- 27 Nisan 2019
- 91
- -40
- 32
- Konu Sahibi Snaptotagmin
İşte ben kendi kendime kurdum galibaPp yok, hiç gönderi yok madem adam sen olduğunu nasıl anladı da hem kendi hem karısı birden pp değiştirdi? Allah aşkına zekası yetmeyen yalan söylemesin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ben kendi kendime kurdum galibaPp yok, hiç gönderi yok madem adam sen olduğunu nasıl anladı da hem kendi hem karısı birden pp değiştirdi? Allah aşkına zekası yetmeyen yalan söylemesin..
Ya yok profilinde fotoyu değiştirdi, 20 gönderisi vardı 10 a düşmüş. Bişeyleri silmiş. Üç aydır bakıyorum gizliden bu adama. Bir anda hem gönderiler azaldı hem foto değişti. İster istemez ne alaka dedim. Bide neleri sildi acaba diye düşünüyorum şuan takip etmediğim için bilmiyorumKalbıne kazımış isim soyadını işte bir aylık aşklar böyle oluyor demek ki biz anlamayız.
Bence hep bu adama gizliden bakiyormuş ismi falan biliyodur merakından.Fırsat bu fırsat deyip takip atmış yoksa kim 10 yil sonra hatiralayacakta bulucakta atmaasın ya.Akli fikri bu adamdaymış hep.Ben 1 ay kullandıgım ilaci doktor yeniden sorunca ay ismi neydi ya diye düşünmeye çalışıyorum el alem kafa zehir gibi maşallah.
Kendini de biliyo ha böyle konular açıyorsunuz bu saate kadar yazıp okuyup gülecem diye sabah uyanamıyorumİşte ben kendi kendime kurdum galiba
Aynen çok haklısın ve sabır testi gibi kadın.Birde anlamıyor yani yok kayıcam da gidicem.Adam selam verse direk yataga geçicek sanki.Kocandan memmun degilmisin seni aldatiyormu boşan işte ne diye bahanelere sığınıyorsun ki?Baṣka erkege gelince koşmayı biliyorsun da boşanıp çalışıp para kazanamayımı bilmiyorsun?Kocanı suçluyorsun ama e demek ki sende onun gibi bir insanmışsın sadece bir olay gerekliymiş seni yolundan sapıtmaya.Ihanete ihanetle karşılık vermek ne zamandan beri intikam oldu?Sende onun seviyesine inersen ne farkınız kaldı ki..Kadınsın bari hemcinsinide düşün neden onunda yuvasını dagıtıyorsun benim ki olmadı onunda olmasın diye düşünüyorlar herhalde.Keşke böyle şeyler gerçek olmasa.Zaten haklısın bilmem ne deyip salağım deyip sonra gelse konuşurum, kayarim gibi avam laflar affedersin hiç kadın gibi gelmedi bana.
Çelişkili yani gaza getiriyor insanı ağzından her an kötü birşey çıkabilir insanın. Sabrını sınıyor sanki.
Zaten kendi düşündüğüne inanan insan yani herşeyi kendisi ile alakalı sanması, kendini son derece değersiz gördüğü için değerli hissetme çabasından geliyor.
Adam 1 aylık konuştuğu kadını kadın olduğunu bile unutur bahse girerim bu kendini tanıtır çünkü erkekler böyle yıllarca görmediği ama tensel temas kurduğu kadını bile tanımıyor hatırlamıyor falan o kadar kendi kurduğu şeylere inanan yapısı var ki beni tanıdı kabul etti diyor belki de takipçi kasıyor sonuç olarak kendini evli belli ediyor mu ediyor adam resimleri var sözleri var.
Benim eski bekarken konuştuğum adam evli mesela gizliden hesaplar açıp kendi ekleyip üstüne mesajlar yazdığı halde kabul etmeyip engelledim düşünüyorum da bu kadın olsa ilah falan sanar kendini herhalde. Bu kadar erkek düşmanı olup erkek delisi olması da cabası. Yok hayalim de yok arzuluyorum çok tiksinç Kendin eklemişsin ya kendin kendi kendine gelin güvey de olan sensin. Böyle pişkinlik ben görmedim ciddi konu olamaz ya..
Milletin mutluluğunu kıskananların gözü çıksın valla. Siz yanlış kocalar seçtiniz diye suçlu o kadınlar değil. Konu fake değilse çatır çatır o kadını kıskanıyor ay sosyal medya bile kullanmak ne zararlı şey oldu be.
Kocalar da adam gibi olmalı ki bu gibilere fırsat vermemeli.
