Ne diyorsun ben 10 tane kadın bile bulurumMesele evde kalmaksa sırf yurt dışına gelmek için seninle gözü kapalı evlenecek 10 Türk erkeki bulurum. Seçer beğenir alırsın aralarından
Alevli donlari ile pusuya yatan kekolardan bahsediyorsun dimiAman turkiyeye tatile gelirseniz dikkat edin
Turizm yerlerinde cok keko var.
Aşk arayım derken bela almayın başınıza.
Siz kendiniz hakkında boyle düşünürken, başkalarını saygı duymasını ya da sizi beğenmesını beklemeyin.
Önce kendinize saygınız olmalı ! Sonrası gelir
Özellikle çalışanlardan :) barmenlerAlevli donlari ile pusuya yatan kekolardan bahsediyorsun dimi
Niye illaki Türk olacak?Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Mesele bence sizin yurt dışında olmanız değil. 25 yaşına kadar hiç sevgilinizin olmaması bence problem.önce bunun sebebini bulup çözmeniz gerekiyor. Yoksa ilişkiniz olduğunda sağlıklı ilerleme ihtimali düşük .Ben size fakirliğimden yada alım gücünden mi bahsetim? Ya da onla ilgili bir cümle mi kurdum? Ya da sözde fakirliğimden mi yakındım? Her gurbetçi buraya mesaj yazdığında sürekli konuyla hiç ilgisi olmayan şeyler yazılıyor. Artık yurt dışında yaşadığımı bile yazmak istemiyorum. Neyse siz gerçekten yazmayın daha iyi olur. Iyi geceler size
Tabii amac o zatenÖzellikle çalışanlardan :) barmenler
Garsonlar
Animatörler...
Shameless dizisi gibi hayatin varmis ya laNiye illaki Türk olacak?
Benim iki kuzenim doğma büyüme yurtdışında, biri az daha içse alkolik olacak, diğeri ateist ve bir aydan fazla aynı kadınla takılmıyor. Diğer kuzenlerim yine doğma büyüme yurt dışındalar biri uyuşturucu madde satmaktan hapiste diğeri ayık gezmiyor madde bağımlısı, bir diğeri karısını döve döve çocuk yapıyor çalışmayıp çocuk parasıyla kumar oynuyor
Türk oldular da ne oldu yani
Yurt dışındaki imkanlardan kasıt zenginlik değil kiYa Allah aşkına... Yurt dışında kalmak zengin olmak değil. Evet burada ki maaşımı alıp Türkiye de harcasam tabii ki çok para oluyor çünkü 1 avru 10 tl Ama burada maaşım normal kategoride. Buradaki ortalama maaş 1800€ benim kazandığım 1500... Lütfen artık yurt dışındaki birisi mesaj yazıncı konuyla ilgili olmayan ne varsa yazmayın.
Başlangıç maaşı 1450 €, ve evet çok düşükKonuyla alakası yok ama aklıma takılan bişey var . 1500 euro bir hemşire maaşı icin çok az degil mi ? Ortalama Avrupa ülkelerinde aynı diye biliyorum . Kendim de hemşireyim ve yıllar önce başka ülkeye taşınmak istemiştim ordan biliyorum...
Belçika/fransaNe diyorsun ben 10 tane kadın bile bulurumcevremde milyonlarca Türk yok deyip yaşıtlarım evleniyor dedikleri kimler acaba? Nerde yaşıyor ki ona göre yoksa sayı düşebilir de çıkabilir de.
Bu kuzenlerden biriyle çok yakın ilişkilerimiz var, alkolik olmak üzere olanlaShameless dizisi gibi hayatin varmis ya la
Aynı dinden olması için Türk olması gerekmiyor kiÇünkü benimle aynı din ve aynı dilde konuşabilen birisini istiyorum
Seneler once yatakodasinin bir duvarina pembe-somon bir duvar kagidi yaptirmak istemistim, dokusu cok guzeldi ve baska rengi yoktu. Esimin tepkisi: bu kadar cinsiyetci bir yaklasimi sana hic yakistiramadim olmustuYa ben evlenirken tüm eşyalarımı iç karartıcı renklerde seçtim biliyor musun. Sırf kocam nereye düştüm lan ben demesin diye. Acıyorum pembiş yuvalarda yaşayan adamlara ya
Yatak odasına yaptırmamanız iyi olmuş o renkleriSeneler once yatakodasinin bir duvarina pembe-somon bir duvar kagidi yaptirmak istemistim, dokusu cok guzeldi ve baska rengi yoktu. Esimin tepkisi: bu kadar cinsiyetci bir yaklasimi sana hic yakistiramadim olmustupembik gelinlerin kocalarini dusunmek bile istemiyorum
Vizyonunu neden değiştirsin ki ? Bu sizin doğrunuz sonuç olarak. Herkes biriciktir ve dilediği yoldan gidebilir değil mi.. (varoluşçu psikolog sunarAllahım yine deliriyorum.
ben yurtdışında olacağım bir de mis gibi hemşire olacağım ve kafama evde kalmak gibi korkunç bir tabirle ifade edilen şeyi takacağım??
istersem dünyanın en çirkin insanı olayım, sizin imkanlarınıza sahip olsam umrumda olmazdı, gönlümce gezerdim, para kazanır ve harcardım.
lütfen vizyonunuzu değiştirin...
Biraz kendıne guven .Ayrıca daha gencecıksın.Ne evlılıgı ?Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Vizyon ne demek?Vizyonunu neden değiştirsin ki ? Bu sizin doğrunuz sonuç olarak. Herkes biriciktir ve dilediği yoldan gidebilir değil mi.. (varoluşçu psikolog sunar)
Bir çok yerde başlangıç maaşlar 3 bin euro + hafta sonu ve aksam, gece ek ödemesi gibi bir rakamdan başlıyor . En azından üniversite mezunu hemşireler icin ... sizin bu kadar az almanız maaş biraz tuhaf geldiBaşlangıç maaşı 1450 €, ve evet çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?