sus sen yabancı kociş bulamadın diye konu sahibi de bulamasın istiyorsun değil mi,kıskanç kadınMuhteşem Türk erkekinin hödüklüklerinden, şahane aile ilişkilerinden, kadına bakış açısından mahrum kalmamak için tabi ki.
Benim kocişimin ruhu italyan-yunan-fransız karışımı. Az biraz meksikalı ve iskoç da olabilirsus sen yabancı kociş bulamadın diye konu sahibi de bulamasın istiyorsun değil mi,kıskanç kadın
Allahım yine deliriyorum.
ben yurtdışında olacağım bir de mis gibi hemşire olacağım ve kafama evde kalmak gibi korkunç bir tabirle ifade edilen şeyi takacağım??
istersem dünyanın en çirkin insanı olayım, sizin imkanlarınıza sahip olsam umrumda olmazdı, gönlümce gezerdim, para kazanır ve harcardım.
lütfen vizyonunuzu değiştirin...
Mesele evde kalmaksa sırf yurt dışına gelmek için seninle gözü kapalı evlenecek 10 Türk erkeki bulurum. Seçer beğenir alırsın aralarından
alım gücü fazlalığı gibi bir şeyden haberiniz yok galiba?Ya Allah aşkına... Yurt dışında kalmak zengin olmak değil. Evet burada ki maaşımı alıp Türkiye de harcasam tabii ki çok para oluyor çünkü 1 avru 10 tl Ama burada maaşım normal kategoride. Buradaki ortalama maaş 1800€ benim kazandığım 1500... Lütfen artık yurt dışındaki birisi mesaj yazıncı konuyla ilgili olmayan ne varsa yazmayın.
Çünkü benimle aynı din ve aynı dilde konuşabilen birisini istiyorumNeden illa bir turk ile evlenmek istiyorsunuz?
Siz de su anda nadiren turkce konusuyorsunuz. Bulundugunuz ulkenin anadilini daha fazla konusuyorsunuz, aslinda anadiliniz o sayilir. Din takintiniz varsa da illa turk olmasina gerek yok. Musluman birini pekala bulabilirsiniz.Çünkü benimle aynı din ve aynı dilde konuşabilen birisini istiyorum
Sevilmek ve sevmek istiyorum. Birinin elini tutmakOncelikle bu ozguven eksikliginiz nereden kaynakliyor onu bulun. Cok baskici bir aileniz mi var? Evliligi bu yuzden bir kacis olarak mi goruyorsunuz? Evlilik mutluluk kaynagi degil. Cok da matah birsey de degil. Evlilik filmlerdeki masallardaki gibi hic degil. Oncelikle kabugunuzdan cikmaniz lazim. Sosyallesin. Spor, muzik gibi aktivitelerde yeni arkadasliklar kurabilirsiniz. Gezin tozun. Turlara katilin. Bu gencliginiz bir daha gelmeyecek. Doya doya yasayin.
Sana bişey diyimmi, Türk erkeklerinden uzak dur !!! Özellikle sonradan görme olanlardan ....Çünkü benimle aynı din ve aynı dilde konuşabilen birisini istiyorum
Ben size fakirliğimden yada alım gücünden mi bahsetim? Ya da onla ilgili bir cümle mi kurdum? Ya da sözde fakirliğimden mi yakındım? Her gurbetçi buraya mesaj yazdığında sürekli konuyla hiç ilgisi olmayan şeyler yazılıyor. Artık yurt dışında yaşadığımı bile yazmak istemiyorum. Neyse siz gerçekten yazmayın daha iyi olur. Iyi geceler sizealım gücü fazlalığı gibi bir şeyden haberiniz yok galiba?
her para kazanan da zengin değil zaten,sadece paranızı kazanıp harcayın ne güzel demiştim.
kesinlikle vizyonlarımız farklı,anlaşamayacağımız belli oldu,iyi forumlar.
Siz de su anda nadiren turkce konusuyorsunuz. Bulundugunuz ulkenin anadilini daha fazla konusuyorsunuz, aslinda anadiliniz o sayilir. Din takintiniz varsa da illa turk olmasina gerek yok. Musluman birini pekala bulabilirsiniz.
Bu arada neden birini bulmak istediginizi hic anlamadim
normalde konunuzdan çıkmıştım ama, beni kovma gibi bir hakkınız yok zira üye olmadan önce onayladığınız forum kurallarını bir okumanızı tavsiye ederim.Ben size fakirliğimden yada alım gücünden mi bahsetim? Ya da onla ilgili bir cümle mi kurdum? Ya da sözde fakirliğimden mi yakındım? Her gurbetçi buraya mesaj yazdığında sürekli konuyla hiç ilgisi olmayan şeyler yazılıyor. Artık yurt dışında yaşadığımı bile yazmak istemiyorum. Neyse siz gerçekten yazmayın daha iyi olur. Iyi geceler size
Ben size fakirliğimden yada alım gücünden mi bahsetim? Ya da onla ilgili bir cümle mi kurdum? Ya da sözde fakirliğimden mi yakındım? Her gurbetçi buraya mesaj yazdığında sürekli konuyla hiç ilgisi olmayan şeyler yazılıyor. Artık yurt dışında yaşadığımı bile yazmak istemiyorum. Neyse siz gerçekten yazmayın daha iyi olur. Iyi geceler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?