Ilahi adalet işte.Şimdi köpek gibi pişman olmuştur ama ne yazar.Çoçuklara yazik böyle anne babaları olduğu için hep cinsellik erkek kiz peşinde koşturmaktan çoçuklarina dogru durust anne babalık etmiyorlar.Böyle şeylere zehir. Vardı böyle bir tanidigim yemin ederim çocuğunun sınıfıni bilmeyen kadın 10 erkeğin numarasini ezbere biliyordu. Bak yemin ederim görsen gözüne boş bakan ne sorsan bilmiyorum ki diyen kadın. En sonunda da kocasıyla cocuklarini bırakıp başka kocaya kaçtı! O yüzden boşa dil dokuyoruz ne dersek diyelim yapacak bu adam olmaz başkası illa biri yüz verecek.
Not:kadın evde çalışmayan biriydi tek meziyeti de makyaj yapabilmek.kocası da karısının ağzının içine bakan, işten gelip bütün evin temizliğini yemeğini yapan,çocukları sabah okula götürürken bile çocukların kahvaltisini yedirip, karısının kahvaltısını strecleyen ve çok da zengin bir adamdı.
Kaçtığı adam onu temizlige yollayan,işsiz güçsüz , ondan 10 yaş büyük ve yatalak annesine baktiran biri :)
Sana komik bir şey söyleyeyim asla pişman değil. Aşık oldum diyor. Yoksa ayrıldığı kocası herseyinle kabulumsun, herkes hata yapar dön evine kızlarımız var dedi hayır ben aşığım dedi gelmedi :) ha şuan adam çok mutlu çocuklarıyla mükemmel bir birlikteligi var kızları anneyi sormuyor bile umarım böyle devam eder.Ilahi adalet işte.Şimdi köpek gibi pişman olmuştur ama ne yazar.Çoçuklara yazik böyle anne babaları olduğu için hep cinsellik erkek kiz peşinde koşturmaktan çoçuklarina dogru durust anne babalık etmiyorlar.
Bizim komşu vardı 13 yillik evliydi kocaman çoçuklari vardı onun yaptıgı beni baya şok etmişti herşeyi vardi kadının kocasi her imkani sunmuştu.Ama nankorluktenmi açgozluluktenmi bilmem nedir kocasi geceler çalıştigi vakit eve sevgilisini sokuyormuş çocuklarini tehdid etmiş babaniza söylerseniz öldururum diye sonunda çiplak resimleri yayildi sesleri falan büyük rezillikdi kimse beklemiyordu komşunun kamerasina düşmüştu erkegin gelmesi falan.Şimdi nerde napıyor bilmiyoruz bir ara o.....luk diye duymuştum.Olan 3 masum çocuga oldu.Kendiside herşeyinden oldu şimdi sürunuyor köşelerde.
Bunlar hepsi aşktan aşktann.Bir takipine bunu yapan seni görse neler yapar koş hadi.Ya yok profilinde fotoyu değiştirdi, 20 gönderisi vardı 10 a düşmüş. Bişeyleri silmiş. Üç aydır bakıyorum gizliden bu adama. Bir anda hem gönderiler azaldı hem foto değişti. İster istemez ne alaka dedim. Bide neleri sildi acaba diye düşünüyorum şuan takip etmediğim için bilmiyorum
Gerçekten anlayamıyorum.. yeri geliyor insan yorgun oluyor hasta oluyor da kocasından bile biraz uzak durmak istiyor. kadın bir de fazla mesai yapıyor ya.. bu ne enerji bu ne libido..Ilahi adalet işte.Şimdi köpek gibi pişman olmuştur ama ne yazar.Çoçuklara yazik böyle anne babaları olduğu için hep cinsellik erkek kiz peşinde koşturmaktan çoçuklarina dogru durust anne babalık etmiyorlar.
Bizim komşu vardı 13 yillik evliydi kocaman çoçuklari vardı onun yaptıgı beni baya şok etmişti herşeyi vardi kadının kocasi her imkani sunmuştu.Ama nankorluktenmi açgozluluktenmi bilmem nedir kocasi geceler çalıştigi vakit eve sevgilisini sokuyormuş çocuklarini tehdid etmiş babaniza söylerseniz öldururum diye sonunda çiplak resimleri yayildi sesleri falan büyük rezillikdi kimse beklemiyordu komşunun kamerasina düşmüştu erkegin gelmesi falan.Şimdi nerde napıyor bilmiyoruz bir ara o.....luk diye duymuştum.Olan 3 masum çocuga oldu.Kendiside herşeyinden oldu şimdi sürunuyor köşelerde.
olmayan boş beyne ne akılı vermemizi bekliyorsun acabaAy kızlar bir akıl verin bende yok şuan
Ya bacım ne diye engellemiyor, ben aslında engelleyemedim elim varmadı o beni engeller de bende cevabımı alır otururum bir daha da görmem diye istek attım, hem merak hem de bu sebeptenBunlar hepsi aşktan aşktann.Bir takipine bunu yapan seni görse neler yapar koş hadi.
