Eski sevgilimi özlüyorum

Ee yine neden kabul ediyor?
Ben ismini cismini bilmedigim adamlari birak kadinlari bile kabul etmiyorum. Herkes her adamdan gelen istegi kabul ediyor mu böyle, ben mi tuhafim bilemedim.
Anında kabul etti ya anında, beni engeller bende kurtulurum belki diye düşünmüştüm. İş yerim yazıyor profilimde ordan bence kim olduğumu anladı diye düşünüyorum. Benim iş yerimde çalışan başkasını tanıdığını düşünmüyorum

Eşinle mutsuzsun, heyecan ariyorsun ve son birlikte olduğun kişi de bu kişi oldugundan beynin sana oyun oynuyor. Boşansan yeni birileriyle tanişsan hayatina yeni duygular gelse bu adam aklina bile gelmez belkide.

Ben sosyal medya kullanmıyorum ama biri yazmıştı, belki takipçi kasıyor diye:))
Bazı adamlar takipci sayını artirmak için çogu insanin takipin kabul ediyor zaten yani ola bilir.Kadın kullanıci ismini kendi isim falan yazmamışsa bence tanımamıştır zaten hatırlamaz.Kendi kendine gelin güvey olmuş.

Allah aşkına sen de çocuklu evli baraklı kadın buna heves edip adamın peşine düşme. Artık her şey bir yana da kendine saygın olsun..

Muhtemelen bekar arıyordur arıyorsa da, ya olsa o zaman onla olurdum zaten, sağlam ayakkabı değilki ayrılmışım, boşlukta olduğum için aklıma düşüyor
Tabi canım sağlam ayakkabı değil. Sağlam ayakkabı olsa evli baraklı çoluk çocuk sahibi olup eski sevgililerini yoklardı, hani iş çıkar mı diye..

Allah aşkına sen de çocuklu evli baraklı kadın buna heves edip adamın peşine düşme. Artık her şey bir yana da kendine saygın olsun..
Doğru diyorsunuz, inanın anlatacak kimsem yok, yanlış olduğunu kafama kazımam lazım, bizi hayvandan ayıran aklımız var ama kullanamıyorum şuan. Spora başladım meşgale arıyorum kendime o aklıma gelmesin diye

Kocam karı kızlara bakıp nasıl mastürbasyon yapıp normal devam ediyorsa bende ondan yüzsüzlüğü öğrendim
Ya sen iyi misin kendi çocuğunun ailesi dağılıyor veyahut dağılmıyor anne baba yüzsüzlüğü ele almış kim daha çok aldatacak yarışı yapıyor diye milletin çocuğundan ne istiyorsun ? O kadın senin eklediğini görse veya mesaj atsan adam atsa hiç mi senin utanman yok ya. Madem aranıyorsun sokak adam dolu aranan. Git çöpsüz üzümlere sar.

O niye beni kabul ediyor, engellemiyor
zorluyorsunuz zorlamaya devam edin. Ama şunu unutmayın Türkiye’de yaşıyoruz. Böyle şeyler ortaya çıkınca neler olabilir biliyoruz. Cinselliğiniz mutlu değilse boşanır kimle isterseniz yaşarsınız. Ama ahlaklı dürüst insan olmak kendi vurulduğun yerden milleti vurmamaktır. Evli adamı aklınıza sokunca elinize ne geçti ? O da aldatınca yasak olunca çok mu tatlı oluyor? O çocuğun ahı hiç bulmayacak kendi çocuğunuz ile hiç mi sınanmayacaksınız. Rezilsiniz

Her yaptığı ahlaksızlığı anne baba veya koca ilgisizligine bağlayan sözde ileri zekalı insan topluluğuna sesleniyorum . Sizin mayanız sağlam değil.

El insaf et çocuğum var mı demek istiyor diyor birde. On yıl önce olmuş bir aylık şeyi sadece takintili insan önemser

Eşiniz karıya kıza bakıyosa siz de kaslı maslı adamlara bakın ne işiniz var elin evli barklı herifiyle? Sanki o farklı yanınızdaki pişmaniye popoludan, o da ortalama bir Türk irkeği işte.

Sizde aldatıyorsunuz yalnız eşinizi. Aldatmak sadece fiziksel olmaz.

Kimsenin evliliğini yıkmayın lütfen. Ben anlamıyorum hem eşinizi kınıyorsunuz hem de aynı şeyi yapıyorsunuz. Bir farkınız yok.

Eski sevgiliyle yatmanın hayali güzel mi senin için ? Çocuğun var onun da çocuğu var bende burada tüm yüklendiğim metreslerden özür diliyorum . Onlar ahlaki olarak sizden baya ustunler .
Evet hayali çok güzel ama gerçeği kötü. İçgörümü kaybetmedim henüz yoksa şuan yatmıştım zaten, bana hayır diyemez ama engel oluyorum kendime. Ne güzel siz hayatınız boyunca duygularınıza söz geçirmişsiniz, inşallah sınanmazsınız. Metres fiziksel iş yapıyor ben yapmadım yalnız farkettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…