Eski sevgilimi özlüyorum

O yüzden zaten böylelerin cogu daha bosanmadan baska herife kaciyor ya. Baska dala tutunmadan eskiyi birakmiyorlar.

O yüzden zaten böylelerin cogu daha bosanmadan baska herife kaciyor ya. Baska dala tutunmadan eskiyi birakmiyorlar.
Aynen.
Gündüz kuşaklarında evliyken başka evli adama kaçan kadın zihniyetinde konu sahibi.
Dışarıdan bakınca iki kelimeyi biraya getiremeyen, mazbut kadın dersiniz, yemedikleri halt yok.

Bunu bir kaç kez yazdım tekrar yazayım. Müge anlı Esra Erol hep yalan diyordum da varmış bunlar demek ki ? Bu akşam haberlerde 50 yaşlarında bir kadın saçlarını cimcime yapmış tiktok yayını açmış kocası canlı yayında öldüresiye dövdü kadın yayına devam etti ülkecek deliriyoruz.

Ay lütfen troll konu olsun ya ben inanamiyorum zaten bu nasil zihniyet.Yapıp kabul etmesi beni ayrı sinirlendiriyor zaten evet haklısın dogru söylüyorsun diyor.
Adamda bir şoke olmuştur yani 10 yil sonra bu neden hortladı bir anda evli çoçuklu profil takip atıyor belki o bile hatırlamamıştır 1 aylık ilişkiyi kim hatırlar ki.Kimsenin aklina gelemeyecek şeyleri konu sahibi yapmış.

Allah korusun..Arada cocuklar eziliyor ben en cok onlara üzülüyorum. Hani cocuk olmayinca yetiskinler ne halt ederse etsin, ama cocuk olduktan sonra asla öyle bir lüks yok

Burada silkelenmek değil artık hallaç pamuğuna döndünüz.. daha da ikna olmadiysaniz gidin o adamın yuvasını da dağıtın içiniz rahat etsin..

10 sene evvel aynı şehirde bile olmadığınız 1,5 aylık adamla ne paylaşmış olabilirsiniz de neyini özleyiverdiniz, fotoğraf meselesi rastgelmiştir kimsenin 10 sene evvelki sevgilimsisi ekledi diye düzen bozacağını sanmam. Flört bile değil, tarihte kum zerresi

Adamın hem kendi hem eşinin profilindeki değişikliklerin sebebi konu sahibi bir kere taam mi

Tabi ya biri edepsiz diyecek diğeri kadın ilgisizlikten yapmış diyecek, kavga kıyamet 10 kişi banlanacak, hanım kızımız da gidip kocişine sarılıp uyuyacak

Allah korusun..Arada cocuklar eziliyor ben en cok onlara üzülüyorum. Hani cocuk olmayinca yetiskinler ne halt ederse etsin, ama cocuk olduktan sonra asla öyle bir lüks yok
Böyle sevgisiz ve ahlaksız bir ortamda büyüyen çocuklara ben de çok uzuluyorum. Çünkü hayatları hep mücadeleyle geçiyor. Ya iyi insan olmak için diğerlerinden onlarca kat fazla efor harcıyorlar ya da annem babam böyleydi diyip salt kötü oluyorlar hem de hiç kötü olmak istemeden.

Soyadını nasıl hatırladı acaba :) şuan eski sevgilimin soyadini hatırlamaya çalıştım da yok gelmedi aklıma benim B12 iğne zamanı geldi heralde

Soyadını nasıl hatırladı acaba :) şuan eski sevgilimin soyadini hatırlamaya çalıştım da yok gelmedi aklıma benim B12 iğne zamanı geldi heralde
Geçen hastane muayenesi öncesi imzalayacağım kağıda soyadımı hatırlayıp yazamadım, yanlışlıkla kızlık soyadımı yazmışım

Zaten haklısın bilmem ne deyip salağım deyip sonra gelse konuşurum, kayarim gibi avam laflar affedersin hiç kadın gibi gelmedi bana.
Çelişkili yani gaza getiriyor insanı ağzından her an kötü birşey çıkabilir insanın. Sabrını sınıyor sanki.
Zaten kendi düşündüğüne inanan insan yani herşeyi kendisi ile alakalı sanması, kendini son derece değersiz gördüğü için değerli hissetme çabasından geliyor.
Adam 1 aylık konuştuğu kadını kadın olduğunu bile unutur bahse girerim bu kendini tanıtır çünkü erkekler böyle yıllarca görmediği ama tensel temas kurduğu kadını bile tanımıyor hatırlamıyor falan o kadar kendi kurduğu şeylere inanan yapısı var ki beni tanıdı kabul etti diyor belki de takipçi kasıyor sonuç olarak kendini evli belli ediyor mu ediyor adam resimleri var sözleri var.
Benim eski bekarken konuştuğum adam evli mesela gizliden hesaplar açıp kendi ekleyip üstüne mesajlar yazdığı halde kabul etmeyip engelledim düşünüyorum da bu kadın olsa ilah falan sanar kendini herhalde. Bu kadar erkek düşmanı olup erkek delisi olması da cabası. Yok hayalim de yok arzuluyorum çok tiksinç Kendin eklemişsin ya kendin kendi kendine gelin güvey de olan sensin. Böyle pişkinlik ben görmedim ciddi konu olamaz ya..
Milletin mutluluğunu kıskananların gözü çıksın valla. Siz yanlış kocalar seçtiniz diye suçlu o kadınlar değil. Konu fake değilse çatır çatır o kadını kıskanıyor ay sosyal medya bile kullanmak ne zararlı şey oldu be.
Kocalar da adam gibi olmalı ki bu gibilere fırsat vermemeli.

Kalbıne kazımış isim soyadını işte bir aylık aşklar böyle oluyor demek ki biz anlamayız.
Bence hep bu adama gizliden bakiyormuş ismi falan biliyodur merakından.Fırsat bu fırsat deyip takip atmış yoksa kim 10 yil sonra hatiralayacakta bulucakta atmaasın ya.Akli fikri bu adamdaymış hep.Ben 1 ay kullandıgım ilaci doktor yeniden sorunca ay ismi neydi ya diye düşünmeye çalışıyorum el alem kafa zehir gibi maşallah.

Böyle şeylere zehir. Vardı böyle bir tanidigim yemin ederim çocuğunun sınıfıni bilmeyen kadın 10 erkeğin numarasini ezbere biliyordu. Bak yemin ederim görsen gözüne boş bakan ne sorsan bilmiyorum ki diyen kadın. En sonunda da kocasıyla cocuklarini bırakıp başka kocaya kaçtı! O yüzden boşa dil dokuyoruz ne dersek diyelim yapacak bu adam olmaz başkası illa biri yüz verecek.
Not:kadın evde çalışmayan biriydi tek meziyeti de makyaj yapabilmek.kocası da karısının ağzının içine bakan, işten gelip bütün evin temizliğini yemeğini yapan,çocukları sabah okula götürürken bile çocukların kahvaltisini yedirip, karısının kahvaltısını strecleyen ve çok da zengin bir adamdı.

Kaçtığı adam onu temizlige yollayan,işsiz güçsüz , ondan 10 yaş büyük ve yatalak annesine baktiran biri :)

Ben onu unutmadım ama o beni unutmuş muhtemelen, profilimde foto yok gönderi yok, soyadım bile yok sadece ismim ve çalıştığım işin ismi var. Sıradan da bir ismim var. Fatma Zeynep gibi sık rastlanan. Dediğiniz gibi belki benim ben olduğumu bile anlamadım ben gelin güvey oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…