- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
Nolacadı ya her sene kiracı değiştirip güncel fiyattan mi kiralicakti. Kuduruklarkesinlikle zaten haksızlık yapmam..
aynen canim 2 senedir beni zarar ettiriyorsun diyor saki ticarethane
Cikmicaz dedik cemosum, satacaksa satsın yeni ev sahibiyle görüşürüzSen ne yaptın hemşire
Amin sagolasinAllah yardımcınız olsun ☹
Anlamazlar halden aynı duruma gelmeden herkes düşmüş bir para peşine iddia onun evi bu kadar sanada yapacağım insanlık berde evin içinde oturan hakkı nerde evin içindekine %500 zam yapılırmı küçük bebek var ev bul çık kolaymı askeri ücret 8 bin 7 sini sana verirse neyle geçincek ne yiyip içecek hicmi borç yokeviniz var tuzunuz kuru kira veremeyenler icin ciddi bir sayi
Kira geliriyle ev gecindiren yok onlar ek gelir kendimizi kandirmayalim degerinin cok ustunde kira istiyorlar elbet bu gunler gecer ama firaatci ev sahiplerinin aldiklari bu kiralarin acisi bir bir cikar cikacak daKira geliriyle ev geçindiren insanlarda var bu ekonomik şartlar ev sahiplerini de zorluyor sonuçta
asgari ucretli calisanlar kiralarini rahat odeyip temel ihtiyaclarini rahat karsilabilmeli mutfak temizlik giyim buna gezme disarda yemek yeme eve misafir cagirmayi bile eklemiyorum ki bunlar da bir ihtiyac ve insanlar ne ihtiyaclardan vazgectiler bu ekonomideAnlamazlar halden aynı duruma gelmeden herkes düşmüş bir para peşine iddia onun evi bu kadar sanada yapacağım insanlık berde evin içinde oturan hakkı nerde evin içindekine %500 zam yapılırmı küçük bebek var ev bul çık kolaymı askeri ücret 8 bin 7 sini sana verirse neyle geçincek ne yiyip içecek hicmi borç yok
Bunlari hayatımızdan çıkarsak bile yetmiyor yetmiyor bir bebek bezi olmuş 30 tanesi 200 lira ölsünmü insanlar yaa tutturmuşlar zam zam elimizdeki hepsini versek allahtan korkmazlar biraz vicdan biraz Allah korkusu bırak kim ne yapmış etmiş sen kendinden sorumlusun yok Allah hepsine Allah korkusu nasip etsin başka nirsey gelmiyorasgari ucretli calisanlar kiralarini rahat odeyip temel ihtiyaclarini rahat karsilabilmeli mutfak temizlik giyim buna gezme disarda yemek yeme eve misafir cagirmayi bile eklemiyorum ki bunlar da bir ihtiyac ve insanlar ne ihtiyaclardan vazgectiler bu ekonomide
Bal gibi de kira geliriyle ev geçindiren var evet fahiş zamlara bende karşıyım ama yüzde 25 de çok azKira geliriyle ev gecindiren yok onlar ek gelir kendimizi kandirmayalim degerinin cok ustunde kira istiyorlar elbet bu gunler gecer ama firaatci ev sahiplerinin aldiklari bu kiralarin acisi bir bir cikar cikacak da
Peki satacağım değilde kızım oğlum gelecek dediği zaman haklarımız nedir bilen arkadaşlar varmi be kadar müddet süre tanıması gerekiyor bildiğim eyer kızım gelecek diyip yalan söyleyip bunu ispat edersek başkasına verince bizde ev sahibine dava açıp geriye dönük kira talep edebiliyormusuzNolacadı ya her sene kiracı değiştirip güncel fiyattan mi kiralicakti. Kuduruklar
Cikmicaz dedik cemosum, satacaksa satsın yeni ev sahibiyle görüşürüz
Amin sagolasin
Abla benim ev sahibinin 20 kiracısı var bizimle birlikte, ayrıca bilmem kaç daireli aparti var kiraya veriyor. Ama yinede doymuyor gozu çok ilginç. Başka bir seviyeye çıktı artık bu kira olayiKirayı 1750 liradan 8500 liraya çıkarması yanlış, sonuçta %25’ten yukarı kira artışı yapılamıyor, eskisi gibi 12 aylık tüfeye göre artış yapsa kiranız en fazla 1750 liradan 2600 lira civarına çıkabilir, %100 zam olsa 3,500 TL
Hayat şartları vb ev sahibi de kendisini korumak istiyor ama herkesi etkileyen maddi şartları da düşünürsek, yasal olarak yapabileceği artış oranı da hesaba katıldığında istediği kira artışı çok fazla, o ne kadar sarsılıyorsa siz de o kadar sarsılıyorsunuz.
Ev sahibinizin durumunu bilmiyoruz emekli maaşıyla geçinen, kirada da tek bir evi olan biriyse ne o mağdur olsun ne siz mağdur olun, ilk teklifiniz olan 5000 sizi üzmeyecek bir ödemeyse 5000 lira olarak ödeyin ama yok kirada başka mülkleri de varsa ödemeyi 3,500 olarak yapın.
1 senelik kirayı vermek zorunda kaliyor eğer dediği gibi yapmazsaPeki satacağım değilde kızım oğlum gelecek dediği zaman haklarımız nedir bilen arkadaşlar varmi be kadar müddet süre tanıması gerekiyor bildiğim eyer kızım gelecek diyip yalan söyleyip bunu ispat edersek başkasına verince bizde ev sahibine dava açıp geriye dönük kira talep edebiliyormusuz
Evet ama bana kızım gelecek 2 ay içinde çık diyor 2 ayda çıkmam imkansız kira depozito nakliye parası yok biriktirmek zaman alır bunda çıkarma süresi nedir acaba1 senelik kirayı vermek zorunda kaliyor eğer dediği gibi yapmazsa
6ay mühlet var, size kağıt yolladımi peki? Eğer resmi evrak yoksa gelene kadar çıkmayın. Kağıt gelincede 6 ayınız olur çıkmak içinEvet ama bana kızım gelecek 2 ay içinde çık diyor 2 ayda çıkmam imkansız kira depozito nakliye parası yok biriktirmek zaman alır bunda çıkarma süresi nedir acaba
30001 sene çıkaramayacagini anlayınca biz hiç birsey demeden 1 sene daha oturun , kirayı sen belirle dedi sinirli bir şekil de. Kendi kendine küsmüş
1750ydi 8500 istedi biz 5000 teklif etmiştik .
4000 düşünüyoruz tavrından dolayı. siz olsanız kac verirdiniz?
merhaba kiram 1200 le başladık 1750 oldu şuan. biz yeni zam 4000 beklerken 8500 istedi. alt komşum ve karşı komşum aynı girmiştik onların 4000 oldu. 1.katin 2000 di 3000 oldu. Ben böyle ne kira artışı gördüm ne duydum. evet çevre de kiralar 7000 8000. Ama biz bilinçsiz insanlar değiliz daha...www.kadinlarkulubu.com
4000 neden komik bir rakam olsun ki? Herkes yeni apartmanlarda oturmuyor 40 yıllık merkezi olmayan eve 20 bin mi verelim.Yüzde 25 zam ev sahibini mağdur etmekten başka bir işe yaramıyor. Ayrıca bu zaman da 4000 TL çok komik bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?