- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
-
- Konu Sahibi SecretWomen
Bence normal olan eşlerin ayrı uyuması ama hangimiz normaliz kiGûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedimgittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?
Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr
Bence normal olan eşlerin ayrı uyuması ama hangimiz normaliz ki
Ona gore yumusakmis bana gore de normal ben ne edeyim simdi pisman olucam dert yandigima rahat yatagimdan olucam bu gidisleYatağı değiştirin adam o yatakta rahat edememiş bu kadar basit.. Yatak ya fazla yumusak ya da fazla sert
Bizimki de beni birak yatakta yatinca tutuluyorum diyor valla biraktim yatak alicam demeye basladi , o degjl rahat yatagimdan olup kazik gibi yataklarda yaticam yaaAman istediği yerde uyusun...benim adam ilk zamanlar koltukta sızar kalırdı, bir kaç kez seslenirdim, sonra geniş geniş yatardım,oh misss... sonra bide uyanıp beni niye kaldırmadın her tarafım tutulmuş derdisonraları bıraktı koltukta uyumayı...
İki tarafı farklı olan yasaklardan alırsınız.Bizimki de beni birak yatakta yatinca tutuluyorum diyor valla biraktim yatak alicam demeye basladi , o degjl rahat yatagimdan olup kazik gibi yataklarda yaticam yaa
Ona gore yumusakmis bana gore de normal ben ne edeyim simdi pisman olucam dert yandigima rahat yatagimdan olucam bu gidisle
Tamam aliriz da yaridan bolup ters cevirip sert taraftinda kocam yumusak tarafinda ben mi yatayim anlamadimBir tarafı yumuşak bir tarafi sert yataklar var. Onlardan alin.
Ilk kez duydum haaİki tarafı farklı olan yasaklardan alırsınız.
Tamam aliriz da yaridan bolup ters cevirip sert taraftinda kocam yumusak tarafinda ben mi yatayim anlamadim
Kiz ne guzelmis yeni duydum bunu da olablr bakalim ekstra bi borca sokabilecekmiyim adami o da varOyle degil, atiyorum yatagin sag tarafi yumusak sol tarafi sert. Kim nasil seviyorsa o tarafta yatiyor.
Bugün KDV indiriminin son günüydü galibaKiz ne guzelmis yeni duydum bunu da olablr bakalim ekstra bi borca sokabilecekmiyim adami o da var