Evde kalma korkusu

Aslında ben Türkçe yi ve fransızcayı eşit bir şekilde biliyorum
Çünkü kendimi çok yalnız hisediyorum. Arkadaşım çok az, olan da evli ya nişanlı.
Yalnız kalmaktan korkuyorum
Arkadas edinin, evlenmek niye? Bu zihniyetle evlenilmez zaten. Bir gun bir adamla tanisirsiniz, agziniz burnunuz asktan yamulur ve evlenirsiniz. Zaten o zaman ne diline ne dinine onem verirsiniz; cunku asiksinizdir. Dogru evlenme sekli bu

Yaşadığınız yere göre ortalama bir maaş anlaşılan . Azsa bile kendinizi geliştirmek ve kariyer yapmak icin çabalayın bence , Erkek nasılsa herzaman bulunur ...

Yanlış anlamışım o zaman kusura bakma

Normal hayatınızda da insanlarla bu şekilde iletişim kuruyorsanız yalnız kalmanız, arkadaşınız olmaması, sosyalleşememeniz normal. İletişim üzerine çalışın.

Sevilmek ve sevmek istiyorum. Birinin elini tutmak
Bunun icin ille de evlenmek gerekmiyor. Kabugundan cikman lazim oncelikle. Kendine guvenmelisin. Yoksa evlilikte de cok ezilirsin. Utanilacak birsry yok ki. Su utangacligi uzerinden bir at. Olmadi bir psikologa falan git bir uzmandan yardim iste su ozguven kazanim konusunda. Kimse senden ustun degil, hepimiz etten kemikteniz. Neden utaniyorsun ki? Utanilacak birsey yapmiyorsun ki utanasin. Basin dik olsun. Bunun guzellikle de alakasi yok. Oncelikle şu ozguven konusunu halledersen su sevme sevilme konusu kendiliginden cozulecektir. Bir uzmandan destek iste. Kisisel gelisim kitaplari oku bir de.

Mesela sen bi konuda bana böyle şeyler yazsan ufkum açılır ve motive olurdum konu sahibi arkadaş pek bi yokluk çekiyo galiba. O sebepledir ki sağlıklı göremiyo ve düşünemiyo bence.

Konuyla alakası yok ama aklıma takılan bişey var . 1500 euro bir hemşire maaşı icin çok az degil mi ? Ortalama Avrupa ülkelerinde aynı diye biliyorum . Kendim de hemşireyim ve yıllar önce başka ülkeye taşınmak istemiştim ordan biliyorum ...

Otrera herkesin hayattan beklentisi farklidir canim.
Kimisi ayaklari yere saglam basan, saygideger, ozgurce seven, sevebilen ve yasayan biri olmak yerine evde cicis sunumlar yapan, biskuvileri sandalyeye oturtup storyler paylasan pembis "kocisininbitanesi" olmak ister

Yurtdışında olan kuzenlerimin biri yabancıyla biri türkle evlendi ikisi de boşandı. Yani evlenmek için evlenmemek lazım.

Ne yazalım

Kimin kocaaasııı buuuuuuu :)

Gitme otrera gitmeeeee sen bize lazımsın

Bu kafayla türk erkeğiyle evlenirsen seni vıcık diye ezer ..tabi iyi birisi karşına cikma ihtimali düşük ...dua edersen ihtimal yükselir .insllah Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına ...benimde çoluk çocuğum var yurt dışında hemşirelik düşünüyorum bazen bekar olsam düşünmezdim yapardım ama böyle olunca zor yinede ilerde düşünüyorum bazı şeyleri halledip ..nasıl hemşirelik şartlari gece nöbetleri haftalık çalışma saatleri vs memnunmusun

Sjsjsjdk
Adamlar pembe pufpuflu yorganlari uzerlerine cekerken iclerinden gecenleri bir dislarina yansitabilseler
Ya ben evlenirken tüm eşyalarımı iç karartıcı renklerde seçtim biliyor musun. Sırf kocam nereye düştüm lan ben demesin diye. Acıyorum pembiş yuvalarda yaşayan adamlara ya

Aman turkiyeye tatile gelirseniz dikkat edin
Turizm yerlerinde cok keko var.
Aşk arayım derken bela almayın başınıza.

Siz kendiniz hakkında boyle düşünürken, başkalarını saygı duymasını ya da sizi beğenmesını beklemeyin.
Önce kendinize saygınız olmalı ! Sonrası gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…