• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu

Bu arada arkadaşlara ban gelmiş tüh birkaç gün linç edemeyeceksiniz neyse süreniz dolar dolmaz damlarsınız çok bilmişler:)
Kimse kimseyi linç etmiyor . Herkes düşüncesini paylaşmakta özgür diye biliyorum . Konu sahibi eleştiri alınca sinirlenip tepki vermiş olabilir de size ne burundan peki ? Garibanların savunulugunamı soyundunuz yoksa ? Gerçi gariban demeye bin şahit gerek eski konulara ve yorumlara bakılırsa... Sizede masallah bu arada . Hayal aleminden uyanıp gerçeklere dönebilmişsiniz sonunda . Yoksa insanları işleten onlarla dalga geçen , onların iyi duygularını istismar etmeye çalışan fırsatçı mı demeliyim ... neydi o dizinin adı ? Sihirli annem miydi öyle bişeydi 😂😂😂

Valla çok acı, gönül isterdi ki kendi ülkemde kalayım ağız tadıyla, mutlu olayım, herkes mutlu olsun... ama şartlar insanları göç etmeye itiyor... 😔

Ben ciddi ciddi düşünüyorum yurtdışına gitmeyi, şimdi İsveç hakkında bi araştırma yapayım bakalım 🥰🥰

Dil olarak hangileri kabul görüyor peki? 😊

Back
X