Benim konum olduğu için olabilir mi?Siz neden üstünüze alınıyorsunuz ?
Evet çok raşistim ben . Türk erkeği düsmanı Türk kadını... Irkçılıgın anlamına sözlükten bakın istersenizIrkçılık diz boyu
Sizin konunuz ama sizinle alakalı bir yorum degil . Neyse üstünüze alabilirsiniz , sonuçta fikirleriniz de aynı anlaşılanBenim konum olduğu için olabilir mi?
Türklerin istismarcı yalancı olduğunu söylemek ırkçılık. Kusura bakma. Başka bir millete aynısını söylesen seni ırkçı diye linç ederlerdi. Sözde türk olman bir şeyi değiştirmiyor. Irkçısın.Evet çok raşistim ben . Türk erkeği düsmanı Türk kadını... Irkçılıgın anlamına sözlükten bakın isterseniz
Evet aynı. En azından ırkçı değilimSizin konunuz ama sizinle alakalı bir yorum degil . Neyse üstünüze alabilirsiniz , sonuçta fikirleriniz de aynı anlaşılan
Avrupa’da yaşayan ama avrupalaşamamış Yabancılar genelde iki kültür arasında sıkışıp kalır. Ne Avrupa’ya nede Türk kültürüne uyum sağlayabilirler . Sanırım bu da böyle bir örnek ...Vay ben ölem , atın beni denizlere . İnsanın kendinin farkında olmaması çok kötü bir şey gerçekten
Ben seviyorum. Anlamadığım bu kadar türklerden nefret ediyorsanız neden suriyeliye gitmiyorsunuz
Tüm Türklere diye hitap ettiğimi kim söyledi . Bir çok yorumumumda belirttim . Çoğu Türk erkeği diye . Arada bir bdv konularına girip okuyun isterseniz . Sizin istediklerinizde anca böyle birisi çıkar . Çıkarı için karşısındakinin vizyonuna bakmadan yaklaşan biri ... zira çevremdeki yada ailemdeki hiç bir erkek sizi istemez , yani sırt evleneyim ve Türk olsun diyen bir akılda birini ...Türklerin istismarcı yalancı olduğunu söylemek ırkçılık. Kusura bakma. Başka bir millete aynısını söylesen seni ırkçı diye linç ederlerdi. Sözde türk olman bir şeyi değiştirmiyor. Irkçısın.
Peki kendi ırkından nefret edenlerin adına ne deniliyor acaba?Avrupa’da yaşayan ama avrupalaşamamış Yabancılar genelde iki kültür arasında sıkışıp kalır. Ne Avrupa’ya nede Türk kültürüne uyum sağlayabilirler . Sanırım bu da böyle bir örnek ...
Yabancı istemiyorsunuz , basbaya ırkcısınız isteEvet aynı. En azından ırkçı değilim
TR de çok suriyeli olduğundan onlar geldi aklımaNeden Turklere alternatif olarak suriyeli oneriyorsunuz devamli? Suriyede yaşiyor olsaniz anlayacagim da suriye ne alaka cok merak ettim?
Benim akrabalarim, ailem oldukça karisik ırklardan, avrupa birligi gibiler derim her zaman. (Kimse de suriyeliyle evli degil bildigim kadariyla)
Buna ragmen illa Türkle evlenmek istiyorum diyen de garip gelmiyor bana o ayri.
Türklere küfür etmek ve bir yabancıyla evlenmemek aynı şey tabii.Yabancı istemiyorsunuz , basbaya ırkcısınız iste
Bence sizde ne hemşire nede dili tam anlamında kavrayan birisiniz .İsanların söylediklerini kendi fikirlerinize uygun yorumlamanızdan neden bu kadar yalnız olduğunuza şaşmamalıPeki kendi ırkından nefret edenlerin adına ne deniliyor acaba?
Türklere kadın tücarı, yalancı... demeniz. Bence siz Türk değilsiniz. Ya da kendiniz yalancı ve insan tücarı olduğunuz için her Türk'ü sizin gibi görüyor olabilirsiniz. Ya da siz Türk değilsiniz ve Türklere karşı faşistsiniz.
Hahaha şimdide küfür etmiş oldumTürklere küfür etmek ve bir yabancıyla evlenmemek aynı şey tabii.
Irkçılarla konuşmamam gerek aslında.
Yabancı istememek ırkçılık olmaz ki. İnsanın kendi kültüründen ve inancından birini istemesi gayet doğal.Yabancı istemiyorsunuz , basbaya ırkcısınız iste
Irkçılık bir hastalıktır canım.Bence sizde ne hemşire nede dili tam anlamında kavrayan birisiniz .İsanların söylediklerini kendi fikirlerinize uygun yorumlamanızdan neden bu kadar yalnız olduğunuza şaşmamalı
Sen bunu sözde modern gerçekte cahil ve ırkçı insanlara anlatamazsınYabancı istememek ırkçılık olmaz ki. İnsanın kendi kültüründen ve inancından birini istemesi gayet doğal.
Bende Türk erkeği istemiyorum daha doğrusu yalancı , dolandırıcı kadınına istismar eden Türk erkeği istemiyorum, ama ben ırkcı oldumYabancı istememek ırkçılık olmaz ki. İnsanın kendi kültüründen ve inancından birini istemesi gayet doğal.
Bir milete istismarcı ve yalancı demek ne oluyor acaba. Neyse sizin gibi ırkçı ve cahil birine yazmak zorHahaha şimdide küfür etmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?