- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
-
- Konu Sahibi elmadilimi
az kaldı düzelecekler inşallah 2 yaş sendromunu da atlattılar mı tamam :) gerçi çocukların sorunları hiç bitmez sadece büyüdükçe şekil değiştirir... :)
üç taneye nasıl cesaret edebildim ben de bilmiyorum...pişman mıyım... ASLA! dünyanın en güzel duygusu annelik... :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Bilmiyorum benim kız kendi bıraktı birden anne acı dedi ve orda bitti emme faslimiz ama sonra ikimizde hasta oldukBizim de 2 ay kaldı doğum gününe. Pat diye bıraksam mı ne yapsam bilmiyorum...
Birkaç haftadır günde 3 kere emziriyorum. Sabah uyanınca yatakta, öğlen ve akşamları da uyumadan önce birer kez. Eğer dışarıdaysak öğleni atlamış oluyoruz. Aramıyor da zaten...
Acaba birisi memeyi bıraktırmak için öyle mi demişti? Genelde oluyor ya salça ya da sirke sürüp kandırıyorlar. Babaannesi falan meme acı demiş olabilir mi?Bilmiyorum benim kız kendi bıraktı birden anne acı dedi ve orda bitti emme faslimiz ama sonra ikimizde hasta olduk
Bizimki de kendiliğinden bıraksa da rahatlasam. Gerçi dünden beri hasta, yemek yemediği için de yine sık sık emmek istiyor. Ama alışmaz inşallah yenidenYok yok okuldan geldim emdi iki saat sonra actim göğsümü gel kızım dedim bir çekti anne acı dedi gitti
Ben de pişman değilim. Bir kere gülüşünü görmek, bir kere koklamak, minicik elini tutmak yetiyor tüm yorgunluğu unutmama.
Araları ne kadar yaş olRak?
Ilk ikisinin arası yakın olunca zor oldu mu? Ya da 6 yıl ara verince cesaret etmek zor oldu mu? Ben sanırım 6-8 yıl sonra düşünürüm ikinciyi. Ama herkes o kadar aradan sonra keyfini bozmak istemezsin diyor:)10,8 ve 2 canım... :)
Ilk ikisinin arası yakın olunca zor oldu mu? Ya da 6 yıl ara verince cesaret etmek zor oldu mu? Ben sanırım 6-8 yıl sonra düşünürüm ikinciyi. Ama herkes o kadar aradan sonra keyfini bozmak istemezsin diyor:)
iki oğlumun arası yaklaşık 2.5 yaş... zor oldu mu? evet zor oldu... :)
7 yıl aradan sonra üçüncü.... o da zor oldu,evet keyfim bozuldu... :)
değdi mi? .... bir gülüşlerine bütün çektiklerimi unutacak kadar... :)
Üçüncüsü planlı mıydı peki? Diğerleri büyüdü, bebek olsa da sevsek mi dediniz? Yoksa iki az üçüncüyü de yapalım mı dediniz? :)
Allah yardımcın olsun. Uykusuzluk zor. Benim oğlum 22 aylık, daha birkaç haftadır biraz rahata erdim geceleri. Bu zamana kadar 15-20 dakikada bir kalktığı oluyordu. Maksimum 1 saat uyuyordu, sonra emmek istiyordu. Neyse ki emmeyi de azalttı gece kalkmayı da... Yaklaşık 2 yıl sonra birkaç kere gece uyanmadan uyuyabildim çok şükür:)
Gaz için ayaklarının altına ve karnının altına adaçayı(acı elma) yağı ile masaj yap. Hemen pıtır pıtır yapmaya başlar:)
Yaa demek uykusuzluk o kadar uzun sürebiliyor, dilerim benim bebek uykuya düşkün olur, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Acı elma yağını aldım fakat seyreltmeden kullanmayın ya da 1 damla kullanın dediler açıkçası tedirgin oldum kullanmadım, sen nasıl kullandın?
Peki teşekkür ederimBen direkt kullandım, bir ayağı için 2-3 damla döküyordum mesela. Cildi çok hassas olduğu halde herhangi bir zararı olmadı. Alerjisi ve bebek egzaması vardı ama dokunmadı.
Zaten bu yağlar %100 değil, öyle olsa o fiyatlara satılmaz. Yine seyreltilmiş oluyor yani bi şekilde.