- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
-
- Konu Sahibi SecretWomen
YAtak odana ufak bi tv alabilirsin . Tv izleme hastalığı olabilir. Ayrı uymak rahat geliyor demek ki. Benim eşimde yapışık ikiz. Köye gittiğimizde yatak tek kişilik biz kızım eşim ben sıpışıp yatıyoruz malum odalar çok ama çok küçük. Erkekleri anlamak çok ama çok zor ..
Tabi her insanin keyif aldigi sey , beklentisi farkli , biz sık sık birbirimizi uyandiririz mesela , carpisiyoruz yatakta :) bana kalsa herkesin kendine ozel cift kisilik yatagi olsun yayila yayila yatalim orda :)
Saka bi yana , cok takilip dert etmeyin kendinize :)
Bir orta yol bulmanız lazım sen rahatlığından vazgeçmiyorsun o vazgeçmiyor . Gözüne uyku gözlüğü alabilirsin kulaklıkla tv ler var diye biliyorumBu sefer de ben uyuyamam .. ses ve isik olan.yerde mumkun degil uyuyamam
Gerçekten rahat edemiyor olabilir. Yeni öi evlendiniz. Ben de bununla ilgili konu açmayı düşünmüştüm. Dün gece benim eşim uyuyamadı. Bir aydır evliyiz biz de. Uyuyamıyorum çok kötüyüm dedi. Birkç gündür de sabah uykusunu alamadığını söylemişti. Gidebilir miyim diğer odaya dedi. Orada bekarlen yattığı yatak var. Üzülerek git dedim. Umarım alışkanlık olmazGûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedimgittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?
Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr
Aman benimkide tv izlerken uyuyakalmis. Ben sadece bundan sonra senin burasi dedim carsafini yastigini getirdim. Yatak odasinin wcsini bile kullanamazsn dedim kapiyi kitledim uyudum sabaha kadar uyuyamamis. O gun bu gundur daha birbirimizsiz ayri uyumayiz. Rest cek[/QUOTE/]
Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedimgittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?
Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr
biz eşimle ayrı uyuruz valla cinsel hayatımız mükemmel :)Yatak bahane! Cinsel hayat, eşler arası diyalog vs hepsi sıfır'a iner bu şekilde gidilirse... Ciddi şekilde konuşun bu durumu gerekirse cingar çıkarın. Herkes yerini bilecek. Derdi nedir bilemem ama yatağın rahatsız oluşundan ve sizin dağınık yattığınzdan kaynaklanan bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar yattı da şimdi mı battı..!
Aman benimkide tv izlerken uyuyakalmis. Ben sadece bundan sonra senin burasi dedim carsafini yastigini getirdim. Yatak odasinin wcsini bile kullanamazsn dedim kapiyi kitledim uyudum sabaha kadar uyuyamamis. O gun bu gundur daha birbirimizsiz ayri uyumayiz. Rest cek
biz eşimle ayrı uyuruz valla cinsel hayatımız mükemmel :)
ben bu ayrı uyuma soğukluk olayına inanmıyorum pek
Gecenlerde bir yazi okudum birlikte yatmanin ciftler arasindaki gizemi, aşkı öldürdüğüne dair.
Iste uyurken horluyormusuz, gaz cikariyormusuz, sabah agzimiz kokuyormus, partnerimiz bizi oyle gorunce soguyormus falan filan.
Katildim mi hayir, ama dogrulugu tartisilir.
İki taraf da memnunsa sorun olmaz da ne bileyim ben asla istemezdim, çok çok geçerli bir bahanesi olması lazım:)
Ne kadardır evlisiniz bir de? Hani yıllarca yattı da şimdi rahatsız oluyorsa altından başka şey çıkmasın.
çeker kulağından zorla getirirdim o gelmezse yine de gider bende koltukta yatardım. bence bahane yatak falan baska sebep vardır.
8 yildir evliyiz .. Gorunur de supheli davranjslarj falan yok telefon da temiz aksama kadar da arayip sorar ilgili bilemem guvenemeeemmm
gece bılgısayar ya da tv basında oturuyor orada uyuyakalıyor ve bunu bıldığı için de ayrı uyumak ıstıyor olabılır mı?Arastirmalarima gore hersey temiz. Ama.emin olmak icin 7 / 24 berabrr olmak lazim
Bu ara belim ağrıyor yada gece afakanlar basıyor alıyorum yastığı kanepeye yada hali üstüne gidiyorum valla daha rahat yatıyorum ama aramızda ne bir soğukluk nede cinsel yönden azalma var rahat uyuyoruz bence beraber yatmak istiyorsanız açın kanepeyi beraber yatın sizde o gelmiyorsa siz gidin