- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Allah kimseyi görgüsüzlükle sınamasın. Sübhaneke dinimiz amin.
Parası olanın derdi de bir iç açıcı oluyor ki sormaKızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.
fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..
annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.
Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )
Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..
alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...
canım Sübhaneke dinimiz amin. bu nedemek merak ettım ılkkez duyuyorum anlamı acıklaması varmı acaba?Allah kimseyi görgüsüzlükle sınamasın. Sübhaneke dinimiz amin.
Valla banandan kalcakmış kayınbabandan da kalır belki ye iç gez bence annemin kuzeni yemedi içmedi daire yaptı oturdugu zaten dubleks şahane bi evdi..45 inde malesef öldü eşi de 30luk bi bayanla evlendi yiyo o kiraları kendi saglığına ve guzelliğine harca gez...
Enişte facebookta ekli valla gördükçe üzülüyoruz yeni eşiyle gezmeler tozmalar olan ölene oldu nasip tabi..Bu örnekten sonra konu sahibi vaz geçer evden
bence görgüsüzlükle alakası yok canım herkez maddı anlamda iyi olmuyo yapcak bisey yok durumun var sende cocuklarını dusun yap yatırımını tabıkı cok sıkmadananladım canım mantıklı aslında.. netten bakayım ben bi. bu arada bana görgüsüz diyenler ben ülkede benzin pahalı diye araba almayan insanım söyliyim yani
benim resim koymam normal bi durum tatlım ben bunda bi tuhaflık görmüyorumsenin resim koyman gi
ayy tatlım bızlere anne babadan bısey kalmadı aç mı kaldık bosver onlarda çalışıp kazansın.amaç götürmek değil.. doğru strateji ile yatırım yapıp çocuklarıma bırakmak hepsi bu.yarın bi gün ne yaptınız demesin benim için.
Çekilebilirsiniz derken? Emrinizdeki biri değilim ben hanımefendi! Üzerinizde 750 bin tllik ev olduğunu söylemek yerine maaşım şu kadar almak istediğim ev bu kadar size sıkıntıya düşer miyim yazsaydınız iyi niyetli düşünürdüm. Sizinki kusura bakmayın görgüsüzlük.aman ya aman yani..Allah kimseyi de önyargılı yapmasın.tanımadan etmeden. çekilebilirsiniz
benim resim koymam normal bi durum tatlım ben bunda bi tuhaflık görmüyorum
Istanbulda ev en guzel yatirim. Verirsin kiraya iyi gelirin olur. Genclikte calis yatirim yap ilerki yaslarda yersin catir catirKızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.
fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..
annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.
Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )
Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..
alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...
Çekilebilirsiniz derken? Emrinizdeki biri değilim ben hanımefendi! Üzerinizde 750 bin tllik ev olduğunu söylemek yerine maaşım şu kadar almak istediğim ev bu kadar size sıkıntıya düşer miyim yazsaydınız iyi niyetli düşünürdüm. Sizinki kusura bakmayın görgüsüzlük.
tamamen seninle aynı fikirdeyim canııımÇekilebilirsiniz derken? Emrinizdeki biri değilim ben hanımefendi! Üzerinizde 750 bin tllik ev olduğunu söylemek yerine maaşım şu kadar almak istediğim ev bu kadar size sıkıntıya düşer miyim yazsaydınız iyi niyetli düşünürdüm. Sizinki kusura bakmayın görgüsüzlük.
benim resim koymam normal bi durum tatlım ben bunda bi tuhaflık görmüyorum
Fırat karikatürü var canım. Dua ederken sonunda bunu söyler. Çok severim onq atıfta bulundum :)canım Sübhaneke dinimiz amin. bu nedemek merak ettım ılkkez duyuyorum anlamı acıklaması varmı acaba?