Okuyorum merak etme
Arkadas edinin, evlenmek niye? Bu zihniyetle evlenilmez zaten. Bir gun bir adamla tanisirsiniz, agziniz burnunuz asktan yamulur ve evlenirsiniz. Zaten o zaman ne diline ne dinine onem verirsiniz; cunku asiksinizdir. Dogru evlenme sekli buAslında ben Türkçe yi ve fransızcayı eşit bir şekilde biliyorum
Çünkü kendimi çok yalnız hisediyorum. Arkadaşım çok az, olan da evli ya nişanlı.
Yalnız kalmaktan korkuyorum
Yaşadığınız yere göre ortalama bir maaş anlaşılan . Azsa bile kendinizi geliştirmek ve kariyer yapmak icin çabalayın bence , Erkek nasılsa herzaman bulunur ...Ya Allah aşkına... Yurt dışında kalmak zengin olmak değil. Evet burada ki maaşımı alıp Türkiye de harcasam tabii ki çok para oluyor çünkü 1 avru 10 tl Ama burada maaşım normal kategoride. Buradaki ortalama maaş 1800€ benim kazandığım 1500... Lütfen artık yurt dışındaki birisi mesaj yazıncı konuyla ilgili olmayan ne varsa yazmayın.
Yanlış anlamışım o zaman kusura bakmanormalde konunuzdan çıkmıştım ama, beni kovma gibi bir hakkınız yok zira üye olmadan önce onayladığınız forum kurallarını bir okumanızı tavsiye ederim.
geri dönesim geldi.
konuyla alakasız şeyler diyorsunuz da,size kafanıza takmayıp tadını çıkarabileceğiniz şeyler olduğunu söylemeye çalışıyorum.
bakış açısı... geniş perspektiften bakmaya çalışın,tavsiye ederim insana vizyon katıyor :))
Normal hayatınızda da insanlarla bu şekilde iletişim kuruyorsanız yalnız kalmanız, arkadaşınız olmaması, sosyalleşememeniz normal. İletişim üzerine çalışın.Ben size fakirliğimden yada alım gücünden mi bahsetim? Ya da onla ilgili bir cümle mi kurdum? Ya da sözde fakirliğimden mi yakındım? Her gurbetçi buraya mesaj yazdığında sürekli konuyla hiç ilgisi olmayan şeyler yazılıyor. Artık yurt dışında yaşadığımı bile yazmak istemiyorum. Neyse siz gerçekten yazmayın daha iyi olur. Iyi geceler size
Bunun icin ille de evlenmek gerekmiyor. Kabugundan cikman lazim oncelikle. Kendine guvenmelisin. Yoksa evlilikte de cok ezilirsin. Utanilacak birsry yok ki. Su utangacligi uzerinden bir at. Olmadi bir psikologa falan git bir uzmandan yardim iste su ozguven kazanim konusunda. Kimse senden ustun degil, hepimiz etten kemikteniz. Neden utaniyorsun ki? Utanilacak birsey yapmiyorsun ki utanasin. Basin dik olsun. Bunun guzellikle de alakasi yok. Oncelikle şu ozguven konusunu halledersen su sevme sevilme konusu kendiliginden cozulecektir. Bir uzmandan destek iste. Kisisel gelisim kitaplari oku bir de.Sevilmek ve sevmek istiyorum. Birinin elini tutmak
Gevur istemiyodurNeden illa bir turk ile evlenmek istiyorsunuz?
Mesela sen bi konuda bana böyle şeyler yazsan ufkum açılır ve motive olurdumnormalde konunuzdan çıkmıştım ama, beni kovma gibi bir hakkınız yok zira üye olmadan önce onayladığınız forum kurallarını bir okumanızı tavsiye ederim.
geri dönesim geldi.
konuyla alakasız şeyler diyorsunuz da,size kafanıza takmayıp tadını çıkarabileceğiniz şeyler olduğunu söylemeye çalışıyorum.
bakış açısı... geniş perspektiften bakmaya çalışın,tavsiye ederim insana vizyon katıyor :))
Ne yazalımMerhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Kimin kocaaasııı buuuuuuu :)Otrera herkesin hayattan beklentisi farklidir canim.
Kimisi ayaklari yere saglam basan, saygideger, ozgurce seven, sevebilen ve yasayan biri olmak yerine evde cicis sunumlar yapan, biskuvileri sandalyeye oturtup storyler paylasan pembis "kocisininbitanesi" olmak ister
SjsjsjdkKimin kocaaasııı buuuuuuu :)
Gitme otrera gitmeeeee sen bize lazımsınvalla mesai şartlarımı bi gözden geçirdim de, beni bile seçebilir,transgender ameliyatı bile olabilirim
konu sahibi abartılı bir şaka yaptım ki durumunuzun kıymetini anlayabilin,sizin yerinizde olmak için neler vermezdim. ama maalesef,gidemiyorum...
Ya ben evlenirken tüm eşyalarımı iç karartıcı renklerde seçtim biliyor musun. Sırf kocam nereye düştüm lan ben demesin diye. Acıyorum pembiş yuvalarda yaşayan adamlara yaSjsjsjdk
Adamlar pembe pufpuflu yorganlari uzerlerine cekerken iclerinden gecenleri bir dislarina yansitabilseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?