- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
-
- Konu Sahibi SecretWomen
Bir keresinde eşim bana küsmüş müydü neydi, gidip annesinin ona satın alıverdiği halının -evet halı, kanepe bile değil- üzerinde yatmıştı. Yastığımı aldım gittim yanına bir güzel de sarıldım. Mecbur kalktı geldi, sabaha da barıştık zatenO gelmiyorsa sen al yastığını git yanına kay kenara ben kocamsız yatmam de.Yatak mı rahat koltuk mu bir de öyle denesin.
Eğer sert davranıp zorlama yolunu seçmeyeceksen, gururundan dolayı geri çekilmeyi tercih ediyorsan o zaman bir tavsiyem var. Kocamannnn bir oyuncak ayı al. Yatağın onun tarafına koy. Belki kendisinin yarattığı boşlukları doldurabildiğini farkeder de korkar. Ayrıca cinsel açıdan reddetmeni de çok iyi anlayabiliyorum. Ben de benimle uyumayı içine yediremeyen biriyle o işi yapmayı kaldıramayacağımı söylerdim sanırım. İnsana kendisini ucuz hissettiriyor.Katiliyorum kendimi yalniz hissediuorum geceleri
Gecmis silinmiyor . O da yolunda .. boyle olunca yolundan cikariyorum tabiGoogle geçmişi siliniyor mu ? Cansel hayatınız yolunda mı?
Bir keresinde eşim bana küsmüş müydü neydi, gidip annesinin ona satın alıverdiği halının -evet halı, kanepe bile değil- üzerinde yatmıştı. Yastığımı aldım gittim yanına bir güzel de sarıldım. Mecbur kalktı geldi, sabaha da barıştık zaten
Aynı ben:))))Ben cocuktan once hic ayri yatmazdim.
Hatta ilk cocukta esimin uyku problemi nedeniyle ayri yatmak istemesi buyuk olay cikarmama neden oldu
Simdi mi?
Esim cocuklardan birini alip gitse diye gozune bakiyorum
3 kisi zor oluyor yatakta
Çok tatlişsiniz bizimkinede dedim aynisini topukladi :)))Biz yatak odasında 5 kişi yatıyoruz:))
İkizlerin beşikler oğlanın beşik bide bizim yatak:))
Hani gece milyon kere uyanıyorum bazen bakıyorum adamın üzerinde benim ayaklarım:))
Ben de eşime diyorum ayrı yat dinlen diye ama oda olmaz öyle şey deli misin diyo
Valla mi:))Çok tatlişsiniz bizimkinede dedim aynisini topukladi :)))
Uyuyormus gibi yapıp gece gizli gizli bakın arada herşey olabilir benceGûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedimgittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?
Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr