- 24 Ocak 2021
- 10.736
- 24.050
- Konu Sahibi Gulcinrose
Canım benim dayağı ve şiddeti normalleştirmişsin zaten , tepki dahi veremiyorsun, sen bu düşünce yapısı ile daha çok dayak yersin, kendine en iyiyi layık görmezsen böyle olur, ataerkil toplumun saçmalıklarını normalleştirmeyin, her zaman bir çıkış yolu vardır yeter ki kurtulmak işte ama sende o ışığı göremedim maalesef...Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız iÇin çok teşekkürler lütfen yine gören olursa yine yazsın bazılarınız yanlış okumuş veya çok hızlı okuduğu iÇin gözden kaçırmış 1. siz zorla kapatma yok 2. si eşimden sürekli dayak yemiyoruz mesela 4-5 ayda bir bana bir Tokat atıyor bunun oğluma da oğlum ona bişeyle vurunca o da ona Tokat attı…. Yazdıklarım biraz tuhaf olabilir yazım şeklim. Normalde çok güzel yazarım ama konu çok uzun olduğu ve ben cevap gelmez kimse görmez zannettim ve bişeyi atlamakta çalıştığım iÇin yazarken tuhaf olmuş. Ve ve şimdi şöyle arkadaşlar çocuğunu dövğyor seni dövüyor diyenler için arkadaşlar Allah size yaşatmasın gözümde yaş kalmadı psikiyatriye gittim eşim iki yüzlü gibi bir yüzü çok aydınlık diğer yüzü karanlık bilemiyorsun hasta diyorsun öyle diye diye 5 yıl geçti oğlumu sevince çok seviyor ama hata yaptığında hemen sesini yükseltiyor oğlum babasına çok bağlı çoo seviyor bende korkutulmaktan kaynaklı da biraz ruh halim tuhaf biraz da cesarete ihtiyacım var ev benim değil evlendikten sonra alındı kredisini ödüyoruz eşimin üzerine. Şimdi bir elim yağda bir elim balda evlerim var ama dayak yemek istiyorum gibi bir durum yok annemlere gittiğimi varsaydığım da evet dayak korku şiddet olmayacak en mükemmeli ve amacımda bu zaten ama aynı evde iki aile yaşayabilecek miyiz oğlum ya sürekli babasını ister baba diye ağlarsa ileride ben evlenirsem ve üvey baba nasıl olur yada ya oğlum beni ileride suçlarsa bir Tokat iÇin ayrıldın beni babasız bıraktın derse ya oğluma tek düzgün bakamazsam… bakın zor kolay değil bir çocukla tekrar baba evine dönmek hadi şimdi çık hadi git diyorsunuz ben çok korkutuldum çok acı çektim çok yalnız kaldım sizce en doğru karar bu mu yoksa düzgün bir psk bulup eşimi alttan alarak onu sakinleştirmek mi yoksa bekleyip biraz para biriktirmek mi yoksa senin yaşadıkların normal değil psikolojin de bozulmuş ne olursa olaun babanlara git mi dersiniz dedikleriniz hepsinde haklısınız biri bana da 5 yıl önce böyle bişey dese bende aynılarını derdim ama biraz çevreden de korkuyorum sanırım ben biraz dik başlı haksızlığa gelemeyen bir tiptim eşim de dışarıda melek evin için de komutan gibi ya herkes beni suçlarsa bunların üstüne bir de bu dayanılır mı sizce veya boşananlar varsa yazabilir mi tek çocuk büyütmek mi bu çileyi çekmek mi