Kalkinca cami aciyorum bir on dakika kadar o sürede cilt bakimini falan yapiyorum daha sonrada yatagi düzenleyip örtü seriyorum siz nasil havalandiriyorsunuz?hayir yuksek derecede de ölmüyorlar.. bir liste var dezenfektan etkili yaglar. en basinda karanfil yagi.. sonra siralaniyor lavanta yagi var.. biberiye.. adacayi yagi.. makinaya sadece iki uc damla damlatmak yeterli..
havalaninca olusumu engelleniyor. normalde de zaten teri kokuyu hapsediyorsun hemen kalkar kalkmaz kapatinca yatagi.. temizse de iki gunde kirli kokmaya basliyor yatak.
Hergün yastik yüzünü mü degistiriyorsunuz?Ben deterjan kokmayan yastığa,başımı bile koymuyorum..tüm gün üzerinde olan,terleyen,yemek kokan pijamayla yatağa girmek bana dehşet verirdi..ben o kadar da salmayin derim
Şahsen bütün gün pijama ile gezmeyi sevmiyorum. Otomatik olarak enerjim düşüyor. Onun icin evden çıkmıyorsam bile sabahları giyiniyorum
bu sekilde yapiyorum ben de.. daha uzun sure havalandiriyorum. yataga en yakin cami aciyorum. yastiklari bir ters duz edip kaldiriyorum altlarina hava girsin.. bazen esim terli tarafi cevirmis oluyor altta kalmis oluyor. benim saclarim dokulmus oluyor. bir belki yarim saat havalaniyor. pijamalari hemen katlamam. ozellikle esiminkileri. bazen direkt sepete atarim. baska islerimi yaptiktan sonra gelir yatagi kapatir pijamalari katlarim. alta koyarim bazen. yastik kiliflarini iki gunde bir degistiririm.Kalkinca cami aciyorum bir on dakika kadar o sürede cilt bakimini falan yapiyorum daha sonrada yatagi düzenleyip örtü seriyorum siz nasil havalandiriyorsunuz?
Hergun bazen 2 güne bi degistiriyorum canım ama benim ki biraz takıntılı bi durum.Hergün yastik yüzünü mü degistiriyorsunuz?
Ben de sık degistirmek istiyorum ama o kadar fazla yastik yüzüm yok, az camasir icinde makina calistirmak istemiyorum.Hergun bazen 2 güne bi degistiriyorum canım ama benim ki biraz takıntılı bi durum.
Gün içinde başka pijama yatarken başka pijamaKızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?