- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
Ben bi kere ingilizce öğretmeniyim tamam mıııBen de danimarka dizisi Rita dan biraz danca öğrendim. İngilizcem zaten var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi kere ingilizce öğretmeniyim tamam mıııBen de danimarka dizisi Rita dan biraz danca öğrendim. İngilizcem zaten var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Lily meslek neydi ?Aaaa bana da yer var mı? Ingilizcem super daha dun kuruma Amerikalı biri geldi adam "iyi ingilizce bilen insan bulmak zor" dedi :) yanında az Türkçe bilen biri daha vardi hic yormadim.kendilerini
Önce ben lütfen sirani bekle![]()
TühhhBen bi kere ingilizce öğretmeniyim tamam mııı![]()
Sana iş çıkar burdaBen bi kere ingilizce öğretmeniyim tamam mııı![]()
Ben de daha önce danimarkadan kısmı diploma denkliği almıştım ama orada devlet okullarında çalışabilmem için tam hatırlamıyorum ama 30 veya 15 kredilik daha ders almalıydımÖrnegin ben hemşireyim ama ben burdayım zaten yani burda okudum ve meslek sahibi oldum . Ama dışardan gelen hemşireler görevine devam edemiyor . Cünkü buradaki hemşirelik sistemi çok daha farklı. Bir arkadaşım ve Türkiye’de hemşireymiş buraya geldi şuan hemşire altı olarak çalışıyor . Doktorlar icin daha farklı mesela. Onların diplomaları geçerli , sadece dereceli dil sınavını geçmeleri gerekiyor . Ayrıca bazı mühendisler içinde şirket uygulaması var , ve dil zorunluluğu olmuyor . Yani İngilizce devam edebiliyorlar . Meslekten mesleğe değişiyor .
Ben de 3 sene Danimarkada yasadim bi keremBen elimin daha güçlü olduğunu düşünüyorum
İyi olan kazansın![]()
Gida teknikeriyim, okuyabilsem mühendislik ya da diyetisyenlik bolumlerine gecis yapip yükseltebilirim de isten izin alip gidemiyorum.Lily meslek neydi ?
Ya bennnn? Ben de 4 yıl yaptım İngilizce öğretmenliğiSana iş çıkar burda![]()
Aslında burda olsan yardımcı olurdum. Hatta iş konusunda bile , yani geçici ek iş . Daha önce öğrenci kalmıştı evimde , hafta sonları benim çocuklarla vakit geçiriyor bende kira almıyordum ondanBen de daha önce danimarkadan kısmı diploma denkliği almıştım ama orada devlet okullarında çalışabilmem için tam hatırlamıyorum ama 30 veya 15 kredilik daha ders almalıydım
Sadece özel okullarda çalışabiliyorum bildiğim kadarıyla
Onun için de bana bi hayırsever lazım
Yolumu bulana kadar beni işe alacak
Ay neyse hayali bile güzeldi
Valla iyi geldi akşam akşam![]()
Hadi bea ile Isveç'e geçiş bürosuBurası göçmen bürosuna döndü![]()
Yok anacım benden geçtiAslında burda olsan yardımcı olurdum. Hatta iş konusunda bile , yani geçici ek iş . Daha önce öğrenci kalmıştı evimde , hafta sonları benim çocuklarla vakit geçiriyor bende kira almıyordum ondan![]()
Hacı yok mu içiniz de bir yurdum anadolu kadını. Hepiniz mi güçlü rakipsiniz ayol?Ben de 3 sene Danimarkada yasadim bi keremama danca bilmem
Ingiltere gecmisim de var, lise bitirme belgelerim de var, 2 uni.mezunuyum şu an kamudayim ama ayni yerimde sayiyorum ilerleyemiyorum maalesef.
Şaka bir yana sartlar ne acaba? Kendim olmasa bile kardesim gitsin isterim daha yeni mezun o da araştırıyor yurtdisini.
Mühendis ol derim kesinlikle . Diyetisyen olarak iş bulman kolay olmaz .Gida teknikeriyim, okuyabilsem mühendislik ya da diyetisyenlik bolumlerine gecis yapip yükseltebilirim de isten izin alip gidemiyorum.
Bana insanlar memleket nere dediginde dogma büyüme Istanbul derim illa aslın neresi köyün nerde derler ben de "ben şehir kiziyim köy bilmem" derimHacı yok mu içiniz de bir yurdum anadolu kadını. Hepiniz mi güçlü rakipsiniz ayol?![]()
Sendedir Ne cevherler gizliymişYa bennnn? Ben de 4 yıl yaptım İngilizce öğretmenliği![]()
Iste o burada da zor, sinavi kazanmada sıkıntım yok da isten izin alip gitmek sıkıntıMühendis ol derim kesinlikle . Diyetisyen olarak iş bulman kolay olmaz .
1000 euro başvuru ücretini unutmayalım lütfenHadi bea ile Isveç'e geçiş bürosu![]()
Bekar olmak avantaj diyosun?Yok anacım benden geçti
Bi kere 10 yıllık ev kredim var
Çok bağlayıcı
Doğacak çocuklarım için seni aklımda tutuyorum ama
Ayrıca bekar olsaydım her işi yapardım valla
Yeter ki beni kurtarsın diye![]()
Ne sanmıştın 5 yıldızlı oteller zincirinde de orta kademe yöneticilik yaptım vaktiyle. Sonra ev kadını olup fakirleştimSendedir Ne cevherler gizliymiş![]()