Eşler Ayrı Uyur mu ?

Kizlar ozel durumda ilgide vs azalma yok benim istedigim yanyana yatmakti..

Dun konustuk biraz da tartistik sonuc olarak belinin cok agridigini bana olan hislerinde azalma olmadigini birseye kizipta kasitli yapmadigini soyledi..

Konusma aynen soyle

O : Ne alakasi var bebek niye senlen uyumak istemiyim uyku problemim var diyorum bel agiriyor gece evi dolaniyorum uykuya dalamiyorum yaninda yatsam donup duruyorum seni de rahatsiz ediyorum anla daa bebek:KK74:

Ben : Tamam :KK35:

Hani kizip bagirip kovalamak soyle dursun bu sefer ona acidim bencillik ettigimi de dusundum :olamaz:

Aman dedim nerde yatiyorsan yat tamam :63:

Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..:KK52:

Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...

Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.

Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim :KK34:

Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim :sinirli: gittim yanindan..

Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti:olamaz:

Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?

Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr:mad:

Bence normal olan eşlerin ayrı uyuması ama hangimiz normaliz ki :KK70:

Aman istediği yerde uyusun...benim adam ilk zamanlar koltukta sızar kalırdı, bir kaç kez seslenirdim, sonra geniş geniş yatardım,oh misss... sonra bide uyanıp beni niye kaldırmadın her tarafım tutulmuş derdi :lülülü: sonraları bıraktı koltukta uyumayı...

Aman istediği yerde uyusun...benim adam ilk zamanlar koltukta sızar kalırdı, bir kaç kez seslenirdim, sonra geniş geniş yatardım,oh misss... sonra bide uyanıp beni niye kaldırmadın her tarafım tutulmuş derdi :lülülü: sonraları bıraktı koltukta uyumayı...
Bizimki de beni birak yatakta yatinca tutuluyorum diyor valla biraktim yatak alicam demeye basladi , o degjl rahat yatagimdan olup kazik gibi yataklarda yaticam yaa:KK43:

Uyku problemi ceken insanlar icin tek yatmak daha iyi geliyor.Muhtemelen eşiniz de bel agrisi yuzunden uykuya dalmakta zorluk cekiyordur tv izlerken uyumak da bir aliskanlik ayrica o nedenle boyle daha rahat ediyordur.Bence altin da hic bir sey aramayin birakin nasil rahat ediyorsa oyle yapsin.Hepimiz insaniz insan rahat yatamiyorsa uykuya dalamiyorsa nasil rahat ediyorsa oyle yapmali.

Uyur tabi sende dön arkanı yat bol bol bırakırsın gece gece evlilik ille ayni yastıkta kırk sene devri bitti iki tarafında nasıl mutlu oluyorsa... birbirlerine zarar verermeden yaşayın gidin :halay::halay:

Ne olursa olsun bu durum normal degil bizde boyleydik bi ara nasil erkek bu hic gece uyurken sarilmakta istemior die dusunuodum artik :/

X