inan Türkiyede bile evlenmek dengini bulmak çok zor yada böyle senin benim gibi düşünenler için fransada camiler var diye biliyorum babanız oralara gidip arkadaş edinmiyormu yada oralardan müslüman türk bir eş adayı çıkabilir ?Çünkü benimle aynı din ve aynı dilde konuşabilen birisini istiyorum
Yaa dimi..Burada bir linçtime var
Tek yaptıkları linç etmek. Biri başlayınca arkasından kuyruklar toplanıyor. Pardon da yaş kaç??
İlkokulda mısınız?
Herkesin önceliği isteği hayattan beklentisi aynı değil. Sorsanız kendilerini çok açık görüşlü kültürlü görürler ama bundan bi haberler.
Sen de git o halde yurt dışında kıza bir sürü şunu bunu yap diyorsunuz ee sen de kk takılma git çalış çabala yurt dışına çık.
Arkadaşın mesleği var. Düzenli hayatı var hayatında hiç yaşamadığı duyguyu tatmak istiyor. Bundan daha ne doğal olabilirse lince giriştiniz?
Türk istemesine bile laf etmişsiniz. İsteyebilir tercih tercih e o halde ben size sorarım neden Türk sevgili yaptınız, evlendiniz.
Kocamı beğeniyorum ama ruhu avrupalı onunEvet Türk erkeklerine kötü yorumlarda bulunduğunuz için kızdım.. Niye genel bir nefret var .Hepsi mi böyle? Onlar da Türk kızları tripli şöyle böyle demekte haklılar mı o zaman ??
Erkek kardeşiniz, babanız hiçbir erkeği mi beğenmiyorsunuz ? çok üzücü gerçekten.
Sürekli erkek mi ikinci üyelik mi ? Cinselliğe yazıyor direk erkektir bu.. Gidin bakın ne yazıyorum.
hmmm bana da dediniz galiba bunu...Sen de git o halde yurt dışında kıza bir sürü şunu bunu yap diyorsunuz ee sen de kk takılma git çalış çabala yurt dışına çık.
Ben konuya buradan dahil olmak istiyorumBurada bir linçtime var
Çok zoruma gitti. Ağlıyorum şu an... Allah herkese beyin nasip etsin. Çok aminBirazda eleştirecek beceriye sahip olsa bari . Negatifte olsa fikir beyan etsin , gerekirse tartışsın. Böyle boş boş beğenmedim almak gücüme gidiyor
Isteyen istediğiyle evlene bilir. Siz istiyorsanız 2 afrikalı, 1 yunan, 1 suriyeliyle evlenebilirsiniz. Ben Türkle evlenmek istiyorum.Yurtdışındayaşayıp bir Türkle evlenmek istemek
Burada olmak için erkeklerden nefret edip lezbiyen mi olmak lazım. Anlamadım. Gerçekten bir anlatın.Ben bastan beri konu sahibinin ikinci üyeliği diye düşünüyordum sonra acaba erkek üye mi diye de bir his geçti icimdenerkek üyelik daha agir basıyor zira erkekleri savunan bir yani var
Evlen anacımIsteyen istediğiyle evlene bilir. Siz istiyorsanız 2 afrikalı, 1 yunan, 1 suriyeliyle evlenebilirsiniz. Ben Türkle evlenmek istiyorum.
Ben seviyorum. Anlamadığım bu kadar türklerden nefret ediyorsanız neden suriyeliye gitmiyorsunuzEvlen anacım
Bence de evlen
O müthiş akrabalık bağlarını iliklerine kadar sen de hisset bi
Siz neden üstünüze alınıyorsunuz ?Çok zoruma gitti. Ağlıyorum şu an... Allah herkese beyin nasip etsin. Çok amin
Var hemde yığınla işe yaramaz bolca. Yalancılık , kadın istismarı , dolandırıcılık ne ararsan her türlü parlak beceriye sahip ... bi pışşttt diyin hepsi size koşacaktırIsteyen istediğiyle evlene bilir. Siz istiyorsanız 2 afrikalı, 1 yunan, 1 suriyeliyle evlenebilirsiniz. Ben Türkle evlenmek istiyorum.
Irkçılık diz boyuVar hemde yığınla işe yaramaz bolca. Yalancılık , kadın istismarı , dolandırıcılık ne ararsan her türlü parlak beceriye sahip ... bi pışşttt diyin hepsi size koşacaktır
Biz Türk’ten başkasına kız vermeyiz ve almayız . Milli değerlerimizi dışarıya mal edemeyizEvlen anacım
Bence de evlen
O müthiş akrabalık bağlarını iliklerine kadar sen de hisset bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?