• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Yatarken pijamalarımı giyerim mutlaka .Öyle alıştım gündüz giydiğim ev kıyafetleriyle kendimi pis hissediyorum , yatakta kirlenmiş gibi geliyor .

Lavaboya felan gidiliyor diye bence pijama giymek iyi değil mutfağa giriyonn onlarla heryere giriliyor .. gündüz ev kıyafeti giyerim
sadece gece yatarken giyerim ben pijamamı olması gerekende o çünkü yatağa giriyon onla sonuçta 🙂

Kalkinca cami aciyorum bir on dakika kadar o sürede cilt bakimini falan yapiyorum daha sonrada yatagi düzenleyip örtü seriyorum siz nasil havalandiriyorsunuz?
Aslında hoşumuza gitmesede yatagı toplayıp duzeltmek hiç sağlıkli değilmiş neyse ki bizde bi battaniye var yatakta onuda katlıyorum genelde yatagım acık durumda süslemeyide hiç sevmem yatak odasını zaten

Bana kızmayın ama hangi adam evde tüm gün pijamayla gezen kadın gormek ister???
En kötü tayt tişört bari ama pijama değıl yani..sonra kocaları dışarıda bekleyen kurtlar kapar benden demesi.

Benim kocamın böyle bir sorunu yok. Çünkü o da öyle :D

Bende pijamanım kölesiyim evdeysem.

Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
evde ve yatarken aynı şeyleri giyerim. ev kıyafeti dediğim şey benim için pijamadır. arada ne fark ola ki?

En kötü tayt tişört bari ama pijama değıl yani..sonra kocaları dışarıda bekleyen kurtlar kapar benden demesi.

Bir de yanlış anlamayın ama kıyafetle eşi eve bağlamak bana ters. Yani beni ben olduğum için değilde evde ev kıyafeti giydiğim için aldatmayacaksa ohoo ne anladım ben öyle sevgiden. Çünkü ben eşime baktığımda kıyafetinden çok başka şeylere bakıyorum. O da bende öyle. Hatta kot giydiğimde niye böylesin rahat edemezsin rahat giyinsene diyor. Düşüncelerimi toparlayamadım ama anlayan anladı bence

Evde tayt ve tişört giyinirim bende pijamayi gece yatarken giyerim hep
Gün icinde insan bir sürü is yapiyor haliyle kirleniyorsunuz kirli kiyafetle yataga girilmezki

Bir de yanlış anlamayın ama kıyafetle eşi eve bağlamak bana ters. Yani beni ben olduğum için değilde evde ev kıyafeti giydiğim için aldatmayacaksa ohoo ne anladım ben öyle sevgiden. Çünkü ben eşime baktığımda kıyafetinden çok başka şeylere bakıyorum. O da bende öyle. Hatta kot giydiğimde niye böylesin rahat edemezsin rahat giyinsene diyor. Düşüncelerimi toparlayamadım ama anlayan anladı bence
Yani ne kadınlar aldatılıyor gerçekten pijamayla filan ne alakası var. Tabi ki insan kendine dikkat etmeli kendisi için de böyle her konuda aman kocanı kaparlar denmesi. . millet de açmış kucağını onu bekliyordu . Daha iyisini buluyorsa zaten beklemesin

Ben pijama giydim diye kurtlara koşacaksa kapı orada.
Kendim için giyiniyorum ben.

Ben bu konuda enerjiye inanıyorum. Dışarıdan geldiğimde de hemen üzerimi değiştirmeye çalışırım. Günlük yaşantıda da o kıyafette o enerjinin biriktiğini düşünüyorum. Çıkarınca rahatlıyorum onunla yatmak istemiyorum. Gün içinde kirlenmesi zaten inkar edilemez. Aynı şekilde ne zaman kızgın olsam yatak bana batar kalkıp çarşaf değiştiririm

Okuldan geldiğim anda pijama ya da eşofmanlarımı giyerim daha da çıkarmam ay bari evde rahat edelim 😂 evde de normal kıyafet bi sürü iş demek tekrar yıka ütüle

Back
X