2 yaş ( uyku ) sendromu..oof of..

Hayır kesinlikle kinaye yapmadım. Malasef çoğu anne kendi rahatını düşünüyor ve eskiden kalma bilgilerle hareket ediyor. Mesela sağlık ocağında gittiğimizde her yerde ilk 6 ay anne sütü yazıyor ama orda çalışan ebe 4,5 aylık tadıma başla diyebiliyor. Ya da dünya sağlık örgütü en az 2 yaşa kadar anne sütü alımı diyor eskiler 17-18 aylık emen bebek gördü mü oo daha süt mü emiyor diyor. Eski bilgilerde 2 yaştan Sonra anne sütünün faydası Yok yazıyor, yeni bilgilerden bihaber doktor faydası yok kes diyor... daha söylemek istediğim çok şey var ama yazması zor oluyor.
Birde birçok şeyin mimarı benim demişsiniz ya bence doğru hareket etmişsiniz sonuçta robot üretmiyoruz çocuklarımızın da karakteri var ve onlarda kişiliklerini ortaya koyuyor. Bebeğinizi kılavuz edinin
Ya ufff eveet.. :KK43:
Bazen bunalsam da kiyamiyorum. Dun mesela akrabalarla tanidiklarla gorusmemiz vardi ve ordaki 50+ yas kadinlardan hep ayni tepkiyi aldim "Neee daha emiyor mu a aaa kizim 2yastan sonra faydasi yok zarari var,agiz kokusu yapar derler" falan filan ne alakaysa..anne sutu anne sutudur yani neden yaramasin 2yasindan sonra .. Ben bencillik etmedjm cocuga gore davrandim hep. Her yerde aglayip zirlayan istedigi olana kadar krizlere giren de bir kizim var :KK70: ceken benim yani..
Gecenlerde alisveriste kasada odeme yapacakken dedesi ve annrannesiydi galiba ..kizim yaslarinda bi kiz cocugu etrafi kurcalarken.. kiza seslendi dede, ablalar kizicak dovucek simdi seni gel buraya! Ablasiii gel dov gel dov.. Cocuk yazik korktu surati degisti hemen dedesinin yanina kacti sigindi. Yazik yani ne travma dusununce. En guvendigin kisi,seni dovdurtebilir demek bu onuñ icin. Cocuk sozumu dinliyo mu dinliyor oluyor sonra da..

Ya ufff eveet.. :KK43:
Bazen bunalsam da kiyamiyorum. Dun mesela akrabalarla tanidiklarla gorusmemiz vardi ve ordaki 50+ yas kadinlardan hep ayni tepkiyi aldim "Neee daha emiyor mu a aaa kizim 2yastan sonra faydasi yok zarari var,agiz kokusu yapar derler" falan filan ne alakaysa..anne sutu anne sutudur yani neden yaramasin 2yasindan sonra .. Ben bencillik etmedjm cocuga gore davrandim hep. Her yerde aglayip zirlayan istedigi olana kadar krizlere giren de bir kizim var :KK70: ceken benim yani..
Gecenlerde alisveriste kasada odeme yapacakken dedesi ve annrannesiydi galiba ..kizim yaslarinda bi kiz cocugu etrafi kurcalarken.. kiza seslendi dede, ablalar kizicak dovucek simdi seni gel buraya! Ablasiii gel dov gel dov.. Cocuk yazik korktu surati degisti hemen dedesinin yanina kacti sigindi. Yazik yani ne travma dusununce. En guvendigin kisi,seni dovdurtebilir demek bu onuñ icin. Cocuk sozumu dinliyo mu dinliyor oluyor sonra da..
Yahu kanser tedavisinde anne sütü kullanılıyor 2 yaşından Sonra mı faydası yokmuş. Her dediğini yapmak tabi ki yanlış sınırları çizmek gerek ama korkutarak değil açıklayarak

X