- 27 Nisan 2019
- 91
- -40
- 32
-
- Konu Sahibi Snaptotagmin
Oyyy Allah muhafaza bacım, hayali güzel ama ciddi olursa hayatım kayarBu kadın eski sevgilimle yattım şimdi ben napicam diye konu açarsa beni de etiketlersiniz.
Artık beklentim bu yönde ne desek fayda yok aklına koymuş yapıcak.
İşte o da var bu benim en son sevgilim, bu adam çapkın biri, zaten beni aldatır diye ayrılmıştım hatırladımBüyüyü bozma adamın müthiş hafızası var robot kafası ile gözüne yazılar düşüyor kendi ile münakaşaya düşüyor yapay zekası ile konuşuyor.
- dıt dıt İstek var muhtemelen kadın...
+Fake hesap resim yok.
-geçtiğimiz 10 yıl taranıyoorrrr.......
Kişi belirlendi - analiz sonucu
Bu x kişi 1.5 ay konuşmuşsunuz dıt dıt
+ Emin miyiz?
- O kadar asosyal kişiliksin ki 10 yılda sadece bu kadınla flört etmişsin gerizekalı.
Hala hayali güzel diyor ya.Oyyy Allah muhafaza bacım, hayali güzel ama ciddi olursa hayatım kayar
Adam niye birden bire bulunmak istemesin ki on yıl sonra? Yahu sen kendin çalıp kendin oynuyorsun. Bak bebeğin uyuyor sabah uyanınca anası sabaha kadar millete eski sevgilisiyle fingirdeme arzularını anlatacak diye saatlerce senin uyanıp onu beslemeni bekleyecek. Yani illa laf işitmek istiyorsun!! Böyle karım olsa ben de ilgilenmem ... ha şunu yazdım diye banlanacaksam da onurumla banlanırım. İçimde kalmasın..Olabilir, bulunmamak için de kendi olduğu fotoğrafı silip çocuğunun fotosunu profil resmi yapmış olabilir. Bu ihtimal daha yakın gelmeye başladı
Bu kadın eski sevgilimle yattım şimdi ben napicam diye konu açarsa beni de etiketlersiniz.
Artık beklentim bu yönde ne desek fayda yok aklına koymuş yapıcak.
Haklısınız bir kötülük ettim devamını getirmemem lazım, hesabımı sileyim en iyisi bir süre bakmazsam konu kapanır içimdeüzüldüğüm tek kişi var. eski sevgilinizin şimdiki karısı. kadın evde kocasıyla mutlu mesut otururken kocasının 10 yıl önce 1 ay görüştüğü eski flörtü yanlış evlilik yapmış ilgi görmüyormuş çocuk varmış boşanamazmış para yokmuş gidemezmiş cinsel olarak o kadının kocasını hayal ediyormuş, hayal artık kesmemiş adama istek atmış sonra fotoları görünce vazgeçmiş ama şimdi 3 aydır onları gizli gizli takip ediyor her hareketlerini kendi üstüne alıyormuş. o kadın dünyadan habersiz evlatlarının resimlerini profil fotoğrafı yapmış siz acaba araları mı kötü diye düşünüyorsunuz.
eğer siz güzel bir evlilik yapmış olsaydınız ve o güzel evlilikten bir çocuğunuz olsaydı eşinizin 10 yıl önceki flörtü değerli eşinize istek atsaydı eşinizi cinsel olarak hayal etseydi sizi gizli gizli stalk etseydi siz o kadına gel eşimi al çocuklarımı babasız bırak çünkü sen yanlış evlilik yapmışsın ah canım ilgisiz kalmışsın kocamdan intikam almak için buyur benim çocuklarımı babasız bırak ne var canım biraz da sen mutlu ol der miydiniz.
Ay içimde fırtınalar kopuyor. Öyle şeyler yazasım var ki beni ebediyen buradan banlatirBüyüyü bozma adamın müthiş hafızası var robot kafası ile gözüne yazılar düşüyor kendi ile münakaşaya düşüyor yapay zekası ile konuşuyor.
