Eşler Ayrı Uyur mu ?

Bende hic rahat edemiyorum çoğu kez de ayri yatıyoruz soğukluk falanda girmedi ha girer mı bilmiyorum eşimi de çok ama çok seviyorum yani sevgiyle alakalı değil rahatlıkla alakalı . Benim eşimde bu durumdan rahatsız o da beni zorluyor beraber yatmak için. kim çıkardı su aynı yatakta yatma işini anlamıyorum :)

Gecenlerde bir yazi okudum birlikte yatmanin ciftler arasindaki gizemi, aşkı öldürdüğüne dair.
Iste uyurken horluyormusuz, gaz cikariyormusuz, sabah agzimiz kokuyormus, partnerimiz bizi oyle gorunce soguyormus falan filan.
Katildim mi hayir, ama dogrulugu tartisilir.
Erkekler gazı evin heryerinde cıkarabiliyor sorun yok valla:KK70:

bebek olduktan sonra bşiz de ayrı uyuyoruz başlarda çok mücadele ettim küstüm güzellikle söyledim kava ettim bir gn gelir öbür gün gelmez artık umurumda değil nerde uyuyosa uyuyo bebeğin ağlamasını bahane edyor da ben de çalışıyorum üstelik bebek ağlayınca bakan benim. ben de alıştım artık yayıla yayıla 2 kişilik yatakta uyuyorm

Aynı yatakta uyumaya ya da ayrı uyumaya gereğinden fazla anlam yüklenmesine karşıyım.Bazen hiç bir sebep yokken başka bir yerde uyumak isteyebiliyorum , hele eşim bence başından beri biriyle uyuma fikrine uzaktı ve mecbur hissediyor sadece...Olabilir.Önemli olan ilişkinin sağlığı.

eşler ayrı uyur uyurda gerçekten eşmidirler artık bilemem ,çünkü ne sevgi kalır ne saygı o evdeki nikahlı eş sana fazlalık gelir ,ev arkadaşı hissiyatın olur hatta nikahının düştüğünü bir yabancıyla yaşadığını bile düşünürsün öyle bir soğukluk girer ki ,evi ateşe versen ısınamazsın.

Biz de bebek olunca ayrı yatmak zorunda kaldık yine de ben bebeği uyuttuktan sonra mutlaka yanına gider kivrilirim yani.. hele zorunluluk olmadan ayrı yatsaydi sinir olurdum heralde.

uzaklaşmak yerine ben olsam gider o kanepeye yatarım.
kay az öteye derim.sıkıştırırım küçücük cekyata kendim yayilirum.
kolumu bacagimida atarım üstüne.
.ben seni niye aldım akşam sarılıp uyuyamacaksam diye de gülerek laf atarim.hadi iyi geceler canım der yatarım.
yapı meselesi.böyle bir huyum var.
uzaklaşmak yerine üstüne gitmek ve bezdirmek gibi bir özelliğim var çoğu zaman.
büyük ihtimal sıkıntıya gelemeyip gidip yatağa yatacak.
sonra arkasından yatağa yatarım.
yani dediğim gibi yapı meselesi.uzaklasmak sogukluktan başka ise yaramaz.asıl sebebi bulun.ağız veya ten kokunuz felan varmı.
gece çok terlermisiniz mesela?
yani söylemek istemediği bir neden olabilir sizi kırmamak için.umarım en kısa sürede halledersiniz bu durumu

Bu sekil davranmak hic tarzim degil benim canimi skan bi durum olyrsa salarim onu yaklastirmam kendime. Ten kokuma kurban olsun sabah aksam yikanir kremlenirim valla boylelerini kendinden mahrum ediceksin bacim baska yolu yok..

Bence eşler ayrı uyur. Ama iki tarafta bu duruma farklı anlam yuklemezse. Biz de çok yorgun olduğumuz zaman rahat etmek adına ayrı uyuyoruz, problem olmuyor

Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..:KK52:

Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...

Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.

Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim :KK34:

Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim :sinirli: gittim yanindan..

Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti:olamaz:

Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?

Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr:mad:

Bir yastıkta kocatsın diye boşuna dememişler
Gece yanımda yatmayan koca mı olur
Ev arkadaşı olur anca

Madem yatak rahatsiz sizde alin carsafi yastigi diger koltukta yatin. Bakalim buranin ne kadar rahatmis diyin.
Ayrica yatak rahat degilse gidin alin yenisini yani zor birsey yok bunda. Belli ki baska bir sıkıntısı var size acmiyor..

Madem yatak rahatsiz sizde alin carsafi yastigi diger koltukta yatin. Bakalim buranin ne kadar rahatmis diyin.
Ayrica yatak rahat degilse gidin alin yenisini yani zor birsey yok bunda. Belli ki baska bir sıkıntısı var size acmiyor..

Eyy gidi eski yataktayken dibimden ayrilmazdi ortasi cokuktu yatagin orda bulusurduk resmen bundan rahatsizlik duymazdi .. yeni yatak aldjm oda mi degistim ..

Basta yatamiyorum yatak cok yumusak dedi iki yorgan serdim ustunde yat dedim yok uyuyamadi gece kalkti gitti ben yanina gittim yattim koltuga sigmadik olmadi. Sonra aldim karsima konustum ben bu durumdan rahatsizim soguyorum dedim ne yaptiysam seni yanimda yatiramadim..bu sefer rahatsiz yatiyorsun dedi duzelttim yatisimi kenara cekildim geldi .dedimki ;birdaha burdan ayri yatarsan daha da almicam seni bi kac aksam once yine gitti.
Kendi haline biraktim yuzune de bakmiyorum istemedigim birsey neredeyse kasitli yapip beni sinirlendirmeye calistigini dusundum ... simdi konusmuyorum onunla gelse de almicam yanima

X