- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
-
- Konu Sahibi SecretWomen
Benimkide öyle. Geçen aylarda bebek gece ağlıyo uykusuz kalıyorum diyodu.
Ama tv karşısında gece 1de 2de uyuyup sabah 7de uyanıyo yani uykusuz kalma derdi değil bahanesi.
Amacı ne bende çözemedim. Bende alıştım rahat rahat uyumaya keyfin bilir dedim.
Gerçekten soğukluk oluyo ama zorla getiremeyiz ya
Yatak bahane! Cinsel hayat, eşler arası diyalog vs hepsi sıfır'a iner bu şekilde gidilirse... Ciddi şekilde konuşun bu durumu gerekirse cingar çıkarın. Herkes yerini bilecek. Derdi nedir bilemem ama yatağın rahatsız oluşundan ve sizin dağınık yattığınzdan kaynaklanan bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar yattı da şimdi mı battı..!
Hiç kavga etmeyin bu sebeple. Beni istemeyeni ben de istemem diyip geniş geniş yatın yatağınızda. Siz şikayet etmedikçe, umursamadığınızı gördükçe sorgulayacak ve gelecek. Üstüne gitme dini boyut moyut anlamaz şuanda.
Horluyor musun? Ya da cok mu cilgin yatiyorsun? Bir sey rahatsiz etmis onu bence yoksa koltuk rahat degildir ki.. acik acik sorsana seni ne rahatsiz ediyor diye..
Ev arkadaşı gibi olduk diyorum bendeValla ne yalan soyleyeyim bende rahat yatiyorum yayila yayila ama velakin yanimda da bir nefes aramiyor degilim
Zorlayarak da zaten gelmesin yanima hatta gelince de kovalamak istiyorum mumkunse öyle ki kizmisimDertleri ne bende anlamadim
Horlamam .Onceden cilgin yatiyordum evet ama o da yatagin bir kosesinde sabahlamiyor ya .. ona gore sekillenmek canimi sikiyor ama sekilleniyorum mecbur.Horluyor musun? Ya da cok mu cilgin yatiyorsun? Bir sey rahatsiz etmis onu bence yoksa koltuk rahat degildir ki.. acik acik sorsana seni ne rahatsiz ediyor diye..
Ev arkadaşı gibi olduk diyorum bende
Koltuk cok dar mumkun degil sigmayiz birde uykusundan olursa Allah muhafaza daha susmaz ki bende susmam is uzaaar giderO gelmiyorsa sen al yastığını git yanına kay kenara ben kocamsız yatmam de.Yatak mı rahat koltuk mu bir de öyle denesin.
sarilmasak da ten tene, ayak ayaga degmesi taraftariyim diger anlamda problem yok boylr olunca ben uzaklasiyorumBunun bir sebep olduğuna inanmıyorum ben eşimi hep rahatsız ederim ben dönmeme uyanır cinsellikte aramızda çok yoğun değil ama yine de sarılarak uyur
Kişinin yapısında olan birşey bence
Şahsen böyle ayrı yatan bir koca bende de olsa ben de evde yabancı varmış gibi hissederim... Başka bir sebebi vardır diye düşünüyorum. İlla da yatağa gel diye baskı yapmayın daha çok geri iter ama iş çığrından çıkmaya başlayınca küçük bir kıyamet olanı biteni ortaya döker. Bekarlığı mı özledi nedir !Duygularima tercumann oldun .. Agzina saglik .. gun icinde kesjnlikle konusmuyorum kendisiyle küs gibiyim sordugu sorulara da keyfime gore cevap vrriyorum anlasin diye ama yokk ..
Bu sekilde ayri yatinca onu hic kaale almiyorum kimsem degilmis de evde bi yabanciymis gibi hissediyorum iste
Sorması ayıpberaberlik için yatağa mı geliyor..buda bana tuhaf gelirdi..
Onun dışında size ilgisi nasıl acaba?
Bende yanlış buluyorum eşlerin ayrı yatmasına.
Almanya'da bi kuzenim var eşi alman asıllı,
yatakları aynı odada fakat birleşik değilmiş, beraber olduklarında birlestiriyorlarmiş.