Aşkı batsın iğrençlik yapıyorlar birde adına aşk demezlermi.Sana komik bir şey söyleyeyim asla pişman değil. Aşık oldum diyor. Yoksa ayrıldığı kocası herseyinle kabulumsun, herkes hata yapar dön evine kızlarımız var dedi hayır ben aşığım dedi gelmedi :) ha şuan adam çok mutlu çocuklarıyla mükemmel bir birlikteligi var kızları anneyi sormuyor bile umarım böyle devam eder.
Biz herhalde demans olduk 3,5 yıllık sevgilimin numarası bile hatrımda değil soyadı o kadar basit ki sadece o aklımda acipta bakmak aklıma gelmedi üstelik ne de seviyordum ah ahKalbıne kazımış isim soyadını işte bir aylık aşklar böyle oluyor demek ki biz anlamayız.
Bence hep bu adama gizliden bakiyormuş ismi falan biliyodur merakından.Fırsat bu fırsat deyip takip atmış yoksa kim 10 yil sonra hatiralayacakta bulucakta atmaasın ya.Akli fikri bu adamdaymış hep.Ben 1 ay kullandıgım ilaci doktor yeniden sorunca ay ismi neydi ya diye düşünmeye çalışıyorum el alem kafa zehir gibi maşallah.
Böyle şeylere zehir. Vardı böyle bir tanidigim yemin ederim çocuğunun sınıfıni bilmeyen kadın 10 erkeğin numarasini ezbere biliyordu. Bak yemin ederim görsen gözüne boş bakan ne sorsan bilmiyorum ki diyen kadın. En sonunda da kocasıyla cocuklarini bırakıp başka kocaya kaçtı! O yüzden boşa dil dokuyoruz ne dersek diyelim yapacak bu adam olmaz başkası illa biri yüz verecek.
Not:kadın evde çalışmayan biriydi tek meziyeti de makyaj yapabilmek.kocası da karısının ağzının içine bakan, işten gelip bütün evin temizliğini yemeğini yapan,çocukları sabah okula götürürken bile çocukların kahvaltisini yedirip, karısının kahvaltısını strecleyen ve çok da zengin bir adamdı.
Kaçtığı adam onu temizlige yollayan,işsiz güçsüz , ondan 10 yaş büyük ve yatalak annesine baktiran biri :)
Hayatım o senin sen olduğunu bile bilmiyor ki.. huu huuu!!Ya bacım ne diye engellemiyor, ben aslında engelleyemedim elim varmadı o beni engeller de bende cevabımı alır otururum bir daha da görmem diye istek attım, hem merak hem de bu sebepten
Ben adama çok üzüldüm zaten en çokta çocuklara.Ara sira resimlerini görüyorum bir yanları buruk gibi hep.Ama babalari maddi durumu baya iyi yani çocuklarina herşeyin en iyisinden alip yapıyor.Yakında evlenir bence.Gerçekten anlayamıyorum.. yeri geliyor insan yorgun oluyor hasta oluyor da kocasından bile biraz uzak durmak istiyor. kadın bir de fazla mesai yapıyor ya.. bu ne enerji bu ne libido..
Karısıyla fotolarini sildi. Sana da zaten aramiz kötü mecburiyetten devam ediyorum diyecek. Ha bir de yüzde yüz aylardır hatta yıllardır karımla da cinsellik yasamiyorum diyecekYa yok profilinde fotoyu değiştirdi, 20 gönderisi vardı 10 a düşmüş. Bişeyleri silmiş. Üç aydır bakıyorum gizliden bu adama. Bir anda hem gönderiler azaldı hem foto değişti. İster istemez ne alaka dedim. Bide neleri sildi acaba diye düşünüyorum şuan takip etmediğim için bilmiyorum
Sen iflah olmazsın gercekten.Illa bu adamı yataga atıcaksın.Ya bacım ne diye engellemiyor, ben aslında engelleyemedim elim varmadı o beni engeller de bende cevabımı alır otururum bir daha da görmem diye istek attım, hem merak hem de bu sebepten
Olabilir, bulunmamak için de kendi olduğu fotoğrafı silip çocuğunun fotosunu profil resmi yapmış olabilir. Bu ihtimal daha yakın gelmeye başladıHayatım o senin sen olduğunu bile bilmiyor ki.. huu huuu!!
Hayatım o senin sen olduğunu bile bilmiyor ki.. huu huuu!!
Yok atmıcam yapamam Allah şaşırtmasın yalvarıyorum ona gerçekten, hiç bir işim rast gitmez sonraSen iflah olmazsın gercekten.Illa bu adamı yataga atıcaksın.
ÖLÜYOR ÖLÜYOR AŞKIN'Dan neden anlamıyorsun yoksa direk engellerdi ya tabi.