Evde kalma korkusu

Ben bu lafı hem cinslerimden duymaya hem de kendi için kullanmasına çok karşıyım. Taa fi tarihinde söylenmiş. Ne güzel kendi ayaklarının üstünde duran gencecik birisiniz. Pandemi dönemi kimse sosyalleşemedi zaten. İnşallah gönlünüzce biri çıkar karşınıza. Ama en çok kendinizi bu kadar küçümsemenize takıldım. Siz böyle düşünürseniz etrafa da böyle enerji yayarsınız. Kendinize bunu yapmayın. Kimse mükemmel değil. Bakımlı olmanız yeterli. Hem nasip kimse o sizi bulacaktır. Bu süreçte zamandan keyif alın Gerisi gelecektir

Çünkü benimle aynı din ve aynı dilde konuşabilen birisini istiyorum
inan Türkiyede bile evlenmek dengini bulmak çok zor yada böyle senin benim gibi düşünenler için fransada camiler var diye biliyorum babanız oralara gidip arkadaş edinmiyormu yada oralardan müslüman türk bir eş adayı çıkabilir ?

Yaa dimi..
Bak burada da ilginç bir üye grubu var.
Canları sıkıldıkça burada sallamasyon konu açıyorlar, sihirli annemi anlatıyorlar.
Sonra kendilerini insanlara bile siteye alay konusu yaptıktan sonra alakasız her konuda "burada bir linç ekibiiğğ vaağrr" konulu uzun uzun yazıyorlar, hatta bazıları hızını alamayıp bdvye konu açıyor falan.
Banlandıkça yeni hesap alıp geri geliyorlar.
Sonra döngü başa sarıyor tabi.

Valla evet garip geldi konu sahibinin isteği. Avrupa'nın göbeğindesin, hemşire olmuşsun. Gez toz hayatını yaşa. Haftasonları ülke değiştirme şansın bile var. Miss gibi turlara katıl, deli gibi tarihi mekan gez. 25 yaşında hayatının baharında kalkıp evde kaldım korkusu yaşamak normal değil.
Valla yabancı bulsam bende evlenirdim ama bulamadım. Bulsam kaçırır mıydım hiç? Kv kp derdi yok, bayramda önce beni aileme gidilecek ühühüüü derdi yok, nazlılıkları yok, anne kuzulukları yok, misss gibi.

Evet Türk erkeklerine kötü yorumlarda bulunduğunuz için kızdım.. Niye genel bir nefret var .Hepsi mi böyle? Onlar da Türk kızları tripli şöyle böyle demekte haklılar mı o zaman ??
Erkek kardeşiniz, babanız hiçbir erkeği mi beğenmiyorsunuz ? çok üzücü gerçekten.
Sürekli erkek mi ikinci üyelik mi ? Cinselliğe yazıyor direk erkektir bu.. Gidin bakın ne yazıyorum.

Kocamı beğeniyorum ama ruhu avrupalı onun babamla abim eh işte, ben annemle yengemin yerinde olsam onlarla evlenmezdim. Türk kızları hakkında söyledikleri şeylerde de %90 haklılar.

Sen de git o halde yurt dışında kıza bir sürü şunu bunu yap diyorsunuz ee sen de kk takılma git çalış çabala yurt dışına çık.
hmmm bana da dediniz galiba bunu...

evet yurtdışına gidemiyorum çünkü:

1. Amerika ve belli başlı Avrupa ülkeleri yabancı doktor almıyor. alsa da kırk dereden su getiriyor. kontenjanları da çok ama çok az.
2.B2 seviyesinde İngilizce biliyorum ancak hiç de işe yaramıyor.
3.Türk diplomasını çoğu ülke saymıyor.

bundan ötürü,ya yurtdışında doğmam lazımdı ya da oradan biriyle evlenip gitmem lazımdı. olmadı.nasip.

belki çok daha fazla uğraşsam olabilir ama gücüm kalmadı fazlasına. yeterli oldu mu?

Burada bir linçtime var
Ben konuya buradan dahil olmak istiyorum
Bildiğiniz kelimeleri mi kullansanız acaba?
Zira linçtime linç saati var demek
Tahminim linçteam(linç takımı) var demek istediniz
Türkçesi de güzel yani
İlla bilmediğiniz ingilizcesini kullanmak şart değil ki

Ben bastan beri konu sahibinin ikinci üyeliği diye düşünüyordum sonra acaba erkek üye mi diye de bir his geçti icimden erkek üyelik daha agir basıyor zira erkekleri savunan bir yani var
Burada olmak için erkeklerden nefret edip lezbiyen mi olmak lazım. Anlamadım. Gerçekten bir anlatın.

Benim de ablam güzel değildir. Benimde ablamın erkeklerle arası iyi değildi. 37 yaşında görücü usulu evlendi.
ailenizi bilen, işinizin olduğunu bilen biri illa talip olur. Niteliğiniz hiç yok değil.

Isteyen istediğiyle evlene bilir. Siz istiyorsanız 2 afrikalı, 1 yunan, 1 suriyeliyle evlenebilirsiniz. Ben Türkle evlenmek istiyorum.
Var hemde yığınla işe yaramaz bolca. Yalancılık , kadın istismarı , dolandırıcılık ne ararsan her türlü parlak beceriye sahip ... bi pışşttt diyin hepsi size koşacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…