendi annenizi yanınıza çağırın.Evinizi sirkeli su ile silin.Bakara süresi okuyun bol bol.Evliliginizi kurtaracak siniz.

4 Ocak'taki yazindan.....

"30 yaşında önlisans mezunuyum, taşı sıksam suyunu cikaririm ama baba evine sigamiyorum. ..........4 aylik olmasini istiyorum ama zaman nasil gececek, ne yapacagim, tek basina ev tutup yasamaya calismak neredeyse imkansiz hale geldi zaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde ama nasil gececek bu, .........,cocuklar yatagini ariyor, kiyafetler valizlerde ben perisanim.."

Barisma adimi olmayan bir eve geri donuluyor ve su anda yuzyuze bakilmiyor diyorsun....

E daha ne olsun? Bu noktadan sonra sevgilicilik oynamayacaktiniz herhalde.

Bosan demiyorum, zira yapmayacagin ayan beyan ortada, bahane de kucuk bebek. Geri dondun de illa da biryere gitmek zorunda misin? Ne annene git, ne kaynanaya.

Hay senin ağzını öpeyim yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…