- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- Konu Sahibi SecretWomen
Koçbayanı bilmem ama erkek boğa burcuna benziyor rahatına düşkünlüğü zirve ve düşünceler dümdüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koçbayanı bilmem ama erkek boğa burcuna benziyor rahatına düşkünlüğü zirve ve düşünceler dümdüz.
Ses ve isik olan yerde de ben uyuyamamYahu nasıl ayrı yatmak ister. Ne güzel eşi yanında kış ayı geliyor minnoş minnoş uyuyun işte
Tv bağıımlılığı falan olabilir mi ? Odaya televizyon alsanız belki tv izleyerek uyumayı seviyor..?
o zaman rahatlığı sevdiğinden değil bencilliğin dibi.sizde tek kişi gibi yaşayın çatlasın patlasın.
Boğa burcu benim eşim. Ve tam da dediğiniz gibi dümdüz.o zaman rahatlığı sevdiğinden değil bencilliğin dibi.sizde tek kişi gibi yaşayın çatlasın patlasın.
dümdüz diyince aklıma güldür güldürdeki düz adam geliyor.hatta onu canlandıran oyuncu da boğa burcuBoğa burcu benim eşim. Ve tam da dediğiniz gibi dümdüz.
Hesaplar ortada teli her gece sarjda gozu tv deYanlış anlamayın siz uyuduktan sonra sosyal medyada normal olmayan işler yapıyor olabilir mi ?
Bi zaman sonra evliliklerin cogu o hale geliyor zaten ne yazikki
KesinlikleAnnemle babam 40 yıllık evli
Kv ve kp de
Ananemle dedem sanırım 65 yılı devirdi
Hepsi aynı yatakta yatıyor hala ?
Eşlerden birinin aşırı horlama rahatsızlığı olur
Yaşlıyken rahatsızlık veriyor diye belki bir ihtimal
Ama ben kocamla ölene kadar bir yastıkta olsun isterim
İlişkiye ayrı bir duygusallık verdiğini düşünüyorum
Cogu dedim zaten hepsi demedim :) eski topraklarda daha baska bu is.. ben oyle oldugunu dusunuyorum. Gunumuz erkekleride kadinlarida eskiler gibi degilizAnnemle babam 40 yıllık evli
Kv ve kp de
Ananemle dedem sanırım 65 yılı devirdi
Hepsi aynı yatakta yatıyor hala ?
Eşlerden birinin aşırı horlama rahatsızlığı olur
Yaşlıyken rahatsızlık veriyor diye belki bir ihtimal
Ama ben kocamla ölene kadar bir yastıkta olsun isterim
İlişkiye ayrı bir duygusallık verdiğini düşünüyorum
Google geçmişi siliniyor mu ? Cansel hayatınız yolunda mı?Hesaplar ortada teli her gece sarjda gozu tv de
Canım adam doğru aöylüyor olabilir bir kaç aydır bende koltukta yatıyorum yatak acayip belimi ağrıtıyor cok afedersin ki wc ye oturamıycak derecede ağrim oluyor koltukta yatınca birşeyim yok.eşime görede yatak cok rahat ama herkese uygun yataklar car ayrı ayrı bana uymuyır ona uyuyorGûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim gittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?
Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr
benim esim olacak adam aklına ayrılığı koymuştu , planlar yapıyordu , ikimiz de öğretmeniz yaz tatiliydi evdeydik , ben uyurdum o otururdu gece yarısına kadar .Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim gittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Sinir bozucu. Eşler ikisi de ayrı yatmak istiyorsa tamam ama böyle bir durum yoksa kesinlikle beraber yatılmalı. Niye evleniyoruz birine sarılıp yatamayacaksak yahu? Biz kadınlar evlenene kadar oyuncak ayılara sarılıp yatan canlılarız, evlenmek istememizin belki de en büyük sebebinin beraber uyumak olduğu açık değil mi, dimi?Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..