- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 36
Ama tatlim bu kafayla daha kalifiyesi de sana gelmez ki.Olay şu ki benimle sadece buraya gelmek için evlenen birisini istemem...
3 000 avro mu ? Evet isviçrede. Tuhaf gelebilir ama dogrusu bu. Neyse konu maaşım değilBir çok yerde başlangıç maaşlar 3 bin euro + hafta sonu ve aksam, gece ek ödemesi gibi bir rakamdan başlıyor . En azından üniversite mezunu hemşireler icin ... sizin bu kadar az almanız maaş biraz tuhaf geldi
Hem hemşiresin hem anti-sosyalsin..
Hemserip olup da sosyal ilişkileri kötü olanına rastlamadım hiç.
Birde utangacmissin.
Bu iki durum da hemsirelerde pek rastlanacak türden değil.
Benim tanıdığım hemşireler genelde girişken,eğlenceli pek de çekingen olmayan kişiler oldu hep.
Yani meslek secimin çok tezat olmus kisiliginle.
Doktorlarla,hastalarla,Mesai arkadaslariyla sürekli bir etkilesim içerinde olmak durumunda zaten bir hemşire.
Senin gibi olan illaki vardır da hemşire olma ihtimali çok azdır.
Sen huzur evinde çalışıyorum dedin mi ?Huzur evinde çalışıyorum. Doktor 2 hafta da bir geçiyor. Aileler desen sadece kırk yılın başında.lütfen bilmeden konuşmayın
Youtube'da özdeğer-özsevgi meditasyon ya da videoları var. Olumlamalar yapıyorsun kendi kendine. Kendini değerli hissettiğinde, olduğun halinle kabul ettiğinde dışardan da farkediliyor bu. O ışığa geliyorlar .Ama arayan bir enerjide olmaman lazım. Aksine istediğin özellikleri yazıp da kriterlerini belirlemen lazım. Yani olması değil sana en uygun olanını çağırman lazım.Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Sende sor o zaman canım :) sonuçta konu mesleğim değildi. NeyseSen huzur evinde çalışıyorum dedin mi ?
Konuyu hemşirelik şeklinde betimlersen normal bu şekilde yazmamız.Sadece hemşireyim,yurt disindayim ve utangacim yazmışsın.
Sende eksik bilgilendirme yapma o halde.
Biz muneccim miyiz?
Yani sen buraya konu acarak insanların seni %100 tanımasını bekleyemezsin zaten.
Bilmeden yazmadık senin yazdigina yorum getirdik.Eksik bilgilendirme yapan sensin :)
Youtube'da özdeğer-özsevgi meditasyon ya da videoları var. Olumlamalar yapıyorsun kendi kendine. Kendini değerli hissettiğinde, olduğun halinle kabul ettiğinde dışardan da farkediliyor bu. O ışığa geliyorlar .Ama arayan bir enerjide olmaman lazım. Aksine istediğin özellikleri yazıp da kriterlerini belirlemen lazım. Yani olması değil sana en uygun olanını çağırman lazım.
Spor yap, utangaçsan da güler yüzlü neşeli ol. Huzur evinde çalıştığın için de belki hayat enerjin azalmıştır. Enerjini arttıracak şarkılar dinle. IMDB ilk 100deki filmleri izle mesela. Okunması gereken kitapları oku. Spor dedim ama yoga yapabilirsiniz kızlara daha uygun bence esneklik çalıştıran bir şey. Vücudu rahatlatıyor. Şahsen ben spor salonuna gidiyordum ağırlık kaldırmaktan hoşlanmıyordum. Bir de zumba videoları var onlar yapabilirsin internetten açıp.
Bir de sırf evlenmek için evlenmek bana doğru gelmiyor. Sonuçta cinsellik yaşanacak. Öyle düzgün bir insan diye bile evlenemezsin. Sevgiliyi de büyük ihtimalle seni olduğun gibi seven biri olsun, sana değer versin diye istiyorsun ama bunları önce sen yapmazsan karşına gelecek de senin değerini farketmeyebilir.
İlla evleneceğim diyorsan da ailene haber sal, onlardan çevresine salar. Türk-müslüman birini bulurlar. Türkiye'de evlenmek isteyen erkek çok..
+1Allahım yine deliriyorum.
ben yurtdışında olacağım bir de mis gibi hemşire olacağım ve kafama evde kalmak gibi korkunç bir tabirle ifade edilen şeyi takacağım??
istersem dünyanın en çirkin insanı olayım, sizin imkanlarınıza sahip olsam umrumda olmazdı, gönlümce gezerdim, para kazanır ve harcardım.
lütfen vizyonunuzu değiştirin...
Niye turkle evlenmek istiyorsun "tabiki"? Hazır yurtdışındasin geri kafalı Türklerde ne buluyosun keşke senin yerinde olsaydım orda medeni insanlardan birini seçer mutlu bir evlilik yapardimMerhaba arkadaşlar.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Mesele evde kalmaksa sırf yurt dışına gelmek için seninle gözü kapalı evlenecek 10 Türk erkeki bulurum. Seçer beğenir alırsın aralarından
Yurt dışında olman lazımBana bir el atmadin ya ona yanarim.
Yabancı bulamadıkBurada bir linçtime var
Tek yaptıkları linç etmek. Biri başlayınca arkasından kuyruklar toplanıyor. Pardon da yaş kaç??
İlkokulda mısınız?
Herkesin önceliği isteği hayattan beklentisi aynı değil. Sorsanız kendilerini çok açık görüşlü kültürlü görürler ama bundan bi haberler.
Sen de git o halde yurt dışında kıza bir sürü şunu bunu yap diyorsunuz ee sen de kk takılma git çalış çabala yurt dışına çık.
Arkadaşın mesleği var. Düzenli hayatı var hayatında hiç yaşamadığı duyguyu tatmak istiyor. Bundan daha ne doğal olabilirse lince giriştiniz?
Türk istemesine bile laf etmişsiniz. İsteyebilir tercih tercih e o halde ben size sorarım neden Türk sevgili yaptınız, evlendiniz.
Senden bir yaş küçüğüm ve görüştüğüm Kişilerde oldu şunu söyleyeyim iyiki erken yaşta evlenmek gibi bir hata yapmamışım. İşin güzel yurtdışında yaşıyorsun kıymetini bil elindekilerin. Ayrıca illa türk olsun diye de düşünme benceMerhaba arkadaşlar.
Aa nasıl bulamadınYabancı bulamadık
Ya ciddi olamıyorum kusura bakma. İsterdim ama konunu hatırlayınca bi gülme geliyorAa nasıl bulamadın
Hiç mi yabancı erkek görmedin hiç mi yurt dışına çıkmadın hiç mi tatil de yabancılar olmadı hadi olmadı İnternet var derya deniz bulsaydın aaa 2021 olmuş yıl Türk ile evlenmişinizz yuhhh linç size
Haha konuma gülün ama bu konuda ciddiyim yani neden insanına göre tavsiye vermek yerine kendi doğrunuzla insanları linçliyorsunuz?Ya ciddi olamıyorum kusura bakma. İsterdim ama konunu hatırlayınca bi gülme geliyor
Bu kocamla ne yapmalıyım? Bıktım!!
Merhaba hemen konuya giriyorum hanımlar. Telefonla yazdığım için pek iyi yazamadım kusura bakmayin 5 yıllık evliyiz çocuk yok. Bizim durumumuz önceden iyi değildi. Eşimin işleri de iyi değildi. Eşimin halasından daha sonra yüklü bir miktar kaldı... Çok şükür diyemiyorum çünkü hayır getirmedi bu...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?