Eşler Ayrı Uyur mu ?

Iste bu durum canimi sikiyor.. Oyle ise ben bu ev arkadasimdan memnun degilim her biseyime de karisiyor ortaligi toplamak da yardimci olmuyor.
Benimde bi gicik tarafim varki ona zorluyor beni iste..
Ne yaparsan yap anlamaz
Madem orda yatmiyosun sadece benim odam diye sinirlenip yatak odasindaki butun esyalarini yattığı odaya getirdim yine anlamadi.

Bu esler mutlaka beraber uyumali kulturu sadece bize mi has bilmiyorum :)
Iliskinizi bilemiyorum tabi ama normal guzel giden bir evliliginiz oldugunu varsayarak yaziyorum bence esler ayri uyur
Bunun altinda mana aramaya gerek yok bence , ben yanliz uyumayi cok cok seven bir insanim o yuzden cocuklari bahane ederek ayri uyudugum cok olur
Gece ayni yatakta yatmadik diye de kocamla iliskim bozulmuyor
Babam da mesela tv karsisinda uyumayi cok sever , 40 senelik babam bildim bileli dalonda koltukta uyur , gayet de mutlu evlilikleri vardir masallah diyim

Ama oncesinde yatakta resmen bogardi beni derdim Az oteye git simdi nolduysa adam degisti

Herhangi bir sağlık probleminiz olabilir mi ? Horlamıyorum demişsiniz ama ağız kokusu sorunu yaşıyor olabilir misiniz ? Sırf bu yüzden yatak ayıran insanlar var, siz fark etmeyebilirsiniz ama insanı cidden çok rahatsız ediyor. Eşinize çözüm önerisi sordunuz mu ?

Ama oncesinde yatakta resmen bogardi beni derdim Az oteye git simdi nolduysa adam degisti
Başlrda ben de öyleydim, ilk zamanlar sarılmak filan heves oluyo ama zamanla geçiyo işte. Şimdi onun olduğu tarafa dönmek istemiyorum, kolumu bacağımı istediğim gibi hareket ettiremiyorum, dönüyo uyanıyorum filan, istemiyorum yani. Ben takıntılı değilim bu konuda, araya soğukluk gireceğini de düşünmüyorum.

Benim annem babam da ayri uyur onlarda memnun hallerinden .. ama bana bu durum bi garip geliyor .. bana ait olan yanimda olmali diyorum :)) hissetmeliyim gece soyle elimi yana salladigimda orda biri olmali yaniii

Sizde gidin kanepede yanına yatın o ozaman bir de öyle deneyin. Madem o gelmiyor siz ona gidin sıkış sıkış yatın bence

Her insanın sabah kalktığında ağzı kokar, onun çözümü olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Yok arkadasim yatagima girmeden her gece banyo yapar , dislerimi fircalar , krem neyin surer yatarim acaip titiz bakimli bir kadinim ama nafilee

Benim annem babam da ayri uyur onlarda memnun hallerinden .. ama bana bu durum bi garip geliyor .. bana ait olan yanimda olmali diyorum :)) hissetmeliyim gece soyle elimi yana salladigimda orda biri olmali yaniii
Tabi her insanin keyif aldigi sey , beklentisi farkli , biz sık sık birbirimizi uyandiririz mesela , carpisiyoruz yatakta :) bana kalsa herkesin kendine ozel cift kisilik yatagi olsun yayila yayila yatalim orda :)
Saka bi yana , cok takilip dert etmeyin kendinize :)

Her insanın sabah kalktığında ağzı kokar, onun çözümü olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Her insanın ağzı kokar muhakkak ama belki haddinden fazla bir koku varsa acaba adam ondan mı rahatsız dedim. Sadece ağız kokusu değil, bazı adamlar aşırı titiz, pimpirikli oluyorlar. Ama konu sahibi bakımlı bir hanım olduğunu söylemiş. Sorun başka o zaman.

Bizim uyuduğumuz zamanlar oluyor
Hatta çocuk olduktan sonra baya ayırdık yatakları
Sonra tekrar birlikte uyuduk, sonra yine ayrı uyuduk.
Sonra malum yaz ayları nem oranı yüksek hahaha

Sıkıntı yok yani :)

Yok kiz benim titizligimden yakinir ben dedim kalk dus al gel.mis yatalim diye

YAtak odana ufak bi tv alabilirsin . Tv izleme hastalığı olabilir. Ayrı uymak rahat geliyor demek ki. Benim eşimde yapışık ikiz. Köye gittiğimizde yatak tek kişilik biz kızım eşim ben sıpışıp yatıyoruz malum odalar çok ama çok küçük. Erkekleri anlamak çok ama çok zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…