Eski sevgilimi özlüyorum

Ya yok profilinde fotoyu değiştirdi, 20 gönderisi vardı 10 a düşmüş. Bişeyleri silmiş. Üç aydır bakıyorum gizliden bu adama. Bir anda hem gönderiler azaldı hem foto değişti. İster istemez ne alaka dedim. Bide neleri sildi acaba diye düşünüyorum şuan takip etmediğim için bilmiyorum

Aynen çok haklısın ve sabır testi gibi kadın.Birde anlamıyor yani yok kayıcam da gidicem.Adam selam verse direk yataga geçicek sanki.Kocandan memmun degilmisin seni aldatiyormu boşan işte ne diye bahanelere sığınıyorsun ki?Baṣka erkege gelince koşmayı biliyorsun da boşanıp çalışıp para kazanamayımı bilmiyorsun?Kocanı suçluyorsun ama e demek ki sende onun gibi bir insanmışsın sadece bir olay gerekliymiş seni yolundan sapıtmaya.Ihanete ihanetle karşılık vermek ne zamandan beri intikam oldu?Sende onun seviyesine inersen ne farkınız kaldı ki..Kadınsın bari hemcinsinide düşün neden onunda yuvasını dagıtıyorsun benim ki olmadı onunda olmasın diye düşünüyorlar herhalde.Keşke böyle şeyler gerçek olmasa.

Ilahi adalet işte.Şimdi köpek gibi pişman olmuştur ama ne yazar.Çoçuklara yazik böyle anne babaları olduğu için hep cinsellik erkek kiz peşinde koşturmaktan çoçuklarina dogru durust anne babalık etmiyorlar.
Bizim komşu vardı 13 yillik evliydi kocaman çoçuklari vardı onun yaptıgı beni baya şok etmişti herşeyi vardi kadının kocasi her imkani sunmuştu.Ama nankorluktenmi açgozluluktenmi bilmem nedir kocasi geceler çalıştigi vakit eve sevgilisini sokuyormuş çocuklarini tehdid etmiş babaniza söylerseniz öldururum diye sonunda çiplak resimleri yayildi sesleri falan büyük rezillikdi kimse beklemiyordu komşunun kamerasina düşmüştu erkegin gelmesi falan.Şimdi nerde napıyor bilmiyoruz bir ara o.....luk diye duymuştum.Olan 3 masum çocuga oldu.Kendiside herşeyinden oldu şimdi sürunuyor köşelerde.

Sana komik bir şey söyleyeyim asla pişman değil. Aşık oldum diyor. Yoksa ayrıldığı kocası herseyinle kabulumsun, herkes hata yapar dön evine kızlarımız var dedi hayır ben aşığım dedi gelmedi :) ha şuan adam çok mutlu çocuklarıyla mükemmel bir birlikteligi var kızları anneyi sormuyor bile umarım böyle devam eder.

Bunlar hepsi aşktan aşktann.Bir takipine bunu yapan seni görse neler yapar koş hadi.

Gerçekten anlayamıyorum.. yeri geliyor insan yorgun oluyor hasta oluyor da kocasından bile biraz uzak durmak istiyor. kadın bir de fazla mesai yapıyor ya.. bu ne enerji bu ne libido..

Aşkı batsın iğrençlik yapıyorlar birde adına aşk demezlermi.
Çocuktan öte aşk yok bence en büyük sevgi çocuguna oluyor bir anne için.Ben aşkından ölüp bitsem bile çocugumun saçının teline kimseyi değişmem kalbim durur herhalde ayrı kalsam.Bunlar anne değil başka birşeyler ama neyse...

Biz herhalde demans olduk 3,5 yıllık sevgilimin numarası bile hatrımda değil soyadı o kadar basit ki sadece o aklımda acipta bakmak aklıma gelmedi üstelik ne de seviyordum ah ah
İlahi adalet iyi ki var.

Gerçekten anlayamıyorum.. yeri geliyor insan yorgun oluyor hasta oluyor da kocasından bile biraz uzak durmak istiyor. kadın bir de fazla mesai yapıyor ya.. bu ne enerji bu ne libido..
Ben adama çok üzüldüm zaten en çokta çocuklara.Ara sira resimlerini görüyorum bir yanları buruk gibi hep.Ama babalari maddi durumu baya iyi yani çocuklarina herşeyin en iyisinden alip yapıyor.Yakında evlenir bence.
Zaten karısı da baya çatur cutur harcıyodu paralari şimdi ailesi de kabul etmıyor kendisini abisi zaten hastaydi kardeşinin yatakta çiplak resimlerini ona atmişlar sinirden bir kolu tutmuyor şimdi.Herkesi mahv etdi anliyicagin.

Karısıyla fotolarini sildi. Sana da zaten aramiz kötü mecburiyetten devam ediyorum diyecek. Ha bir de yüzde yüz aylardır hatta yıllardır karımla da cinsellik yasamiyorum diyecek

Hala kendine pay biciyorsun boşan bekarlarla yap ne yapıyorsan kimsenin huzurunu kaçırma.

Ya bacım ne diye engellemiyor, ben aslında engelleyemedim elim varmadı o beni engeller de bende cevabımı alır otururum bir daha da görmem diye istek attım, hem merak hem de bu sebepten
Sen iflah olmazsın gercekten.Illa bu adamı yataga atıcaksın.
ÖLÜYOR ÖLÜYOR AŞKIN'Dan neden anlamıyorsun yoksa direk engellerdi ya tabi.

Hayatım o senin sen olduğunu bile bilmiyor ki.. huu huuu!!

Büyüyü bozma adamın müthiş hafızası var robot kafası ile gözüne yazılar düşüyor kendi ile münakaşaya düşüyor yapay zekası ile konuşuyor.

- dıt dıt İstek var muhtemelen kadın...
+Fake hesap resim yok.
-geçtiğimiz 10 yıl taranıyoorrrr.......
Kişi belirlendi - analiz sonucu
Bu x kişi 1.5 ay konuşmuşsunuz dıt dıt
+ Emin miyiz?
- O kadar asosyal kişiliksin ki 10 yılda sadece bu kadınla flört etmişsin gerizekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…