Eski sevgilimi özlüyorum

Kancayı takmadım yalnız, yapmadım henüz bişey

Kancayı takmamış halin buysa adama hayalinde kötü şeyler yapiyorsun hahah salla şunu çocuğuna odaklan eşinle terapiste falan git.
Terapiste gitmeye korkuyorum, boşanma sürecini hızlandıracak kesin. Sadece ilgisizlik değil eş ailesi vs köprünün altından çok su aktı. Ne tartışmalar yaşandı. Allah bana akıl fikir versin bolca bolca

Eşinle aran açılınca nasıl kasıtlı bir şekilde eski sevgilini kendine düşündürürsün ya istemsiz aklına gelse hadi anlıyacam ama bilerek düşünmüs bilerek kendine özletmiş ve bilerek takip isteği atmıssın bizden ne aklı istiyorsun ?

Başka düşünecek aday yoktu o geldi aklıma bende aklımdan çıkaramadım

Sosyal medyanında b.ku çıktı artık. Millet ne meraklıymış eski sevgilisine. 10 yıl yahu! 10 yil önce ayrıldığım 6 yıllık sevgilim bile aklıma gelmiyor benim. Üstelik ortak arkadaşlarımız olduğu için birbirimizin keşfetine düşüyoruz

İnanın seneye bakmıyor bu iş, ilk sevgilimle de 5 senedir beraberdim, ama hiç aklıma bile gelmiyor kaç sene olmuş siz öyle diyince parmağımla saydım o derece yok bende

Güncelliyorum kızlar kızlar adam profil fotosunu eşiyle olanı yaptı şimdi hemde çok güzel bir fotoğraf bana nispet yaptığına eminim ama kanıtlayamam, üç aydır değişmeyen foto iki güne bir değişmeye başladı neyse zaten ben de düne göre daha iyiyim aklım başıma geliyor. Saçmalamıcam

İyi de adam en azından gönül almayı biliyor, pkları yer yer karısını memnun etmeyi bilir, sizin evdeki neye yarıyor?

Yani hala daha bakıyorsun ne diyelim

Aynen size nispet yapıyordur kesin.
Elalemin kocasi uzerindne kendini tatmin etmen ne acınası yav.
Adam seninle ilgili bir şey düşünse yazar zaten. Oltayı atmış, eklemişsin, bırakır mıydı sanıyorsun öyle bir derdi olsaydı?
Sen profil resmi takip etmeye devam et.

İnsan kınamadığı durumu yaşamadan ölmezmiş. Normalde okurken size direk hakaretler savurdum ama buraya yazmam ne değiştirir.. Boşanın ve bekar bir bey ile yolunuza devam edin lütfen evliliğiniz kötü diye evli çocuklu inananların yuvasını yıkmaya aklını bulandırmaya çalışmayın. Hayat insanı ne noktaya getirir bilemezsiniz bir çocuğun ve kadının ahını almayın.

Benim eşimin instagramı benim telime kayıtlı, yani hem benimki hem onun ki. Çok olmuştur beraber fotoğrafımızı değiştirdiğim profil fotoğrafı yaptığım. Fotoğrafları da genel de bana paylaş der, benim telefonla çektiğimizde.
Yani eşi de kullanıyor olabilir, bana denk gelseydiniz bu teoriniz tutmayacaktı, boşu boşuna umutlanmış olacaktınız.

Muhtemelen öyle ya, o hiç aklıma gelmemişti. Yoksa ya beni engellerdi ya da bişey yazardı. Eşi kabul etti kesin bi baktı bu hayırdır der gibi. Aman neyse banane artık normale döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…