Ev ekonomisi ve birikim nasıl olur?

Market isi degil guvendigimiz bir kofteciden aliyoruzda. Bizde iki nemuruz ama cidden paranın hiiiç değeri yok.

1000 lirami..cok cok fazla.bizim gecen gun iki aylik market alisverisimiz 250 tl tuttu..ay sonuna kadar en fazla 400 u buluyor.
Ne aliyorsunuz bu kadar merak ettim..
2 kişi için bile olsa 2 aylık 250 çok az gerçi boğazdan kısarsan neden olmasın olur..bim yada a 101 dede kaliteli yenebilir kafvaltılık çok uygun değil..eşim ayrı ben ayrı bakarız..ama mümkün değil o tasarrufu çocuk varken yapamazssın sağlıklı beslemek zorunda yız çünki

1000 lirami..cok cok fazla.bizim gecen gun iki aylik market alisverisimiz 250 tl tuttu..ay sonuna kadar en fazla 400 u buluyor.
Ne aliyorsunuz bu kadar merak ettim..
Canm aylik ne aldinizda 250 tuttu.
Haftalik pazar alisverisin 25 falanmis hemde.
Ben gcen hafta pazarda 50 tl harcadim hemde sebze dogru durust bisey alamadim.
Meyvelerin kilosu zaten 5den asagiya inmiyo oda en ucuzu.
Sen nasil yapiyosun anlat valla uyariz

Yarama tuz bastiniz. Benimde dışarıda yemek yeme takintim olmasa simdiye baya birikmis param olurdu ama kendimi tutamiyorum bu konuda.

Limoncuuu nerelerde sin kız bu konulardan en iyi o anlar
Canim mesela kendine bi butce koy ve onun disina cikmamaya calis her ay veya her hafta bi tarafa para koymaya calis..
Ben kendimden ornek vereyim mesela bisey alacaksam alacagim seyin fiyatini esime yuksek soyluyorum o sekilde bana birazda olsa fazladan kaliyuor bu sekilde birikim yapmaya calisiyorum mesela en son kendime 3.500 tl bilezik aldim attim bi tarafa iki ayda bir bi ceyrek almaya calisiyorum..

Market isi degil guvendigimiz bir kofteciden aliyoruzda. Bizde iki nemuruz ama cidden paranın hiiiç değeri yok.
yok canım,nerde o eski birikimler..kuru bakliyatlar bile çok pahalıhepsine 100 de yüz zam geldi..hepten boğazda kısmakda iyi değil

2bucuk liraya caymi
15ten asagi cay yok.

hiç yapmadım onu,ya zaten pahalı nesini yüksek söyleyeceksinki

Oyy idolümsün nasıl yapıyosun banada anlat

Yarama tuz bastiniz. Benimde dışarıda yemek yeme takintim olmasa simdiye baya birikmis param olurdu ama kendimi tutamiyorum bu konuda.
bence bıraakmalısın bir an evvel..12 yıllık evliyim 5 yıldır dışarıda yemiyoruzdur..

[QUOTEtic, post: 41032295, member: 236598"]yok canım,nerde o eski birikimler..kuru bakliyatlar bile çok pahalıhepsine 100 de yüz zam geldi..hepten boğazda kısmakda iyi değil[/QUOTE]
İşten degil dişten artar demişti bi arkadaş . doğru vallaa.

[QUOTEtic, post: 41032295, member: 236598"]yok canım,nerde o eski birikimler..kuru bakliyatlar bile çok pahalıhepsine 100 de yüz zam geldi..hepten boğazda kısmakda iyi değil
İşten degil dişten artar demişti bi arkadaş . doğru vallaa.[/QUOTE]
sen bakma,hasta olacak kadar değil,rahmetli teyzem kıstı kıstı biriktirdi oğluna daire hatta cip aldı iş kurdu,50 sinde rahmetli oldu..kansızlık vs olacak kadarda kısmamak gerek..

Sebze fiyatları bölgeden bölgeye Coke değişiyor kızlar. O yüzden baziları 50 bazıları 30 harciyor olabilir.

Oyy idolümsün nasıl yapıyosun banada anlat
Kizz anlattim iste mesela cuzdanimda gizli bi yerim vardir oraya hep para koymaya calisirim..ve bana esim ginluk parami birakmaaz ona ragmen biriktiririm bide benimki cocuklugumdan beri gelen bi aliskanlik benim zamanimda babam bana 1 lira harclik verirdi yarisini harcar yarisini biriktirirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…