Evde kalma korkusu

Fransa'da mı yaşıyorsunuz ? Profilinizde öyle diyor.
Yani ben anlamıyorum,yaşadığınız ülkedeki insanlardan hiç mi özsaygı nedir öğrenmiyorsunuz ? Ben hiçbir Fransız kadının 25'inde ''inanamıyorum evlenemeyeceğim evde kaldım '' diye krize girdiğini düşünmüyorum çünkü.Hatta bizim ülkede bile 25 yaş artık hiçbir şey,inanamayacaksınız ama,bu konuda çağ atladık.Biraz vizyonunuzu geliştirseniz bir sıkıntınız olmadığının farkına varacaksınız aslında.
Zaten şu Avrupa'ya gidip de ısrarla Türk olsun kafasını hiç anlamıyorum.Ee madem çok meraklısınız Türk aile yapısına ne işiniz var orada,dönün gelin bir sürü Türk var burada.

Ben de Almanya´da dogdum, büyüdüm, okudum. Buradaki Türkler çok kendi icinde kalmak isteyen millet. Yani acikcasi bende biraz o kafadaydım daha yeniye kadar. Artik kendi kültürümüzü koruma ic güdüsümüdür, bilemiyorum. Gurbetci de olsak, "yabancıyla" evlenen azdır yani. Daha yeni yeni aciliyoruz bu mültikültürel evliliklere diyebilirim. Annem babam bundan birkaç sene öncesine kadar Almani birakin, japon birini getirsem, çok üzülürlerdi ve genelde işçi olarak gelen jenerasyon böyle düşünüyor ve çocuklarına da böyle asilamis.
Yeni, yeni kiminle mutluysa onunla evlensin moduna geciyor gurbetçiler, benim gözlendiğim budur.

Are you disco?
Sjsjshdksk

Bacim iyi misin?
Kendinde misin?
Bi su neyim getireyim icer misin?
Ne evlenmesi, ne turk erkegi , ne evde kalmasi?
Ajajsjsj sinirden guluyorum
Bir cok kisinin hayalini yasiyorsun suan?
Ayaklarinin uzerinde saglam dur, calis, parani kazan, kendine saygin olsun once; bu nedir evde kaldim tatavasi? Evde kalmak nedir? Evlenmek mi seni degerli kilacak?? Tovbe estagfrullah krize girdim

Ya Allah aşkına... Yurt dışında kalmak zengin olmak değil. Evet burada ki maaşımı alıp Türkiye de harcasam tabii ki çok para oluyor çünkü 1 avru 10 tl Ama burada maaşım normal kategoride. Buradaki ortalama maaş 1800€ benim kazandığım 1500... Lütfen artık yurt dışındaki birisi mesaj yazıncı konuyla ilgili olmayan ne varsa yazmayın.

alım gücü fazlalığı gibi bir şeyden haberiniz yok galiba?

her para kazanan da zengin değil zaten,sadece paranızı kazanıp harcayın ne güzel demiştim.

kesinlikle vizyonlarımız farklı,anlaşamayacağımız belli oldu,iyi forumlar.

Çünkü benimle aynı din ve aynı dilde konuşabilen birisini istiyorum
Siz de su anda nadiren turkce konusuyorsunuz. Bulundugunuz ulkenin anadilini daha fazla konusuyorsunuz, aslinda anadiliniz o sayilir. Din takintiniz varsa da illa turk olmasina gerek yok. Musluman birini pekala bulabilirsiniz.
Bu arada neden birini bulmak istediginizi hic anlamadim

Sevilmek ve sevmek istiyorum. Birinin elini tutmak

Ben size fakirliğimden yada alım gücünden mi bahsetim? Ya da onla ilgili bir cümle mi kurdum? Ya da sözde fakirliğimden mi yakındım? Her gurbetçi buraya mesaj yazdığında sürekli konuyla hiç ilgisi olmayan şeyler yazılıyor. Artık yurt dışında yaşadığımı bile yazmak istemiyorum. Neyse siz gerçekten yazmayın daha iyi olur. Iyi geceler size

Aslında ben Türkçe yi ve fransızcayı eşit bir şekilde biliyorum
Çünkü kendimi çok yalnız hisediyorum. Arkadaşım çok az, olan da evli ya nişanlı.
Yalnız kalmaktan korkuyorum

normalde konunuzdan çıkmıştım ama, beni kovma gibi bir hakkınız yok zira üye olmadan önce onayladığınız forum kurallarını bir okumanızı tavsiye ederim.

geri dönesim geldi.

konuyla alakasız şeyler diyorsunuz da,size kafanıza takmayıp tadını çıkarabileceğiniz şeyler olduğunu söylemeye çalışıyorum.

bakış açısı... geniş perspektiften bakmaya çalışın,tavsiye ederim insana vizyon katıyor :))

Aslında konuyla gayet de ilgili bir şey yazmış,ama siz inatla olayı ''sevgilim yok '' boyutunda yaşadığınız için verilen tavsiyenin farkında değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…