- dıt dıt İstek var muhtemelen kadın...
+Fake hesap resim yok.
-geçtiğimiz 10 yıl taranıyoorrrr.......
Kişi belirlendi - analiz sonucu
Bu x kişi 1.5 ay konuşmuşsunuz dıt dıt
+ Emin miyiz?
- O kadar asosyal kişiliksin ki 10 yılda sadece bu kadınla flört etmişsin gerizekalı.
Artık rota degiştirir bence bu olmadı başka eski sevgililer vardır.Kadın kafasına bunu koymuş bir kere sadece istek bekliyor birisi biraz naz yapsa tam erime kıvamında.Bence adam karakterli ise avucunu yalaar anca Elizabethe selam söylerherkes de çığırından çıkmış değil
IsyaaanAy içimde fırtınalar kopuyor. Öyle şeyler yazasım var ki beni ebediyen buradan banlatir
Boşluktasin.oyuzden yanlış yollara kayiyorsun.bu yazdığını iki gün sonra tekrar aç oku.yaptigin çok yanlış iki evli insanYargılamadan okuyun lütfen çok büyük konuştum bende yaşıyorum bunu. Evliyim bir çocuğum var, doğumdan sonra annelerimiz arasındaki tartışmalar vs derken eşimle aram açıldı. Cinsel anlamda uzaklaştık, sohbet edemez olduk. Eşim açık saçık kızları takip ediyordu sosyal medyada, görünce çok üzüldüm, yediremedim kendime, bende eski sevgilimin hayalini kurdum hep. Güya aklımca eşimden intikam aldım. Hayal kurdukça eski sevgilimi özler oldum,(1.5 ay çıktık sadece bu eski sevgilimle ve üstünden tam 10 sene geçti) ona takip isteği yolladım kabul etti o da beni takip etti. Baktım evlenmiş bir de çok güzel bir çocuğu olmuş, içim cız etti iki saat içinde geri sildim onu. Profil resminde çift fotoğrafı vardı şimdi onu kaldırmış çocuğunun resmini koymuş. Eşinin pro resmi de çift fotoğrafıydı şimdi o da değişmiş çocuklarının fotoğrafını koymuşlar. Ben onu tanımayım diyemi kaldırdı kendi olduğu resimleri, çocuğum var el insaf el vicdan yapma mı demek istiyor, ne demek istiyor ? Yaklaşık üç aydır bakıyorum çünkü fotoğrafına, üç ay kendime engel oldum çok merak etsem de takip etmemiştim onu, ben takip ettikten sonra birden pro resmî değişince anlam veremedim
Yanlış olduğunun farkındayım ama merak ediyorum onu, engel olamıyorumBoşluktasin.oyuzden yanlış yollara kayiyorsun.bu yazdığını iki gün sonra tekrar aç oku.yaptigin çok yanlış iki evli insan
Yok vallahi iş yerinde de saçma sapan insanlar var ama ciddi durduğum için asla yanaşamazlar istemiyorum yani. Ama bu adam nerden aklıma düştü bilmiyorum rüyalarıma giriyor kafayı yicem, çok matah bir şey de değil, ben ona on basarım iş anlamında güzellik anlamında ama işte saçma sapan kafamdan çıkmıyorArtık rota degiştirir bence bu olmadı başka eski sevgililer vardır.Kadın kafasına bunu koymuş bir kere sadece istek bekliyor birisi biraz naz yapsa tam erime kıvamında.
