Verdiği cevaplara dikkat ederseniz sürekli sivri dil kullanmış . sonuçta erkeklerde bizim gibi düşünebilir . Tatlı dilli sevecen biri varken neden sivri dilli sürekli onu bozan biriyle beraber olsun...+1
Bana da biraz itici hissiyatı uyandırdı.
Yani nasıl desem, erkeklere de evde kalma korkusunu hissettiriyorsa kaçabilirler.
Ayrıca İsviçrede çalışıyorsun, hemşire olmuşsun. Avrupa ayaklarının altında, nedir bu evlenme merakı? Hemde Türk erkeğiyle akfjjdjd.
Sizinle aynı yaştayım bu ara benim de aklımı kurcalayan bir konu bu evlilik konusu, yaşımızdan dolayı mı bu evde kaldım korkusu oluyor emin olamadım henüz, konuştuğum iki kız arkadaşımda benimle aynı düşüncede, siz etrafınızda arkadaşlarınız az ve evli oldukları için kendinizi mi kıyaslıyorsunuz yoksa gerçekten istediğiniz için mi, belki de sadece onlar evli benimde olsun diye de bu düşünceye girdinizMerhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Kendini ifade edemiyor. Taaa ilk sayfalarda dün gece dedim iletişim problemi var diye. Cidden bu şekilde iletişim kuruyorsa gerçek hayatında da sosyalleşme problemleri yaşaması doğal. Biri sanki sesin çıksın kendini ezdirme demiş de konu sahibi bunu her önüne geleni azarla olarak anlamış gibi.Verdiği cevaplara dikkat ederseniz sürekli sivri dil kullanmış . sonuçta erkeklerde bizim gibi düşünebilir . Tatlı dilli sevecen biri varken neden sivri dilli sürekli onu bozan biriyle beraber olsun...
Bende iletişim sorunu yaşıyorum dilden dolayı ama hiç kimseyi azarlayıp kırmıyorum bu şekilde . Kendini ifade edememek ayrı bir konu ama kullandığı cümleler kasıtlı kullanılmış gibi . Bence Türkçeyi yerinde kullanıyor ve anlatabiliyor demek istediklerini . Yaşadığım çevrede nerdeyse Türk arkadaşım yok , istemem de. Sonradan gelen Türklerle çok büyük iletişim problemi yaşıyorum , onlara göre ben çok kolay kandırılır ve safım. Oysaki herseyin farkındayım ama onların sevilerine düşmek istemiyorum ...Kendini ifade edemiyor. Taaa ilk sayfalarda dün gece dedim iletişim problemi var diye. Cidden bu şekilde iletişim kuruyorsa gerçek hayatında da sosyalleşme problemleri yaşaması doğal. Biri sanki sesin çıksın kendini ezdirme demiş de konu sahibi bunu her önüne geleni azarla olarak anlamış gibi.
Annesinin halen emzirdiği bir erkeği alıp ne yapacak. Ah ahGüzelim neden türk erkeği ?
Yok dilden bahsetmedim, dili gayet güzel kullanıyor. İletişimin içeriğinden bahsediyorum. Saldırgan tutumun iyi bir şey olduğunu sanıyor gibi.Bende iletişim sorunu yaşıyorum dilden dolayı ama hiç kimseyi azarlayıp kırmıyorum bu şekilde . Kendini ifade edememek ayrı bir konu ama kullandığı cümleler kasıtlı kullanılmış gibi . Bence Türkçeyi yerinde kullanıyor ve anlatabiliyor demek istediklerini . Yaşadığım çevrede nerdeyse Türk arkadaşım yok , istemem de. Sonradan gelen Türklerle çok büyük iletişim problemi yaşıyorum , onlara göre ben çok kolay kandırılır ve safım. Oysaki herseyin farkındayım ama onların sevilerine düşmek istemiyorum ...
