Eşler Ayrı Uyur mu ?

:-) bende de durum tam tersi ben TV karşısında uyuyorum ama bence madem koltukta uyuyo bir gece sen ondan önce kap koltuğu sen yat bide ben bakayım o kadar rahat mı de :oops:

Ben de yatagim ne kadar rahat olursa olsun kanepede tv karsisinda uykuya dalmaya bayilirim.. sonra esim gece gelir yataga goturur..
Sizden rahatsiz oldugunu dusunmuyorum,keyfinden yapiyordur bence.. kanepeyi acin birlikte yatin siz de..

Bi zaman sonra evliliklerin cogu o hale geliyor zaten ne yazikki

Annemle babam 40 yıllık evli
Kv ve kp de
Ananemle dedem sanırım 65 yılı devirdi
Hepsi aynı yatakta yatıyor hala ?

Eşlerden birinin aşırı horlama rahatsızlığı olur
Yaşlıyken rahatsızlık veriyor diye belki bir ihtimal
Ama ben kocamla ölene kadar bir yastıkta olsun isterim
İlişkiye ayrı bir duygusallık verdiğini düşünüyorum

Kv ve kp de

Kesinlikle

Kv ve kp de

Cogu dedim zaten hepsi demedim :) eski topraklarda daha baska bu is.. ben oyle oldugunu dusunuyorum. Gunumuz erkekleride kadinlarida eskiler gibi degiliz

Adam belki tv karşısında uyumak istiyordur.
Bi ara bende de oldu bu durum eşim gece gelmiyordu işinden dolayı korkuyordum
Tv nin sesiyle uyuyordum ki önceden çıt sesi duysam uyuyamazdım
Yatak odasına ufak bir tv taktırsanız belki düzelir.
Ben aştım bu sorunu şimdi normal yatıyorum.

Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..:KK52:

Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...

Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.

Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim :KK34:

Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim :sinirli: gittim yanindan..

Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti:olamaz:

Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?

Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr:mad:

Canım adam doğru aöylüyor olabilir bir kaç aydır bende koltukta yatıyorum yatak acayip belimi ağrıtıyor cok afedersin ki wc ye oturamıycak derecede ağrim oluyor koltukta yatınca birşeyim yok.eşime görede yatak cok rahat ama herkese uygun yataklar car ayrı ayrı bana uymuyır ona uyuyor

Birlikte uyuma adeti nerden çıkmış zaten hiç anlamadım gitti...Ne saçma ya.
İnsan nerede rahat ediyosa orada yatsın,çok lüzumsuz geliyo bana eşlerin illaki birlikte yatması gerekir düşüncesi.. Rahat edemedikten sonra insan sağlıklı bir uyku uyayamaz bu da gerginlik yaratır gerginlik de kavga getirir:KK45:

Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.

Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim :KK34:

Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim :sinirli: gittim yanindan..

Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti:olamaz:

benim esim olacak adam aklına ayrılığı koymuştu , planlar yapıyordu , ikimiz de öğretmeniz yaz tatiliydi evdeydik , ben uyurdum o otururdu gece yarısına kadar .
Annesi icin benden vazgeçmişti sadece bir bahaneye ihtiyacı vardi ayrılmak icin .
Buna rağmen yine de gelip yanımda uyurdu .
Çok ilgimi çekmiştir , adam benden uzak duruyor , ilgisiz , beni bıktırmaya çalışıyor , bezdirip benim evliliği bitirmemi bekliyor ama buna rağmen benden ayrı asla uyumuyor , televizyon izlerken uyuyakaldım asla demiyordu .
Ne olursa olsun gece uyandığımda onu yanimda buluyordum .
Yani buna anlam vermediğim icin sizinkinize de veremedim .
Ayrılmak istiyor desem , o da olmaz çünkü benim eş kişisi farklı davrandı .
Belki de orda gerçekten rahat ediyordur , ama doğru degil eşlerin ayrı uyuması , benim şahsi fikrim .

Sinir bozucu. Eşler ikisi de ayrı yatmak istiyorsa tamam ama böyle bir durum yoksa kesinlikle beraber yatılmalı. Niye evleniyoruz birine sarılıp yatamayacaksak yahu? Biz kadınlar evlenene kadar oyuncak ayılara sarılıp yatan canlılarız, evlenmek istememizin belki de en büyük sebebinin beraber uyumak olduğu açık değil mi, dimi?
Yerinizde olsam orada uyumasını bekler sonra gidip kafasına değil ama şöyle bacaklarına doğru falan bir bardak suyu dökerdim. Sonra da uyanınca "aaaa, tüh rahat yatağın ıslandı, en iyisi gel de bizim yatakta yat, napacaksın mecbuuuur" derdim. Kfasına dökmememin sebebi çok da sinirlendirmekten korkmam tabi ki :KK70: Başka kanepeye geçecek gibi yaparsa da tek kaşımı kaldırıp güler, evde su kıtlığı mı var sanıyorsun kocacım derdim. Ne o öyle... Yatışınızda sorun varsa düzeltirsiniz, horluyorsanız söylesin, onun da çaresi var. Bu çare mi hiç...

X