günaydınlar
geçen hafta doğru düzgün spor yapmadım itiraf ediyorum.
bu arada ölçüldüm. ödemim hala var. dukan birasın ara vermiştim 15 gün kullanıp 1 hafta ara olması gerekiyordu (ben 1 hafta ara verdim de
neyse ) o iyi geliyor ödeme şişkinliğe gerçekten şuan karnım o kadar şişkin neden hiç bir fikrim yok.
geçen ayki ölçüler
bel 69
göbek (alt karın) 80
kalça 93
bacak 50
kol 26
bu ayki ölçüler
bel 68
göbek (alt karın) 78
kalça 91
bacak 50
kol 27
belimi 1 cm inceltmeyi başardım yuppii
alt karna şaşkınım 2 cm incelmişim 3- 4 kere ölçtüm inanamayıp şok oldum yani.
ya ben bu kalçayı anlamadım büyütme hareketleri yapıp küçülüyor ama aynada güzel görünüyor kalkık filan neyse yani iri değil ama şekilli sanırım hareketler buna yarıyor neyse popocumla barıştım ya aynada ki görüntü tatmin ediyor beni. sorun yok artık :) squata devam
bacak aynı kol 1 cm kalınlaştı doğru düzgün kol çalışmadım bu ay neyse tatil dönüşü spora ara vermeden devam edeceğim.
yani bu ay incelme var ne doğru düzgün spor yaptım ne de yediğime dikkat ettim (porsiyon olarak yemek biçimi olarak dikkat ettim sadece hamur işi ve tatlı yedim 2-3 kez sadece sayılır mı
)
kesin geçen haftaki hamur işlerinin şişkinliği var bende şuan pazartesi ve cuma hamur işi yedim tamam vurmayın kaç aydır yemiyorum hakkım bence hem inceldim de :)
neyse 20 eylülde tatile çıkıyorum şu 2 hafta doğru düzgün spor yapcam. gerçekten yapcam tatile göbeğimle çıkmak istemiyorum. 2 hafta tatilde spor yapamam ama yüzcem ve gezcem derken kilo almam zaten sorun yok. gelince ekimde tam gaz devam. hadi görüşürüz çok konuştum sporla kalın :)