Evde kalma korkusu

Verdiği cevaplara dikkat ederseniz sürekli sivri dil kullanmış . sonuçta erkeklerde bizim gibi düşünebilir . Tatlı dilli sevecen biri varken neden sivri dilli sürekli onu bozan biriyle beraber olsun...

Sizinle aynı yaştayım bu ara benim de aklımı kurcalayan bir konu bu evlilik konusu, yaşımızdan dolayı mı bu evde kaldım korkusu oluyor emin olamadım henüz, konuştuğum iki kız arkadaşımda benimle aynı düşüncede, siz etrafınızda arkadaşlarınız az ve evli oldukları için kendinizi mi kıyaslıyorsunuz yoksa gerçekten istediğiniz için mi, belki de sadece onlar evli benimde olsun diye de bu düşünceye girdiniz

Verdiği cevaplara dikkat ederseniz sürekli sivri dil kullanmış . sonuçta erkeklerde bizim gibi düşünebilir . Tatlı dilli sevecen biri varken neden sivri dilli sürekli onu bozan biriyle beraber olsun...
Kendini ifade edemiyor. Taaa ilk sayfalarda dün gece dedim iletişim problemi var diye. Cidden bu şekilde iletişim kuruyorsa gerçek hayatında da sosyalleşme problemleri yaşaması doğal. Biri sanki sesin çıksın kendini ezdirme demiş de konu sahibi bunu her önüne geleni azarla olarak anlamış gibi.

Bende iletişim sorunu yaşıyorum dilden dolayı ama hiç kimseyi azarlayıp kırmıyorum bu şekilde . Kendini ifade edememek ayrı bir konu ama kullandığı cümleler kasıtlı kullanılmış gibi . Bence Türkçeyi yerinde kullanıyor ve anlatabiliyor demek istediklerini . Yaşadığım çevrede nerdeyse Türk arkadaşım yok , istemem de. Sonradan gelen Türklerle çok büyük iletişim problemi yaşıyorum , onlara göre ben çok kolay kandırılır ve safım. Oysaki herseyin farkındayım ama onların sevilerine düşmek istemiyorum ...

Yok dilden bahsetmedim, dili gayet güzel kullanıyor. İletişimin içeriğinden bahsediyorum. Saldırgan tutumun iyi bir şey olduğunu sanıyor gibi.

25 yaşında yurtdisinda yasayan meslek sahibi genc bir kadinin asosyallikten kurtulmak icin bir Türk ile evlenme hayalleri kurması bana da garip geldi.
Önce sosyallesin arkadas edinin.
Evlilik her zaman sosyallik katmaz, evlilik hayallerinizde esimle gezerim aşk yasarim.dusuncesi varsa pembe gozluklerinizi cikartmanizi tavsiye ederim.
Burada yorum yapanlar sizin paraniza merakli değil, imkanlarinizin farkinda degilsiniz demek istemis ama yanlis anlayip atar yapmışsınız.
Bekar olmanin, kendi paranızı harcamanın da tadini cikarin.

Tek oğlan benim bey Bekar kuzen de kalmadı. Kuzen çocukları falan var ama onlar da küçük, büyütelim veririz sana
Yunan italyan ispanyol karisimi yorumunu okuyunca ben de diyecektim ikizi falan var mi diye ama sanirim sorulmus ben daha 2.sayfada kaldim tüh yokmus kayın falan da

Bana bir el atmadin ya ona yanarim.
Bana da el atan olmadı
Türkiyede vizyon sahibi Avrupali erkek vardı da biz mi evlenmedik?
Allahım evde kalma korkusu yazınca evde yalnız kalmaya korkmak, depremden veya karanlıktan korkmak falan sandım. Saf mıyım diye konu açacağım şimdi.
Ben de basliktan ilk basta öyle anlamıştım icerigi okuyunca yurtdışında olmanın verdiği bir uslup hatası oldugunu düşündüm
Ruhu ama sadece. Dışı bildiğin kara göbekli mara türk erkeki
Olsun önemli olan ruhu zaten ne mutlu vizyon sahibi bir adama denk gelmissin, Türk erkeginin fiziksel özelliği fiks zaten benim fiziki kriterim yok yani beklentide degilim :) kafalar uyussun yeter eee eniştede de onu bulmuşsun daha ne olsun

Yok, yok, kimseden hayir yok.

Aslında ben Türkçe yi ve fransızcayı eşit bir şekilde biliyorum
Çünkü kendimi çok yalnız hisediyorum. Arkadaşım çok az, olan da evli ya nişanlı.
Yalnız kalmaktan korkuyorum
O zaman ilk bulduğunuz Türke yapışın evlenin tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…