Benim ev sahibimde bizi çıkarmaya çalışıyor evden daha yeni 1 sene olacak. Normalde yüksek zam yapacaktım ama vazgeçtim fırsatçılık yapip bizi mağdur etmeye çalıştığı için. Kiralar en düşük 6bin olmuş burada kendi kendini yiyor az kira alıyorum diye jsgsjsb1 sene çıkaramayacagini anlayınca biz hiç birsey demeden 1 sene daha oturun , kirayı sen belirle dedi sinirli bir şekil de. Kendi kendine küsmüş
1750ydi 8500 istedi biz 5000 teklif etmiştik .
4000 düşünüyoruz tavrından dolayı. siz olsanız kac verirdiniz?
merhaba kiram 1200 le başladık 1750 oldu şuan. biz yeni zam 4000 beklerken 8500 istedi. alt komşum ve karşı komşum aynı girmiştik onların 4000 oldu. 1.katin 2000 di 3000 oldu. Ben böyle ne kira artışı gördüm ne duydum. evet çevre de kiralar 7000 8000. Ama biz bilinçsiz insanlar değiliz daha...www.kadinlarkulubu.com
kesinlikle zaten haksızlık yapmam..4000-4500 bandında yapmanız daha adil olur.
Yüzde 25 su şartlarda ev sahibi için de haksızlık olur.
aynen canim 2 senedir beni zarar ettiriyorsun diyor saki ticarethaneBenim ev sahibimde bizi çıkarmaya çalışıyor evden daha yeni 1 sene olacak. Normalde yüksek zam yapacaktım ama vazgeçtim fırsatçılık yapip bizi mağdur etmeye çalıştığı için. Kiralar en düşük 6bin olmuş burada kendi kendini yiyor az kira alıyorum diye jsgsjsb
4000 tl 3.seneye döndük komik degilYüzde 25 zam ev sahibini mağdur etmekten başka bir işe yaramıyor. Ayrıca bu zaman da 4000 TL çok komik bir rakam
Sen ne yaptın hemşireBenim ev sahibimde bizi çıkarmaya çalışıyor evden daha yeni 1 sene olacak. Normalde yüksek zam yapacaktım ama vazgeçtim fırsatçılık yapip bizi mağdur etmeye çalıştığı için. Kiralar en düşük 6bin olmuş burada kendi kendini yiyor az kira alıyorum diye jsgsjsb
Bu pahalılıkta kiralarda uçmuşken , ev sahibinide düşünmek gerekiyor. Siz evden çıksanız 10 binden aşagı ev bulamazsınız artık.1 sene çıkaramayacagini anlayınca biz hiç birsey demeden 1 sene daha oturun , kirayı sen belirle dedi sinirli bir şekil de. Kendi kendine küsmüş
1750ydi 8500 istedi biz 5000 teklif etmiştik .
4000 düşünüyoruz tavrından dolayı. siz olsanız kac verirdiniz?
merhaba kiram 1200 le başladık 1750 oldu şuan. biz yeni zam 4000 beklerken 8500 istedi. alt komşum ve karşı komşum aynı girmiştik onların 4000 oldu. 1.katin 2000 di 3000 oldu. Ben böyle ne kira artışı gördüm ne duydum. evet çevre de kiralar 7000 8000. Ama biz bilinçsiz insanlar değiliz daha...www.kadinlarkulubu.com
eviniz var tuzunuz kuru kira veremeyenler icin ciddi bir sayiYüzde 25 zam ev sahibini mağdur etmekten başka bir işe yaramıyor. Ayrıca bu zaman da 4000 TL çok komik bir rakam
düşündüğüm icin 5000 teklif etmiştim ki ben zaten seneye çıkacağım...Bu pahalılıkta kiralarda uçmuşken , ev sahibinide düşünmek gerekiyor. Siz evden çıksanız 10 binden aşagı ev bulamazsınız artık.
Allah yardımcınız olsun ☹Benim ev sahibimde bizi çıkarmaya çalışıyor evden daha yeni 1 sene olacak. Normalde yüksek zam yapacaktım ama vazgeçtim fırsatçılık yapip bizi mağdur etmeye çalıştığı için. Kiralar en düşük 6bin olmuş burada kendi kendini yiyor az kira alıyorum diye jsgsjsb
Allah yardımcınız olsun ..düşündüğüm icin 5000 teklif etmiştim ki ben zaten seneye çıkacağım...
Kira geliriyle ev geçindiren insanlarda var bu ekonomik şartlar ev sahiplerini de zorluyor sonuçtaeviniz var tuzunuz kuru kira veremeyenler icin ciddi bir sayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?