Eşler Ayrı Uyur mu ?

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..

Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...

Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.

Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim

Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim gittim yanindan..

Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti

Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?

Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr

Benimkide öyle. Geçen aylarda bebek gece ağlıyo uykusuz kalıyorum diyodu.
Ama tv karşısında gece 1de 2de uyuyup sabah 7de uyanıyo yani uykusuz kalma derdi değil bahanesi.

Amacı ne bende çözemedim. Bende alıştım rahat rahat uyumaya keyfin bilir dedim.

Gerçekten soğukluk oluyo ama zorla getiremeyiz ya

Yatak bahane! Cinsel hayat, eşler arası diyalog vs hepsi sıfır'a iner bu şekilde gidilirse... Ciddi şekilde konuşun bu durumu gerekirse cingar çıkarın. Herkes yerini bilecek. Derdi nedir bilemem ama yatağın rahatsız oluşundan ve sizin dağınık yattığınzdan kaynaklanan bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar yattı da şimdi mı battı..!

Valla ne yalan soyleyeyim bende rahat yatiyorum yayila yayila ama velakin yanimda da bir nefes aramiyor degilim

Zorlayarak da zaten gelmesin yanima hatta gelince de kovalamak istiyorum mumkunse öyle ki kizmisim Dertleri ne bende anlamadim

Duygularima tercumann oldun .. Agzina saglik .. gun icinde kesjnlikle konusmuyorum kendisiyle küs gibiyim sordugu sorulara da keyfime gore cevap vrriyorum anlasin diye ama yokk ..

Bu sekilde ayri yatinca onu hic kaale almiyorum kimsem degilmis de evde bi yabanciymis gibi hissediyorum iste

İste beni deli eden de bu kafasina gore gelsin yanimda yatsinn sonra gitsin icerde yatsin vallahi bogazlayasim geliyor.
Alisiyorum.genis yatmaya geliyor duzeltiyorum yatisimi gidiyor alla alaa

Horluyor musun? Ya da cok mu cilgin yatiyorsun? Bir sey rahatsiz etmis onu bence yoksa koltuk rahat degildir ki.. acik acik sorsana seni ne rahatsiz ediyor diye..

Bunun bir sebep olduğuna inanmıyorum ben eşimi hep rahatsız ederim ben dönmeme uyanır cinsellikte aramızda çok yoğun değil ama yine de sarılarak uyur

Kişinin yapısında olan birşey bence

Valla ne yalan soyleyeyim bende rahat yatiyorum yayila yayila ama velakin yanimda da bir nefes aramiyor degilim

Zorlayarak da zaten gelmesin yanima hatta gelince de kovalamak istiyorum mumkunse öyle ki kizmisim Dertleri ne bende anlamadim
Ev arkadaşı gibi olduk diyorum bende

Horluyor musun? Ya da cok mu cilgin yatiyorsun? Bir sey rahatsiz etmis onu bence yoksa koltuk rahat degildir ki.. acik acik sorsana seni ne rahatsiz ediyor diye..
Horlamam .Onceden cilgin yatiyordum evet ama o da yatagin bir kosesinde sabahlamiyor ya .. ona gore sekillenmek canimi sikiyor ama sekilleniyorum mecbur.

Sordum kendisine dedim anlattim hosuma gitmiyor bak soguyorum diyorum.. rahat uyamiyorum cok donuyorum seni rahatsiz ediyorum belim agridi falan diyor ..

Sorması ayıp beraberlik için yatağa mı geliyor..buda bana tuhaf gelirdi..
Onun dışında size ilgisi nasıl acaba?
Bende yanlış buluyorum eşlerin ayrı yatmasına.
Almanya'da bi kuzenim var eşi alman asıllı,
yatakları aynı odada fakat birleşik değilmiş, beraber olduklarında birlestiriyorlarmiş.

Valla zamanla araya soğukluk girer canım biz gün içinde kavga bile etsek küs de olsak ayrı yatmıyoruz arkasını döner yatar belki ama başka yerde yatmaz eşinle konuşup ikna etmen lazım

Şahsen böyle ayrı yatan bir koca bende de olsa ben de evde yabancı varmış gibi hissederim... Başka bir sebebi vardır diye düşünüyorum. İlla da yatağa gel diye baskı yapmayın daha çok geri iter ama iş çığrından çıkmaya başlayınca küçük bir kıyamet olanı biteni ortaya döker. Bekarlığı mı özledi nedir !

Keşke ben de ayrı yatabilsem, niye soğukluk girsin araya? Ben eşimle evlenmeden 11 yıl birliktelik yaşamışım, ayrı uyumak mı bizi soğutacak? Ben tek uyumayı seviyorum, yanımda biriyle uyumaya alışamadım 2.5 senedir. Olabilir yani ilgide, cinsellikte problem yoksa neden ayrı uyumanız problem olsun ki? Ben de çok çok zorlandığım için anlayabiliyorum eşini.

Hayir tavirli oldugumu bildiginden o ise de yanasamiyor tepkimden korkuyor .. ama yine de ayri yatmaktan kendini alamiyor beyfendi .. bakalim.ne kadar gider bu sekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…