Eşler Ayrı Uyur mu ?

Hayir bir de sabah gelmis yanima telefonuma bakiyor ben burdayken hayirdir ne oluyoruz dedim o bana bakti ben ona kalktim gittim yanjndan ..

Biraz yalniz kalsin da akli basina gelsin

bu durumda kendinizi suçlamak, kendinizde bi hata kusur aramak çok yanlış. demek ki öyle rahat ediyor. bunun altında başka bir neden yok. benim eşimde tv karşısında uyuyakalır. uykusu gelince gidiyim yatıyım gibi bi alışkanlığı yok. ben ona göre erken uyuyurum. gece tuvalet için uyanırım o uyumuşsa tv yi kapatıp hadi yatağa derim ,ama bazı geceler uykumda bi sorun varsa mesela dalmakta zorlanıyorsam horlayıp uyutmayacağını bildiğim için tv yi kapatıp üzerini örtüp gidip yatarım. Aramızda da hiçbir soğukluk olmadı bu durum yüzünden; genel olarakta dizi izlerken, otururken yakın temaslı otururum bazen bu durumu dert ettiğim oldu ama çokta uzatmadım.

gayette uyur, cinsel hayatta bir sorun oluşturmaz bence bu eğer oluşturuyorsa sorun ayrı yatmak değil ilişkideki başka şeylerdir, hatta bence uyku konforu için ayrı yataklar almak lazım, otel tarzı daha iyi
ama senin eşinin sonradan bunu tutturması soru işareti
yani illa da altında bişey aramamak lazım ama yaş ilerledikçede uyku konforu sorun olduğundan insan böyle şeylere yönelebilir, illa beraber yatcaz diyorsan 200*200 bi yatak al, biri dönünce diğer tarafı oynamayanlardan tabii

Kanlı bıçaklı kavgalıda olsak başında bekliyorum ben " kalk yanımda sen olmadan uyyamıyorum" diyorum. 4 yıllık evliym hiç ayrı yatmadık.
Kalkana kadar başında bekliyorum kalkmazsa bende burda yatcam o zmn deyip diğer koltuğa uzanıyorum mecbur kalkıyo

Bence odaniza TV kurun

Küslük falan yoksa git koltukta yanına yat daha çok rahatsız olsun. ben bayılırım zaten koala gibi yapışarak yatmaya iyice bunaltırdım ben olsam yatağa gelmek zorunda kalır

Ben cocuktan once hic ayri yatmazdim.
Hatta ilk cocukta esimin uyku problemi nedeniyle ayri yatmak istemesi buyuk olay cikarmama neden oldu
Simdi mi?
Esim cocuklardan birini alip gitse diye gozune bakiyorum
3 kisi zor oluyor yatakta

Benim eşimde tv ile uyumaya alıştı.. gece uyuduktan sonra kaldırırıp getiriyordum yatağa.. şimdi bebeğim olunca uğraşmıyorum.. ama oğlumun odasını ayırınca yatak odasına tv almayı teklif edicem bakalım..

Bu dert de bende var:) Coook deli yatıyorum herkes ayrı yatsın ya :)

Yahu nasıl ayrı yatmak ister. Ne güzel eşi yanında kış ayı geliyor minnoş minnoş uyuyun işte

Tv bağıımlılığı falan olabilir mi ? Odaya televizyon alsanız belki tv izleyerek uyumayı seviyor..?

Yaa ben alıştım gerçekten ayrı yatmak çok rahat.. ama işte eşler arası soğukluk şu bu derken.. oğlumun odasını ayırınca zorla getiricem
Biz yatak odasında 5 kişi yatıyoruz:))
İkizlerin beşikler oğlanın beşik bide bizim yatak:))
Hani gece milyon kere uyanıyorum bazen bakıyorum adamın üzerinde benim ayaklarım:))
Ben de eşime diyorum ayrı yat dinlen diye ama oda olmaz öyle şey deli misin diyo

ne güzel örnek olsun kocanız kaçan kocalara.
tek başına mı yapıldı o kadar çocuk.
Allah korusun bi sıkıntıları olsa acil koca aramaya mı çıkılcak oda oda.

ne güzel örnek olsun kocanız kaçan kocalara.
tek başına mı yapıldı o kadar çocuk.
Allah korusun bi sıkıntıları olsa acil koca aramaya mı çıkılcak oda oda.
Gerçekten Allah razı olsun ondan o kadar yardımcı oluyor ki bana ikizlerde
Ama bende delinin ötesi bı yatışım var valla üzülüyorum da hani güzel uyuyamıyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…