Ev alsam mı almasam mı

Kızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.

fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..

annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.

Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )

Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..

alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...
Parası olanın derdi de bir iç açıcı oluyor ki sorma :KK70::KK70::KK70:

Bence almalısınız yani o değerdeki 2 evin kira getirisi de çok iyi olur 5 yıldan ne olacak insanlar 10 yıl borç ödüyor. O borçlar bitince her ay tıkır tıkır kiranız gelecek. Bence sağlık gençlik elde iken yatırım yapılmalı ki yaşlılık sefa içinde geçsin

Valla banandan kalcakmış kayınbabandan da kalır belki ye iç gez bence annemin kuzeni yemedi içmedi daire yaptı oturdugu zaten dubleks şahane bi evdi..45 inde malesef öldü eşi de 30luk bi bayanla evlendi yiyo o kiraları kendi saglığına ve guzelliğine harca gez...

Cok trajik :KK57: simdi artik herkes bi dusunur ev alsam mi

anladım canım mantıklı aslında.. netten bakayım ben bi. bu arada bana görgüsüz diyenler ben ülkede benzin pahalı diye araba almayan insanım söyliyim yani :KK70:
bence görgüsüzlükle alakası yok canım herkez maddı anlamda iyi olmuyo yapcak bisey yok durumun var sende cocuklarını dusun yap yatırımını tabıkı cok sıkmadan

taksit öderken elinde para kalacak ve hayatından ödün vermeyeceksen neden olmasın... ama varlık içinde yokluk yaşayacaksan boş ver. ye gitsin...

amaç götürmek değil.. doğru strateji ile yatırım yapıp çocuklarıma bırakmak hepsi bu.yarın bi gün ne yaptınız demesin benim için.
ayy tatlım bızlere anne babadan bısey kalmadı aç mı kaldık bosver onlarda çalışıp kazansın.
tabı para senın daha ıyı bılırsın .
sadece fikir:)

Ne konular görüyoruz alakalı alakasız maddiyatın, çoğu insana lüks gelebilecek ayrıntıların sıkıştırıldığı. Konu sahibi bu kadar gayrimenkul birikimim var arttırmalı mıyım diye sorduğuna göre anormal bir durum değil evlerinin değerini yazması.

Konuya gelince bence eve giren aylık gelir de önemli yeni bir yatırıma girmeye karar verirken. Geçenlerde arsa üzerine depo yaptırmanın hem çok iyi kira getirdiği hem düşük maliyetli olduğunu okumuştum. Bir araştırın belki daha az ödeme ile öyle bir yatırıma girersiniz.

ay gözlerim doldu ağlıycam şimdi görgüsüzlük ve ben çok tezat şeyler..KONUMU KAPATIRMISINIZ SAYIN YÖNETİCİ.

aman ya aman yani..Allah kimseyi de önyargılı yapmasın.tanımadan etmeden. çekilebilirsiniz
Çekilebilirsiniz derken? Emrinizdeki biri değilim ben hanımefendi! Üzerinizde 750 bin tllik ev olduğunu söylemek yerine maaşım şu kadar almak istediğim ev bu kadar size sıkıntıya düşer miyim yazsaydınız iyi niyetli düşünürdüm. Sizinki kusura bakmayın görgüsüzlük.

Bence al,ne yaparsak bu genç yaşlarda ev kiralarıyla ödersin kredini.Çocuğun var mı bilmiyorum ama varsa ileride ona harika imkanlar yaratabilirsin.Düşünsene diyelim tutturamadı bi yeri satarsın bir evini yollarsın üniversiteye geride de iki evin kalır,bu yaşlar yatırımın tam zamanı

Kızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.

fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..

annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.

Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )

Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..

alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...
Istanbulda ev en guzel yatirim. Verirsin kiraya iyi gelirin olur. Genclikte calis yatirim yap ilerki yaslarda yersin catir catir

Ay kadını niye gorgusuz yaptınız ki yatırım amaçlı bi soru ev değerlerinide yazmış haliyle. Eger düşünceniz şimdi çalışıp odiyim çok yaslanmadan is birakiyim gelen kiralarla yasiyimsa ki mesela bizim böyle bi dusuncemiz var çok mantıklı. Sizi zorlamiycaksa sıkmak zorunda kalmiycaksaniz alın 3 4 yıl bbişey değil ödenir. Ama hayatınızi ev için sikmayin bu yıllar geri gelmez sonuçta :KK15:

Çekilebilirsiniz derken? Emrinizdeki biri değilim ben hanımefendi! Üzerinizde 750 bin tllik ev olduğunu söylemek yerine maaşım şu kadar almak istediğim ev bu kadar size sıkıntıya düşer miyim yazsaydınız iyi niyetli düşünürdüm. Sizinki kusura bakmayın görgüsüzlük.

canım bak bilmeden tek düze cevap veriyorsunuz sonra çekilip gidiyorsunuz lafı sokup.... evinizin değeri ne kadar maddiyatınız var mı denileceği için yazdım ben art niyet yok bunda neresi görgüsüzlük ya.

tamamen seninle aynı fikirdeyim canııım

benim resim koymam normal bi durum tatlım ben bunda bi tuhaflık görmüyorum

Bayan arkadaşa yazmışsın ama huyum kurusun haksızlık görünce dayanamam, başkasına olsa da. Fotoğraf koymak ne alaka? Siz insanların fotoğrafına bakacağınıza gösteriş yapmanın dinimizde nasıl bir şey olduğunu araştırın!

X