- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi hedef 2016
pardon ama neyin gösterişini yapıyomuşum ben ?Bayan arkadaşa yazmışsın ama huyum kurusun haksızlık görünce dayanamam, başkasına olsa da. Fotoğraf koymak ne alaka? Siz insanların fotoğrafına bakacağınıza gösteriş yapmanın dinimizde nasıl bir şey olduğunu araştırın!
anladım canım merak etmıstım oyuzden sordum ks bakmaFırat karikatürü var canım. Dua ederken sonunda bunu söyler. Çok severim onq atıfta bulundum :)
Bayan arkadaşa yazmışsın ama huyum kurusun haksızlık görünce dayanamam, başkasına olsa da. Fotoğraf koymak ne alaka? Siz insanların fotoğrafına bakacağınıza gösteriş yapmanın dinimizde nasıl bir şey olduğunu araştırın!
pardon ama neyin gösterişini yapıyomuşum ben ?
pardon ama neyin gösterişini yapıyomuşum ben ?
benden alıntı yapmışsınız oyuzden üzerime alındım özür dilerimTamam da ben size demedim konu sahibine dedim..
Dünyanın kaç ülkesine gittiniz? Ben olsam kesinlikle ev araba gibi şeyler almazdım. Tüm tatillerde dünyayı gezerdim ki ben öyle yapıyorum. Bir ev daha al bir ev daha al nereye kadar. Ayrıca yatırım yapacaksanız da ev değil tarla ya da arazi alın. Emlak eskisi kadar karlı bir yatırım değil. Bir de bireysel emeklilik yaparsanız geleceğe dair yatırım da yapmış olursunuz.
Yatirim amacli ev degil dükkân ya da arsa alabilirsiniz bence.
kendi eviniz varmis e babaniz da verecekmis.
kiraciya yatirim yapmak pek mantikli gelmiyor bana.
sen alirsin 400 bine, ama adam gelir oturur sonra icine tukurur gider.ne psikopat insanlar var, bence ugrasmak gereksiz.
ama dukkan alirsan onun icindeki is yeri oldugu icin piril pırıl bakmak zorunda. Kimse pis yerden alisveris yapmaz.
ya da daha temizi toprak alırsın.
Para olsun da yatirim yapmak kolay is :)
keşke biz sorsaydık sana evinin fiyatını o zaman yanlış anlaşılma olmazdı hani bi insan gelir daha biz sormadan saatinin fiyatını söyler ya görgüsüzlük yapar onun gibi olmuş senin kide ve öyle anlaşılıyor malesef, konuna gelirse 3 4 yıl borç ödemek çok değil insanlar 10 yıl borç ödüyor ben olsam alırdım benimde ailemden kalan evim var ve ayrı ev almayı da düşünürüm ilerde kocamla birlikte şimdi ailem sağolsun bana ev verdiler ben de ilerde çocuklarıma gelecek için yatırım yaparım neden zorluk çeksinler ki.fikir sordum ben sadece fikir değerini yazan ellerim kırılsın. görgüsüz olduk ya. Sanki kendimi üstün gösterip başkasını ezen bir durum paylaştım. sanki birini maddi açıdan ezmişim gibi gösterilmeye çalışıldı.Ardımdan yorum yapılabilir tabi ..ama ben ezici dalga geçici küçük düşürücü birileriyle kıyaslayıcı rencide edici birşey yazmadım..
evet haklısın canım.. ama şimdi birşey diyeceğim yine görgüsüzlük olacak. adliye ye yakın bir dairemiz var babam büro yapıcak bana söz verdi şu mesleğimi biraz ilerleteyim diye bekliyor.