• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu

Örnegin ben hemşireyim ama ben burdayım zaten yani burda okudum ve meslek sahibi oldum . Ama dışardan gelen hemşireler görevine devam edemiyor . Cünkü buradaki hemşirelik sistemi çok daha farklı. Bir arkadaşım ve Türkiye’de hemşireymiş buraya geldi şuan hemşire altı olarak çalışıyor . Doktorlar icin daha farklı mesela. Onların diplomaları geçerli , sadece dereceli dil sınavını geçmeleri gerekiyor . Ayrıca bazı mühendisler içinde şirket uygulaması var , ve dil zorunluluğu olmuyor . Yani İngilizce devam edebiliyorlar . Meslekten mesleğe değişiyor .
Ben de daha önce danimarkadan kısmı diploma denkliği almıştım ama orada devlet okullarında çalışabilmem için tam hatırlamıyorum ama 30 veya 15 kredilik daha ders almalıydım
Sadece özel okullarda çalışabiliyorum bildiğim kadarıyla
Onun için de bana bi hayırsever lazım
Yolumu bulana kadar beni işe alacak 😂😂
Ay neyse hayali bile güzeldi
Valla iyi geldi akşam akşam 😂

Ben elimin daha güçlü olduğunu düşünüyorum 😒
İyi olan kazansın 🤪
Ben de 3 sene Danimarkada yasadim bi kerem🤣🤣🤣 ama danca bilmem
Ingiltere gecmisim de var, lise bitirme belgelerim de var, 2 uni.mezunuyum şu an kamudayim ama ayni yerimde sayiyorum ilerleyemiyorum maalesef.
Şaka bir yana sartlar ne acaba? Kendim olmasa bile kardesim gitsin isterim daha yeni mezun o da araştırıyor yurtdisini.

Ben de daha önce danimarkadan kısmı diploma denkliği almıştım ama orada devlet okullarında çalışabilmem için tam hatırlamıyorum ama 30 veya 15 kredilik daha ders almalıydım
Sadece özel okullarda çalışabiliyorum bildiğim kadarıyla
Onun için de bana bi hayırsever lazım
Yolumu bulana kadar beni işe alacak 😂😂
Ay neyse hayali bile güzeldi
Valla iyi geldi akşam akşam 😂
Aslında burda olsan yardımcı olurdum. Hatta iş konusunda bile , yani geçici ek iş . Daha önce öğrenci kalmıştı evimde , hafta sonları benim çocuklarla vakit geçiriyor bende kira almıyordum ondan 😁

Aslında burda olsan yardımcı olurdum. Hatta iş konusunda bile , yani geçici ek iş . Daha önce öğrenci kalmıştı evimde , hafta sonları benim çocuklarla vakit geçiriyor bende kira almıyordum ondan 😁
Yok anacım benden geçti
Bi kere 10 yıllık ev kredim var
Çok bağlayıcı 😂
Doğacak çocuklarım için seni aklımda tutuyorum ama 😂
Ayrıca bekar olsaydım her işi yapardım valla
Yeter ki beni kurtarsın diye 😂

Ben de 3 sene Danimarkada yasadim bi kerem🤣🤣🤣 ama danca bilmem
Ingiltere gecmisim de var, lise bitirme belgelerim de var, 2 uni.mezunuyum şu an kamudayim ama ayni yerimde sayiyorum ilerleyemiyorum maalesef.
Şaka bir yana sartlar ne acaba? Kendim olmasa bile kardesim gitsin isterim daha yeni mezun o da araştırıyor yurtdisini.
Hacı yok mu içiniz de bir yurdum anadolu kadını. Hepiniz mi güçlü rakipsiniz ayol? 😅

Back
X