Yargılamadan okuyun lütfen çok büyük konuştum bende yaşıyorum bunu. Evliyim bir çocuğum var, doğumdan sonra annelerimiz arasındaki tartışmalar vs derken eşimle aram açıldı. Cinsel anlamda uzaklaştık, sohbet edemez olduk. Eşim açık saçık kızları takip ediyordu sosyal medyada, görünce çok üzüldüm, yediremedim kendime, bende eski sevgilimin hayalini kurdum hep. Güya aklımca eşimden intikam aldım. Hayal kurdukça eski sevgilimi özler oldum,(1.5 ay çıktık sadece bu eski sevgilimle ve üstünden tam 10 sene geçti) ona takip isteği yolladım kabul etti o da beni takip etti. Baktım evlenmiş bir de çok güzel bir çocuğu olmuş, içim cız etti iki saat içinde geri sildim onu. Profil resminde çift fotoğrafı vardı şimdi onu kaldırmış çocuğunun resmini koymuş. Eşinin pro resmi de çift fotoğrafıydı şimdi o da değişmiş çocuklarının fotoğrafını koymuşlar. Ben onu tanımayım diyemi kaldırdı kendi olduğu resimleri, çocuğum var el insaf el vicdan yapma mı demek istiyor, ne demek istiyor ? Yaklaşık üç aydır bakıyorum çünkü fotoğrafına, üç ay kendime engel oldum çok merak etsem de takip etmemiştim onu, ben takip ettikten sonra birden pro resmî değişince anlam
eğer siz güzel bir evlilik yapmış olsaydınız ve o güzel evlilikten bir çocuğunuz olsaydı eşinizin 10 yıl önceki flörtü değerli eşinize istek atsaydı eşinizi cinsel olarak hayal etseydi sizi gizli gizli stalk etseydi siz o kadına gel eşimi al çocuklarımı babasız bırak çünkü sen yanlış evlilik yapmışsın ah canım ilgisiz kalmışsın kocamdan intikam almak için buyur benim çocuklarımı babasız bırak ne var canım biraz da sen mutlu ol der miydiniz.
Yalnız bu hanımefendinin ne ppsi ne de şimdiye kadar hiç gönderisi yokmuş ve soyadı da farklıymış. Yani adam istek atanın kim olduğunu bile bilmiyor. Bu arkadaşımız kafasında kurduğunu itiraf etti.Konu sahibi gereksiz işler peşinde bunda hemfikiriz.
Ama düzgün bir adam olsa 10 sene önceki sevgilisi istek attiginda kabul etmezdi zaten.
Bilmem kac sene onceki kadin cikip geldi diye cocuklar babasiz kalacaksa, adam obur kadina gidecekse suç öbür kadinin gelmiş olmasi değil, o adam zaten evliligine pamuk ipligiyle bagliymiş demek ki. Başka kadin göz kirpsa gidecek adamlarla "güzel evlilik, mutlu yuva" diye bir şey olduguna inanmiyorum ben.
Gercekten dogru durust bir adam ve guzel bir evlilik varsa başka kadinlar etrafinda dört dönse bakmaz o adam.
Bunlari da "adam zaten karisini sevmiyor git adama yapiş" diye soylemiyorum konu sahibi. Milletin sacma sapan kocasiyla bir seyler yaşamak sana da mutluluk getirmeyecek. Boşan, hayatina bak.
Umarım bir an önce aklını başına toplar bu adamı unutursun yoksa kendi başın yakıcaksın.Yok vallahi iş yerinde de saçma sapan insanlar var ama ciddi durduğum için asla yanaşamazlar istemiyorum yani. Ama bu adam nerden aklıma düştü bilmiyorum rüyalarıma giriyor kafayı yicem, çok matah bir şey de değil, ben ona on basarım iş anlamında güzellik anlamında ama işte saçma sapan kafamdan çıkmıyor
Yalnız bu hanımefendinin ne ppsi ne de şimdiye kadar hiç gönderisi yokmuş ve soyadı da farklıymış. Yani adam istek atanın kim olduğunu bile bilmiyor. Bu arkadaşımız kafasında kurduğunu itiraf etti.
Ben sosyal medya kullanmıyorum ama biri yazmıştı, belki takipçi kasıyor diye:))Ee yine neden kabul ediyor?
Ben ismini cismini bilmedigim adamlari birak kadinlari bile kabul etmiyorum. Herkes her adamdan gelen istegi kabul ediyor mu böyle, ben mi tuhafim bilemedim.
Ben sosyal medya kullanmıyorum ama biri yazmıştı, belki takipçi kasıyor diye:))