Karışmamaya çalışıyorum artık bende. Daha biraz önce eşimin hesabında 54 bin lira para olduğunu gördüm şoktayım suan kenarda parası olduğunu tahmin etmiştim de bu kadar değildi. Hadi parası olsun onu da geçtim de sürekli eve bisey almamak için eksiye girdim bende hiç param kalmadı iste 14 bin kredi kartı borcum var ya resmen bana yalan söylemiş ya. Kurslara gidiyordu para almıyorum diyordu almış ve bana almadım demis yani resmen şuan inanamiyorum ben eşimin böyle pislik biri olduğunu gördüm şuan zaten biliyordum da yani bu kadarını da beklemezdim ya. Ben akşama kadar çocuğum kreşe başladı şu eksiğini alayım mutlu olsun diye uğraşıyorum adam da o sıra bizden para saklıyormus ya resmen kendi çocuğuna şunu alayım bunu alayım eksikse demediEsiniz bencil davraniyor, sorumluluklarinin farkinda ama kendisine birikim yapmaya calisiyor. Sizde almayin o tür ihtiyaclari. Onun size yaptigi taktiyi sizde ona uygulayin. Atiyorum arabasina birsey lazim olduysa ben karsilamam en fazla 1000 tl veririm gerisini sen tamamla diyin. Ve sizde esiniz gibi maasinizdan birikim yapin onun haberi olmadan. Ev ihtiyaclarini mümkün oldugunca almayin son noktaya kadar direnin.