Aslında hoşumuza gitmesede yatagı toplayıp duzeltmek hiç sağlıkli değilmiş neyse ki bizde bi battaniye var yatakta onuda katlıyorum genelde yatagım acık durumda süslemeyide hiç sevmem yatak odasını zatenKalkinca cami aciyorum bir on dakika kadar o sürede cilt bakimini falan yapiyorum daha sonrada yatagi düzenleyip örtü seriyorum siz nasil havalandiriyorsunuz?
Bana kızmayın ama hangi adam evde tüm gün pijamayla gezen kadın gormek ister???
En kötü tayt tişört bari ama pijama değıl yani..sonra kocaları dışarıda bekleyen kurtlar kapar benden demesi.
evde ve yatarken aynı şeyleri giyerim. ev kıyafeti dediğim şey benim için pijamadır. arada ne fark ola ki?Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
Bana kızmayın ama hangi adam evde tüm gün pijamayla gezen kadın gormek ister???
En kötü tayt tişört bari ama pijama değıl yani..sonra kocaları dışarıda bekleyen kurtlar kapar benden demesi.
Akşama kadar giyilen şeyle yatağa girmek uyku kalitesini bile etkiler. Ben de çocuğu uyuturken sızıp kalmazsam değiştiririm geneldeevde ve yatarken aynı şeyleri giyerim. ev kıyafeti dediğim şey benim için pijamadır. arada ne fark ola ki?
neden?Akşama kadar giyilen şeyle yatağa girmek uyku kalitesini bile etkiler. Ben de çocuğu uyuturken sızıp kalmazsam değiştiririm genelde
Yani ne kadınlar aldatılıyor gerçekten pijamayla filan ne alakası var. Tabi ki insan kendine dikkat etmeli kendisi için de böyle her konuda aman kocanı kaparlar denmesi. . millet de açmış kucağını onu bekliyordu . Daha iyisini buluyorsa zaten beklemesinBir de yanlış anlamayın ama kıyafetle eşi eve bağlamak bana ters. Yani beni ben olduğum için değilde evde ev kıyafeti giydiğim için aldatmayacaksa ohoo ne anladım ben öyle sevgiden. Çünkü ben eşime baktığımda kıyafetinden çok başka şeylere bakıyorum. O da bende öyle. Hatta kot giydiğimde niye böylesin rahat edemezsin rahat giyinsene diyor. Düşüncelerimi toparlayamadım ama anlayan anladı bence
Ben pijama giydim diye kurtlara koşacaksa kapı orada.Bana kızmayın ama hangi adam evde tüm gün pijamayla gezen kadın gormek ister???
Ben bu konuda enerjiye inanıyorum. Dışarıdan geldiğimde de hemen üzerimi değiştirmeye çalışırım. Günlük yaşantıda da o kıyafette o enerjinin biriktiğini düşünüyorum. Çıkarınca rahatlıyorum onunla yatmak istemiyorum. Gün içinde kirlenmesi zaten inkar edilemez. Aynı şekilde ne zaman kızgın olsam yatak bana batar kalkıp çarşaf değiştiririmneden?
Fark mı? Leş gibi yemek kokarak yatağa girmenin neresi güzel.evde ve yatarken aynı şeyleri giyerim. ev kıyafeti dediğim şey benim için pijamadır. arada ne fark ola ki?
yemek yaptığımı kim söylüyor?Fark mı? Leş gibi yemek kokarak yatağa girmenin neresi güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?