- 11 Aralık 2018
- 40.914
- 254.272
- 598
Canımız öyle istiyor.Haha konuma gülün ama bu konuda ciddiyim yani neden insanına göre tavsiye vermek yerine kendi doğrunuzla insanları linçliyorsunuz?
Yabancı erkeklere karşı önyargılı olma dersin anlarımda dalga geçmek linçlemek... ilkokuldaki zorba çocuklara benziyorsunuz.
Hayatım sen hemsiresin gencsin ve guzelsindirde. Birdefa bu moddan uzaklas. Ben şimdi suslenip ciksam dışarda benden daha cirkini de olucak daha güzelide guzellìk görecelidir. Merhametli günler yuzlu sohbeti guzel insan heryerde dikkat ceker. 25 yas çok çok küçük evde kalmak için. Hem evde kalmak ne yahu evlenince guzel hayatin stress extra sorumluluk ve ekstra mesai. Gencliginin tadini çıkar gez toz. Arkadaslar edin hobiler edin.Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Dogru tabi New York da yasasanda yalnizsan mutzsuzsun ama 25 yas bu karamsalliga dusmek icin cok erken en güzel en tatli yaslarini böyle uzuntuyle yasamasin.Keşke eşim de yurtdisi yurtdisi diye kendini bu yorumlarin yarisi kadar parçalasaydi elimde AB vatandasligiyla Turkiyede oturuyorum hala.Adama bu sene vatandaslik aldirtcam amin
Evde kaldim kismini yazmasaydiniz iyiydi. Hani evlenmek istiyor olmak bile linç nedeni.
Yurtdisinda yaşaniyor diye başka hicbir istek ve derdinin olamayacagini dusunmek? Ulke sinirlarindan cikinca hayatin dertten arinacagina bu kadar inansam delikten bile cikardim ben olsam.
Evlenmek isteyebilir insan, 1500euro ile dunya turu atilmiyor, o dunya turunu atacak insanlar evliyken de atiyor zaten. Yaninda birini neden istemesin. Evlenmesi hayatini bitirmez kendi isterse...
Yurtdisindaki Turklerin bir kismi zaten oldukca kendi içlerine kapanik, orada yaşaniyor diye kulturunu benimsemiş degiller. Normal yani boyle dusunmesi.
Dogru tabi New York da yasasanda yalnizsan mutzsuzsun ama 25 yas bu karamsalliga dusmek icin cok erken en güzel en tatli yaslarini böyle uzuntuyle yasamasin.
Aynen öyle erkekler özguvenli kadinlardan çok etkilenir ve ozguveni düşük insan her konuda kendini yetersiz hisseder ve hiç cesaret edemez. Karsidakide insan her insanin kusurlari vardir onemli olan ozguven .Tabi ki mutlulugunu birilerine veya biseylere baglamamak lazim. Şu olursa mutlu olacagim, hayatima şu kişi girerse mutlu olacagim diye birsey yok. Oyle bekleyenler hayal kirikligi yaşar diye dusunuyorum. Kendin mutlu degilsen, kendini sevmiyorsan bunu hayatina girecek kişi saglayamaz, saglasa da gecici olur. Sen hayatina bak, mutlu ol umarim biri de onmutluluga dahil olup birlikte mutlu olun.
Yeni iše girdim Türk erkegi kocam (ilk maaşın benim haaaa)Muhteşem Türk erkekinin hödüklüklerinden, şahane aile ilişkilerinden, kadına bakış açısından mahrum kalmamak için tabi ki.
Evet ya hele sukur anlayan birisi...Almanyada o para çok degersiz kira giderler derken birsey kalmiyor elde....ama Turkiyede 15 bin TL yapiyor.1500 euro cidden düşük bir maaşmış. Avrupa standartlarının oldukça altında. 1500 euronun Türkiyedeki alım gücüyle Avrupadaki alım gücü aynı değil.
yurdum erkeğini çok gömsem de ben de kendi ırk ve inancımda birini isterdim. Evde kalmış teriminden hiç hoşlanmamakla beraber konu sahibine hak verdim ben. Çevresindeki herkes evlenince psikolojik olarak baskı altında hissetmiş kendini. İnşallah karşılıklı birbirinizi seveceğiniz hayırlı bir eş bulursun
Ben de eskiden öyleydim. En sonunda buranın jargonunu çözdümAllahım evde kalma korkusu yazınca evde yalnız kalmaya korkmak, depremden veya karanlıktan korkmak falan sandım. Saf mıyım diye konu açacağım şimdi.
yurtdisindasiniz 25 yasindasiniz, ve ille evlilik mi diyorsunuz..Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Bence muhtemelen guzelsindir, çok kafana takıyorsan estetik ya da diş tedavisi düşün. Tabi gerekliyse. Eğer para kazanıyorsan evlenmeme ihtimalin düşük. Sosyal ortamlara git Türklerin olduğu derneklere takılMerhaba arkadaşlar.
Ben erkek olsam bende sizden hoşlanmazdım , çok itici bir tarafınız var ...3 000 avro mu ? Evet isviçrede. Tuhaf gelebilir ama dogrusu bu. Neyse konu maaşım değil
+1Ben erkek olsam bende sizden hoşlanmazdım , çok itici bir tarafınız var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?