• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler öyle değil ama, yatırım yaptıkları kadına değer veriyorlar. Sen de daha bakımlı daha şık oluyorsun parladıkca parlıyorsun. Seni daha çok elde etmek istiyor. Eğer gerçekten seni hayatına dahil etmek istiyorsa ciddi düşünüyorsa seve seve harcar. Amacı seks ise bir yerden sonra istediğine ulaşamayınca cimrilesmeye başlar,laf sokmaya çalışır. Orda ayrılırsın, elde ettiklerin sana kalır
Ben daha bakımlı ve şık olmak için bir erkeğin maddi desteğine ihtiyaç duymuyorum, elin kart horozundan bsy elde etmek genç bir kadının anca değerini düşürür bana göre, gerçek ilişki karşılıklı duygusal ihtiyaçların karşılanmasıyla olur

Erkekler öyle değil ama, yatırım yaptıkları kadına değer veriyorlar. Sen de daha bakımlı daha şık oluyorsun parladıkca parlıyorsun. Seni daha çok elde etmek istiyor. Eğer gerçekten seni hayatına dahil etmek istiyorsa ciddi düşünüyorsa seve seve harcar. Amacı seks ise bir yerden sonra istediğine ulaşamayınca cimrilesmeye başlar,laf sokmaya çalışır. Orda ayrılırsın, elde ettiklerin sana kalır
Bir siz akıllısınız da bu kart adamları aptal sanıyorsunuz

28 yaşında bekar kız 44 yaşında boşanmış patronuna yeşil ışık yakıp konu açıyor,

İşte Tr de ekonomik krizin geldiği yer 👏

Bi de ciddi olmasam ailesiyle yaşayan kızla mı olurum safsatası. Ayrı evi olan kadınlar bacaklarını açmış bu herifi bekliyorlardı da o seni tercih ediyor yalana bak yalana
Öyle doğru ki 👍🏻

Siz benimle bu şekilde konuşmayı önce bir kesseniz, siz benimle bu şekilde konuşamazsınız.
Laf sokar gibi ''hmmmmsss kel ve şişko aynı zamanda'' demek var, uygun değil diyerek açıklamak var. İkisi de tamamiyle üslupla alakalı. Keşke had bilsek of of.
Senin bu 27 yaşındayken 90 yaşında emekli amca tavırlarından mı etkilendi acaba çok merak ediyorum

Yo gidebilir, böyle yorumlar hoşuma gider.
Zaten kendisi niyetini belli ediyor. Bu yaştan sonra villama kadınlar gelsin, parti yapayım olmayacak, evlenmek istiyorum seninle evli olma ihtimalini şimdiden sevdim diyor.
Niyeti çok başka işte, sana öyle diyor.
Bu adamı benim gözüm tutmadı, keşke sen de adamla çay kahve içmeseydin, hiç gerek yoktu.

Bir de haydi diyelim adam dediklerinde samimi. Adam bu yaşına kadar gününü gün etmiş, yaşamadığı şey kalmamış. Ondan sonra evlilik düşünür olmuş.

Sen neden onun gibi olmak yerine adamla evlilik düşünüyorsun?

Demek istediğim, adam gibi çapkınlık yapman gerekiyor değil. Ne bileyim flört et, sevgilin olsun. Kendini tanı, işinde kendini geliştir, tek başına bir şeyler başar. İçinde kalan her ne varsa yap, sonra evlen.

Adam, yaşanmışlık konusunda senden 17 yıl ileride öyle düşün. Ki çoğu insanın 17 yılı o adam gibi geçmemiştir bile. Adam o kadar yılı fazlasıyla dolu dolu yaşamış, üstüne alkolik ve yaşlı bir adam.

Kendini alkol konusunda terbiye edemeyen birinden evlilik sorumluluğu, aile babalığı beklenemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back