- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
-
- Konu Sahibi SecretWomen
siz bilirsiniz:)Bu sekil davranmak hic tarzim degil benim canimi skan bi durum olyrsa salarim onu yaklastirmam kendime. Ten kokuma kurban olsun sabah aksam yikanir kremlenirim valla boylelerini kendinden mahrum ediceksin bacim baska yolu yok..
Bence odaniza TV kurunGûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedimgittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?
Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr
Başak Burcu musunuzYok arkadasim yatagima girmeden her gece banyo yapar , dislerimi fircalar , krem neyin surer yatarim acaip titiz bakimli bir kadinim ama nafilee
bayanı bilmem ama erkek boğa burcuna benziyor rahatına düşkünlüğü zirve ve düşünceler dümdüz.Başak Burcu musunuz
Bu dert de bende var:) Coook deli yatıyorum herkes ayrı yatsın ya :)Benim eşimde tv ile uyumaya alıştı.. gece uyuduktan sonra kaldırırıp getiriyordum yatağa.. şimdi bebeğim olunca uğraşmıyorum.. ama oğlumun odasını ayırınca yatak odasına tv almayı teklif edicem bakalım..
Yaa ben alıştım gerçekten ayrı yatmak çok rahat.. ama işte eşler arası soğukluk şu bu derken.. oğlumun odasını ayırınca zorla getiricemBu dert de bende var:) Coook deli yatıyorum herkes ayrı yatsın ya :)
Biz yatak odasında 5 kişi yatıyoruz:))Yaa ben alıştım gerçekten ayrı yatmak çok rahat.. ama işte eşler arası soğukluk şu bu derken.. oğlumun odasını ayırınca zorla getiricem
ne güzel örnek olsun kocanız kaçan kocalara.Biz yatak odasında 5 kişi yatıyoruz:))
İkizlerin beşikler oğlanın beşik bide bizim yatak:))
Hani gece milyon kere uyanıyorum bazen bakıyorum adamın üzerinde benim ayaklarım:))
Ben de eşime diyorum ayrı yat dinlen diye ama oda olmaz öyle şey deli misin diyo
Gerçekten Allah razı olsun ondan o kadar yardımcı oluyor ki bana ikizlerdene güzel örnek olsun kocanız kaçan kocalara.
tek başına mı yapıldı o kadar çocuk.
Allah korusun bi sıkıntıları olsa acil koca aramaya mı çıkılcak oda oda.