- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
-
- Konu Sahibi SecretWomen
Bence eşini rahat bırak
adam içinden uykuda bile rahat yok diyordur
böyle davranırsan daha çok soğur ve itici olursun
Yatagin omru degil Senin belin gitmis o zaman bacim.. gecmis olsunEsasen hala daş gibi ama benim bel pert Ahahahaha
ikimiz etmiyoruz canımSiz ikiniz birden tercih ediyorsunuz ayrı uyumayı ama konu sahibinin durumu çok farklı. Adam istemiyor kadın istiyor.
Bence asil konu rahat edememek falan degil. Daha duygusal bir sey olabilir mi? Size soylemekten cekindigi bi sogukluk girdi araya belkide. Gun icinde paylasimlariniz nasil? Birlikte neler yapiyorsunuz? Cinsel hayatiniz sizce yeterli mi, bunu kendi icinizde de degerlendirebilirsiniz. Bazen farkinda olmadan evlilik, ev arkadasligina donusebiliyor. Belki esiniz farkindadir boyle bir durumun ama itiraf edemiyordur.Masallah anne babaya da , sizlere de..
Sorun bir kac aydir cozulup basa sariyorr
Esasen hala daş gibi ama benim bel pert Ahahahaha
Dogru bildin onceden atiyordum simdi yatagin kenarina yaklasip yatiyorum bazen o yanimdayken duvar ve yatagin arasindaki bosluga dusup cikiyorum .. ben kendime sikinti mi ariyorum nedir :)Tabi beli ağrıyorsa birde benim koca bacağını bir atıyor belime doğru sonra ben Pert vaziyette kaciyorum halıya tabi sabaha kadar bel diye bişey yok sende atıyorsan üstüne belki rahatsız oluyordur
Aynen benim belim gitti ahahahahaYatagin omru degil Senin belin gitmis o zaman bacim.. gecmis olsun
Ahahahahahahha kız ben gece gezmesine çıkıyorum evde odalar ve kanepeler halılar arası gezinti yapıyorum ama gidip iyi bir yatak alsam iyi olacak galibaGeçmiş olsun.
Benim bel sağlam ama yatılı misafirliğe gittiğimde kanapede yatırılınca allahım o nasıl bel ağrısıdır... Allah kolaylık versin ama siz yatağı değiştirin yine de bence, koltuk ilerleyen zamanda artırmasın ağrınızı
Icimden gelip seni seviyorum dedigim de ; benim seni sevdigimden fazla olamaz diyen bi adam... Cok sorunlar yasadik ama herseyo geride biraktik veya ben biraktim o birakamadi ama birakamamasi gereken de bendjm..Bence asil konu rahat edememek falan degil. Daha duygusal bir sey olabilir mi? Size soylemekten cekindigi bi sogukluk girdi araya belkide. Gun icinde paylasimlariniz nasil? Birlikte neler yapiyorsunuz? Cinsel hayatiniz sizce yeterli mi, bunu kendi icinizde de degerlendirebilirsiniz. Bazen farkinda olmadan evlilik, ev arkadasligina donusebiliyor. Belki esiniz farkindadir boyle bir durumun ama itiraf edemiyordur.
Duvara yasla bence yatağı orayida yastık koy gel burda yat kanepe etkisi yaptım sana de bence yatar o zamanDogru bildin onceden atiyordum simdi yatagin kenarina yaklasip yatiyorum bazen o yanimdayken duvar ve yatagin arasindaki bosluga dusup cikiyorum .. ben kendime sikinti mi ariyorum nedir :)
Oturup tekrar konusun bence rest cekmeden. Benim gece kalkip kizimida esimide yasiyor mu diye kontrol ettigim cok olmustur. Yanimda olmasini isterim o yuzden. Insan bir ruya gorur sarilmak ister. Gozunu acinca esinin var oldugunu hissetmek ister. Sizde bunlari anlatin. Cok anlamsiz cunku yatak ayirmak. Her an dokunabilmek kadar guzel ne var ki?Icimden gelip seni seviyorum dedigim de ; benim seni sevdigimden fazla olamaz diyen bi adam... Cok sorunlar yasadik ama herseyo geride biraktik veya ben biraktim o birakamadi ama birakamamasi gereken de bendjm..
ay bilmece gibi oldu anlayin iste :)
Bi kac kez konustuk bahaneleri de yazdim daha cok konusup yilisik duruma dusmek de istemiyorum tepki koydum uzaklasiyorumtv karşında uyuyup kalmayı anlarımda,
çarşaf serip felan yatması bildiğin organize:)
düzenli hale getirdiyse hoş değil.
yeni mi evlisiniz.rahatsız mi oluyor aceba.
çok mu hareket ediyorsunuz.üstünü mu açıyorsunuz.
gürültü mu çıkarıyorsunuz uyurken ?yatağa yatinca çok mu konuşuyorsunuz?
uykusunu mu kaciriyorsunuz?v.s
bu gibi sorunlar yoksa gereksiz bir alışkanlık edinmiş.bu tür sorunlar varsada bir şekilde halledilir.
düzenli olarak ayrı uyumaya müsade etmeyin.
Katiliyorum kendimi yalniz hissediuorum geceleriOturup tekrar konusun bence rest cekmeden. Benim gece kalkip kizimida esimide yasiyor mu diye kontrol ettigim cok olmustur. Yanimda olmasini isterim o yuzden. Insan bir ruya gorur sarilmak ister. Gozunu acinca esinin var oldugunu hissetmek ister. Sizde bunlari anlatin. Cok anlamsiz cunku yatak ayirmak. Her an dokunabilmek kadar guzel ne var ki?
Aynen boyle iste bn suan triplerdeyim durbakalim bnmki dun yanasti hic bakmadim eger boyle gitmesi isine gelip yatrsa tarafina bakmicam yaniGecenlerde yasadik biz bunu. Oturma odasindaki kanepe cok rahat. Esim cok yogundu gecen hafta 10 gibi eve gelip biseyler yiyip hoop kanepede uyuyakaliyordu. Bir hafta kadar surdu bu yogun, yorgun diye ses etmedim, ama sevmiyorum tek yatmayi. En sonunda normal saatte geldigi gun yine orda yatinca, sabah ise giderken soguk davrandim opmedim. Anlamis aradi, sabah noldu bisey mi oldu diye sordu, yooo dedim ev arkadasi muamelesi yapiyorum sadece:) normale donduk sonra.
uzaklaşmak yerine ben olsam gider o kanepeye yatarım.Bi kac kez konustuk bahaneleri de yazdim daha cok konusup yilisik duruma dusmek de istemiyorum tepki koydum uzaklasiyorum