Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama herşeye zam geldiğinin farkındasınızdır sanirim. aldığınız maaşın artması birşey ifade etmiyor ülkemizde ne yazik ki . çünkü maaşların artışıyla aldığımız temel gıda fiyatlarındaki artış ayni degil.
sagolasın yorumun için ..asıl sorun ne biliyormusunz 2000 tl ile de gecinen bizdik çünkü idare edebilen ay sonunu getiren ve o halimize göre şimdi en azındna 1 çeyrek atmak isterdm 2850 tl ile.. cünkü bir anda 850 tl arttı gelirimiz.
daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama herşeye zam geldiğinin farkındasınızdır sanirim. aldığınız maaşın artması birşey ifade etmiyor ülkemizde ne yazik ki . çünkü maaşların artışıyla aldığımız temel gıda fiyatlarındaki artış ayni degil.
pazara markete gidip en az 100 lirayla çıkıyorsun her hafta eti tavuğu sütü peyniri zeytini her şeye zam gelmiş bu devirde kenara para atabilene helal olsun derim ben heralde bir beş bin kazanmalı ki atabilsin