hmmm. ilginç bir bakış açısı. evet mantıklı ancak yaşanmışlıklarınla barışık olunca giydiğin kıyafette batmıyor sana. hatta kokusu bile bi başka güzel geliyorBen bu konuda enerjiye inanıyorum. Dışarıdan geldiğimde de hemen üzerimi değiştirmeye çalışırım. Günlük yaşantıda da o kıyafette o enerjinin biriktiğini düşünüyorum. Çıkarınca rahatlıyorum onunla yatmak istemiyorum. Gün içinde kirlenmesi zaten inkar edilemez. Aynı şekilde ne zaman kızgın olsam yatak bana batar kalkıp çarşaf değiştiririm
Tamam yapmayın yinede tüm gün giyilen şeyle yatağa girilmez. Sizin mantıkla bakarsak olaya kirlendi diye nevresim değiştirmenizede gerek yok. Zaten temiz nevresime pis kıyafetle yatıyorsunuz. Ne sıklıkta değişiyor nevresim sizin evde?yemek yaptığımı kim söylüyor?
Evet biz yaşanmışlıklarımızla barışık değiliz o yüzden akşama kadar gezdiğimiz kıyafetle yatağa girmiyoruz siz çok şanslısınız herkese nasip olmaz benden de bir nazar boncuğuhmmm. ilginç bir bakış açısı. evet mantıklı ancak yaşanmışlıklarınla barışık olunca giydiğin kıyafette batmıyor sana. hatta kokusu bile bi başka güzel geliyor
Ama yaşanmışlıklarıyla barışık arkadaş o yüzden rahatsız olmuyorTamam yapmayın yinede tüm gün giyilen şeyle yatağa girilmez. Sizin mantıkla bakarsak olaya kirlendi diye nevresim değiştirmenizede gerek yok. Zaten temiz nevresime pis kıyafetle yatıyorsunuz. Ne sıklıkta değişiyor nevresim sizin evde?
yok işin şakası da. şunu demek istedim enerjiye ben de inanıyorum. ancak her enerji de olumsuz değil. bunu ifade etmek istedim.Evet biz yaşanmışlıklarımızla barışık değiliz o yüzden akşama kadar gezdiğimiz kıyafetle yatağa girmiyoruz siz çok şanslısınız herkese nasip olmaz benden de bir nazar boncuğu
Yasanmisliklarla barisik olmak derken?hmmm. ilginç bir bakış açısı. evet mantıklı ancak yaşanmışlıklarınla barışık olunca giydiğin kıyafette batmıyor sana. hatta kokusu bile bi başka güzel geliyor
Yasanmisliklarla barisik olmak derken?
Gece gaz cikardigimiz pijamadan gunduz kopamamak falan mi ben anlamadim
tam da şuan sizin gibi negatif insanlarla muhatap olmadan hayatıma devam etmek.. mesela.. dene bak faydasını göreceksinYasanmisliklarla barisik olmak derken?
Gece gaz cikardigimiz pijamadan gunduz kopamamak falan mi ben anlamadim
Konuyu buraya nasıl getirdinizBenim ki ondan gitmedi ama evlilik düşünmeyip biraz daha lüks yaşamak için evli,bekar demeden iliski yasayan kadinlar var malesef.
Beynim yandı bu konu ne egzantrik bi konu yaKonuyu buraya nasıl getirdiniz
Orası hangi gezegen acaba? Zira bizim totiş donuyorda çıplak yatıncagun icinde evde sort-tayt ve tshirtle gezerim. pantolon normal hayatimda bile giyemem.
yatarken de ya ic camasirla ya da ustume sadece bir tshirt giyip yatarim. bazen sortlu pijamalar da giyiyorum ama cok nadiren yani babamda falan kaldiysam. uzerimde ozellikle altimda bir sey olunca uyuyamam. herkese de tavsiye ederim ciplak uyumayi
evde giydigim kiyafetle yataga girmem bu aileden gelen bir aliskanlik. aksini yapani da garipsemem kural degil sonucta.
Orası hangi gezegen acaba? Zira bizim totiş donuyorda çıplak yatınca
kıyafetim niye pis olsun ya. sizin koltuklar kaç yılda bir siliniyor diye sorsam.Tamam yapmayın yinede tüm gün giyilen şeyle yatağa girilmez. Sizin mantıkla bakarsak olaya kirlendi diye nevresim değiştirmenizede gerek yok. Zaten temiz nevresime pis kıyafetle yatıyorsunuz. Ne sıklıkta değişiyor nevresim sizin evde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?