Benim kocişimin ruhu italyan-yunan-fransız karışımı. Az biraz meksikalı ve iskoç da olabilir
Tek oğlan benim beyKaynin da mi yok?
Tek oğlan benim beyBekar kuzen de kalmadı. Kuzen çocukları falan var ama onlar da küçük, büyütelim veririz sana
Yunan italyan ispanyol karisimi yorumunu okuyunca ben de diyecektim ikizi falan var mi diye ama sanirim sorulmus ben daha 2.sayfada kaldimTek oğlan benim beyBekar kuzen de kalmadı. Kuzen çocukları falan var ama onlar da küçük, büyütelim veririz sana
Ruhu ama sadece. Dışı bildiğin kara göbekli mara türk erkekiYunan italyan ispanyol karisimi yorumunu okuyunca ben de diyecektim ikizi falan var mi diye ama sanirim sorulmus ben daha 2.sayfada kaldimtüh yokmus kayın falan da
Bana da el atan olmadıBana bir el atmadin ya ona yanarim.
Türkiyede vizyon sahibi Avrupali erkek vardı da biz mi evlenmedik?Burada bir linçtime var
Tek yaptıkları linç etmek. Biri başlayınca arkasından kuyruklar toplanıyor. Pardon da yaş kaç??
İlkokulda mısınız?
Herkesin önceliği isteği hayattan beklentisi aynı değil. Sorsanız kendilerini çok açık görüşlü kültürlü görürler ama bundan bi haberler.
Sen de git o halde yurt dışında kıza bir sürü şunu bunu yap diyorsunuz ee sen de kk takılma git çalış çabala yurt dışına çık.
Arkadaşın mesleği var. Düzenli hayatı var hayatında hiç yaşamadığı duyguyu tatmak istiyor. Bundan daha ne doğal olabilirse lince giriştiniz?
Türk istemesine bile laf etmişsiniz. İsteyebilir tercih tercih e o halde ben size sorarım neden Türk sevgili yaptınız, evlendiniz.
Ben de basliktan ilk basta öyle anlamıştım icerigi okuyunca yurtdışında olmanın verdiği bir uslup hatası oldugunu düşündümAllahım evde kalma korkusu yazınca evde yalnız kalmaya korkmak, depremden veya karanlıktan korkmak falan sandım. Saf mıyım diye konu açacağım şimdi.
Olsun önemli olan ruhu zatenRuhu ama sadece. Dışı bildiğin kara göbekli mara türk erkeki
Bana da el atan olmadı
Türkiyede vizyon sahibi Avrupali erkek vardı da biz mi evlenmedik?
Ben de basliktan ilk basta öyle anlamıştım icerigi okuyunca yurtdışında olmanın verdiği bir uslup hatası oldugunu düşündüm
Olsun önemli olan ruhu zatenne mutlu vizyon sahibi bir adama denk gelmissin, Türk erkeginin fiziksel özelliği fiks zaten benim fiziki kriterim yok yani beklentide degilim :) kafalar uyussun yeter eee eniştede de onu bulmuşsun daha ne olsun
Yapcek bisey yokYok, yok, kimseden hayir yok.
Lily aslında Türkiye’de de çok modern Avrupalıyı aratmayacak erkek var ama onlarda Türkiye’de kalmak istemiyorYapcek bisey yokkendi gobegimizi kendimiz keseriz napalim
Doğru söze ne denirHatta yurtdışı için hanfendiyle evlenmeyi kabul edecek 10 kadin bile çıkar
O zaman ilk bulduğunuz Türke yapışın evlenin tövbe tövbeAslında ben Türkçe yi ve fransızcayı eşit bir şekilde biliyorum
Çünkü kendimi çok yalnız hisediyorum. Arkadaşım çok az, olan da evli ya nişanlı.
Yalnız kalmaktan korkuyorum
Cey ne o , cinsiyet mi değiştirmek istiyorsun?Doğru söze ne denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?