- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi elmadilimi
saçımı kendim boyarım kısa mesafede yürürüm 30 dakikalık yolu mesala,israf minimum düzeyde,bundan fazla ne kadar kısıcaz,eskiden temizlik maddelerini çeşitli alırdım şimdi yer silme suyuna pril döküyorum siliyorum..sen beni bile ikna edersin valla :)) ben hayalini bile kuramıyorum oyy :))
Ama seneye birikime başlıyabilirim... bu sene borçlar senesi.... 10 yıl sonra da belki evim olur ömrüm yeterse şayet :))
Bimden pirinç dışında birşey almıyorum kendi markası olan. Yoğurtları falan acayip katkılı, dolapta 3 ay dursa bozulmuyor.
ayyy öyle deme temizliğe gidiyor dediğim kız çok güzel bir kız karadenizden evlenip gelmiş,hanım bir kız ama ilk okul mezunu ne yapsın 2000 maaşla kirada oturmamak için..allah muhtac etmesinBiz her gün evde kahvaltı yapıyoruz rahat rahat.
Kavun ve karpuz bizim de 35 lira tuttu ama canımın çektiğini yemeden de duramam yani. Niye yaşıyorum ki o zaman? Karpuzu yemek için 2 ay sabredeceksem birikimim olmasın daha iyi.
Araba çok masraflı. Biz 3500 maaşla cesaret edemiyoruz almaya. Sizin de masrafınızın çoğu arabadan kaynaklı bence
Aynen yaa, daha 1 yaşında ama 1 yıldır beğendiğim birşeyi rahat rahat alamadım.
Bimden pirinç dışında birşey almıyorum kendi markası olan. Yoğurtları falan acayip katkılı, dolapta 3 ay dursa bozulmuyor.
Şu an kiradayoz ama kendi evim de var. Henüz kiraya veremedik.
Temizliğegitmek herkesin yapabileceği şey değil. Zorluğundan değil sadece, gurur meselesi...
Evet her ay sırf mutfak için harcanıyor
çamaşır suyunu al bak ısrar ediyorum nasılsa yerler dökçen :)
yoğurdu evet dayanıklı tüketim malzemesi gibi :))
çamaşır suyunu al bak ısrar ediyorum nasılsa yerler dökçen :)
yoğurdu evet dayanıklı tüketim malzemesi gibi :))
Arabamız masrafsız şükür gaz parası hariç masrafı yok gazda ayda bir 75 tl gidiyo çok fazla kullanılmazsa tabiBiz her gün evde kahvaltı yapıyoruz rahat rahat.
Kavun ve karpuz bizim de 35 lira tuttu ama canımın çektiğini yemeden de duramam yani. Niye yaşıyorum ki o zaman? Karpuzu yemek için 2 ay sabredeceksem birikimim olmasın daha iyi.
Araba çok masraflı. Biz 3500 maaşla cesaret edemiyoruz almaya. Sizin de masrafınızın çoğu arabadan kaynaklı bence
Aynen yaa, daha 1 yaşında ama 1 yıldır beğendiğim birşeyi rahat rahat alamadım.
Şu an kiradayoz ama kendi evim de var. Henüz kiraya veremedik.
Temizliğegitmek herkesin yapabileceği şey değil. Zorluğundan değil sadece, gurur meselesi...
Evet her ay sırf mutfak için harcanıyor
fark ettim tatlım sen bizdensinkız o ben değilim, et mangal başka arkadaştı :))
kiran çok yüksek o kira verilmez yazık çocuğunun geleceği söz konusu gözünü karart gir..çocuk küçükken idare olur..ileride masraflarıda artacak
ah ah bırak sehrı esım baska ilçeye bıle tasınmıyo neymış burdaymış 3o senedır.burası luks bı semt kıralar ucuk..evım ahım sahım degıl ama 900 tl....çıldıracak gbı oluyorum......nasıl ev sahıbı olcak bız....evıde burdan bakcak 200.000den aşağı ev yok odemesı 2000e yakın mumkun degıl ev sahıbını zengınm edıp durcaz
saçımı kendim boyarım kısa mesafede yürürüm 30 dakikalık yolu mesala,israf minimum düzeyde,bundan fazla ne kadar kısıcaz,eskiden temizlik maddelerini çeşitli alırdım şimdi yer silme suyuna pril döküyorum siliyorum..
off o çok kötü ya ,neyleyim semti ev benim olmadıktan sonra vallahi çok zor..Çok pahalı evler yani peşinatı toplasa insan aylık ödemesi imkansız ciddi rakamlar . allah yardımcınız olsun .inşallah bi yerden bi kapı açılır da ev sahibi olursunuz
abur cubur alma canım vücuda boşyere karbohitrat depoluyorsun..ben tam buğday unundan kurabiye falan yaptım az yiyip doyuruyor hem sağlıklı:)ben bundan sonra sıkı takip edicem bakayım... ayın daha 20si cep boş.... önümüzdeki ayın 15 i nasıl gelcek dayan karta.... bakayım daha ne kadar tasarruf edebilirim... ben aburcubura çok harcıyorum
seni alacak çok sanslıben bundan sonra sıkı takip edicem bakayım... ayın daha 20si cep boş.... önümüzdeki ayın 15 i nasıl gelcek dayan karta.... bakayım daha ne kadar tasarruf edebilirim... ben aburcubura çok harcıyorum
abur cubur alma canım vücuda boşyere karbohitrat depoluyorsun..ben tam buğday unundan kurabiye falan yaptım az yiyip doyuruyor hem sağlıklı:)
seni alacak çok sanslı
seçimlerde asgari ücretleri arttırıcaz diye bağrınıyorlar hadi hayırlısı arkadaşlar
Çok fazla.
Haftalık yemek listesi yapmak ve ona göre alışveriş yapmak çok işe yarıyor.
Haftalık mutfak parası ayırın. Ben kabaca 150 tl ayırırım, yeterli oluyor bize.
Fakat ne pişireceksem onu alırım marketten pazardan.
Hem fazla alıp çürütmüş olmam hem de "ne pişirsem" derdim olmaz.
nasib canım bu işler beklemediğin bir anda karşına çıkacak o kişi..evet öyle yapmalıyım bende....
evide döşedim yok yok ama almıyolar işte :)))
5000 lira dedi biri ona vercem ben oyumu :))
Cok dogru bir liste
Ve dikkat edersek bunun icinde canim cekti aldim begendim aldim tarzi birsey de yok yani bunlari da ekleyincecok rahat 1000lirayi buluyor
Bu arada nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fiyatlar oldukça iyimser. Dün biz pazara gittik, sebze olarak fasulye domates salatalık, meyve olarak muz çilek, kayısı, kavun ve karpuz aldık, 100 liradan fazla tuttu.
Etin kilosu 50-60 lira kıyma 40 lira.
Suyun damacanası 11 lira olmuştu. Bimden alıyoruz artık.