Evde kalma korkusu

Mesele evde kalmaksa sırf yurt dışına gelmek için seninle gözü kapalı evlenecek 10 Türk erkeki bulurum. Seçer beğenir alırsın aralarından
Ne diyorsun ben 10 tane kadın bile bulurum cevremde milyonlarca Türk yok deyip yaşıtlarım evleniyor dedikleri kimler acaba? Nerde yaşıyor ki ona göre yoksa sayı düşebilir de çıkabilir de.

Alevli donlari ile pusuya yatan kekolardan bahsediyorsun dimi

Niye illaki Türk olacak?
Benim iki kuzenim doğma büyüme yurtdışında, biri az daha içse alkolik olacak, diğeri ateist ve bir aydan fazla aynı kadınla takılmıyor. Diğer kuzenlerim yine doğma büyüme yurt dışındalar biri uyuşturucu madde satmaktan hapiste diğeri ayık gezmiyor madde bağımlısı, bir diğeri karısını döve döve çocuk yapıyor çalışmayıp çocuk parasıyla kumar oynuyor
Türk oldular da ne oldu yani

Mesele bence sizin yurt dışında olmanız değil. 25 yaşına kadar hiç sevgilinizin olmaması bence problem.önce bunun sebebini bulup çözmeniz gerekiyor. Yoksa ilişkiniz olduğunda sağlıklı ilerleme ihtimali düşük .

Shameless dizisi gibi hayatin varmis ya la

Yurt dışındaki imkanlardan kasıt zenginlik değil ki

Başlangıç maaşı 1450 €, ve evet çok düşük

Shameless dizisi gibi hayatin varmis ya la
Bu kuzenlerden biriyle çok yakın ilişkilerimiz var, alkolik olmak üzere olanla
Diğer ateisti 10 yılda bir görüyorum, ondada Türkçe yi unuttuğu ve inanılmaz kibirli olduğu için pek muhatap almıyor beni
(Ezikliyo beniii ühhüüüü)
Diğerlerini hayatımda hiç görmedim, adlarını bile bilmiyorum

Ya ben evlenirken tüm eşyalarımı iç karartıcı renklerde seçtim biliyor musun. Sırf kocam nereye düştüm lan ben demesin diye. Acıyorum pembiş yuvalarda yaşayan adamlara ya
Seneler once yatakodasinin bir duvarina pembe-somon bir duvar kagidi yaptirmak istemistim, dokusu cok guzeldi ve baska rengi yoktu. Esimin tepkisi: bu kadar cinsiyetci bir yaklasimi sana hic yakistiramadim olmustu pembik gelinlerin kocalarini dusunmek bile istemiyorum

Yatak odasına yaptırmamanız iyi olmuş o renkleri
Ben normalde pembeden nefret ederim
Oğluma somon bir tişört aldım, eşim akşamına elinde bir bilimsel yazıyla geldi, yazıda bu tonların erkeklerdeki olumsuz etkilerinden bahsediyordu
Ona kalsa çocuk doğduğundan beri lacivert-gri-siyah giyecek.kendisi de bu renklerin dışına çıkmaz kahverengi bile giymez. Ya dedim ya ben tost makinesinden tut duvara koltuğa kadar herşeyi pembe yapsaydım ne yapacaktın, gayet gözleri pörtlemiş şekilde,sen doğru yolu bulana kadar asla evlenmezdim dedi :)

Vizyonunu neden değiştirsin ki ? Bu sizin doğrunuz sonuç olarak. Herkes biriciktir ve dilediği yoldan gidebilir değil mi.. (varoluşçu psikolog sunar )

Biraz kendıne guven .Ayrıca daha gencecıksın.Ne evlılıgı ?

Vizyonunu neden değiştirsin ki ? Bu sizin doğrunuz sonuç olarak. Herkes biriciktir ve dilediği yoldan gidebilir değil mi.. (varoluşçu psikolog sunar )
Vizyon ne demek?
İnsan gelişmek zorunda olan bir varlık. 7sinde neyse 70de de o olmak bizim zararımıza bir durum. Her fikre ve gelişime açık olmak en doğrusu değil mi

Başlangıç maaşı 1450 €, ve evet çok düşük
Bir çok yerde başlangıç maaşlar 3 bin euro + hafta sonu ve aksam, gece ek ödemesi gibi bir rakamdan başlıyor . En azından üniversite mezunu hemşireler icin ... sizin bu kadar az almanız maaş biraz tuhaf geldi

25 yaşında, yurt dışında ve meslek sahibi birisiniz. tamam corona var ama artık dünya açılmaya başladı. gezin, görün, kültürünüzü geliştirin. dünyayı tanıyın.
farklı tatlar, yeni ülkeler keşfedin.
37 yaşındayım bir kere bile aklıma evde mi kaldım demek gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…