evde böyle dolaşıyorum :(

hmmm. ilginç bir bakış açısı. evet mantıklı ancak yaşanmışlıklarınla barışık olunca giydiğin kıyafette batmıyor sana. hatta kokusu bile bi başka güzel geliyor

yemek yaptığımı kim söylüyor?
Tamam yapmayın yinede tüm gün giyilen şeyle yatağa girilmez. Sizin mantıkla bakarsak olaya kirlendi diye nevresim değiştirmenizede gerek yok. Zaten temiz nevresime pis kıyafetle yatıyorsunuz. Ne sıklıkta değişiyor nevresim sizin evde?

hmmm. ilginç bir bakış açısı. evet mantıklı ancak yaşanmışlıklarınla barışık olunca giydiğin kıyafette batmıyor sana. hatta kokusu bile bi başka güzel geliyor
Evet biz yaşanmışlıklarımızla barışık değiliz o yüzden akşama kadar gezdiğimiz kıyafetle yatağa girmiyoruz siz çok şanslısınız herkese nasip olmaz benden de bir nazar boncuğu

Ama yaşanmışlıklarıyla barışık arkadaş o yüzden rahatsız olmuyor

Evet biz yaşanmışlıklarımızla barışık değiliz o yüzden akşama kadar gezdiğimiz kıyafetle yatağa girmiyoruz siz çok şanslısınız herkese nasip olmaz benden de bir nazar boncuğu
yok işin şakası da. şunu demek istedim enerjiye ben de inanıyorum. ancak her enerji de olumsuz değil. bunu ifade etmek istedim.

eskiden bende öyleydim eve geldiğim an pijama giyerdim
ama koronada yasaklardan sonra esortman altı üstüne ona uygun yakası açık dekolte verebilecek bir bluz giyip
geziyorum ,
çokta salmamak lazım ama demi

gun icinde evde sort-tayt ve tshirtle gezerim. pantolon normal hayatimda bile giyemem.

yatarken de ya ic camasirla ya da ustume sadece bir tshirt giyip yatarim. bazen sortlu pijamalar da giyiyorum ama cok nadiren yani babamda falan kaldiysam. uzerimde ozellikle altimda bir sey olunca uyuyamam. herkese de tavsiye ederim ciplak uyumayi

evde giydigim kiyafetle yataga girmem bu aileden gelen bir aliskanlik. aksini yapani da garipsemem kural degil sonucta.

Orası hangi gezegen acaba? Zira bizim totiş donuyorda çıplak yatınca

Arkadaşlar yatağın ne ayrıcalığı var acaba o zaman ev kıyafetiyle kanepeye ,koltuğa oturmayalım .Halıya basmayalım. Ev kıyafetiyle yatmıyorsanız temiz değilsiniz demekki..Ben zaten temiz olmadığına inanıyorsam evde giydiğim şeyi çıkarır kirliye atarım.Tabi iş yapıyorum ama gidip fabrikada çalışmıyorum o kadar da abartmayın canım..Yemek konusunda ise davlumbaz diye bir şey var yani ....Ama devlet yurdunda kaldım üniversitede oralar pis olduğu için mutlaka değiştiriyorsun...

kıyafetim niye pis olsun ya. sizin koltuklar kaç yılda bir siliniyor diye sorsam.
günlük temizliğini düzgün yaparsan evini pislik götürmez. yani evinde giydiğin kıyafetin yatağa girilemeyecek kadar kirleniyorsa kusura bakma önce ben nasıl temizlik yapıyorum, evim ne kadar temiz onu kendinize sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…