Zaten haklısın bilmem ne deyip salağım deyip sonra gelse konuşurum, kayarim gibi avam laflar affedersin hiç kadın gibi gelmedi bana.
Çelişkili yani gaza getiriyor insanı ağzından her an kötü birşey çıkabilir insanın. Sabrını sınıyor sanki.
Zaten kendi düşündüğüne inanan insan yani herşeyi kendisi ile alakalı sanması, kendini son derece değersiz gördüğü için değerli hissetme çabasından geliyor.
Adam 1 aylık konuştuğu kadını kadın olduğunu bile unutur bahse girerim bu kendini tanıtır çünkü erkekler böyle yıllarca görmediği ama tensel temas kurduğu kadını bile tanımıyor hatırlamıyor falan o kadar kendi kurduğu şeylere inanan yapısı var ki beni tanıdı kabul etti diyor belki de takipçi kasıyor sonuç olarak kendini evli belli ediyor mu ediyor adam resimleri var sözleri var.
Benim eski bekarken konuştuğum adam evli mesela gizliden hesaplar açıp kendi ekleyip üstüne mesajlar yazdığı halde kabul etmeyip engelledim düşünüyorum da bu kadın olsa ilah falan sanar kendini herhalde. Bu kadar erkek düşmanı olup erkek delisi olması da cabası. Yok hayalim de yok arzuluyorum çok tiksinç
Kendin eklemişsin ya kendin kendi kendine gelin güvey de olan sensin. Böyle pişkinlik ben görmedim ciddi konu olamaz ya..
Milletin mutluluğunu kıskananların gözü çıksın valla. Siz yanlış kocalar seçtiniz diye suçlu o kadınlar değil. Konu fake değilse çatır çatır o kadını kıskanıyor ay sosyal medya bile kullanmak ne zararlı şey oldu be.
Kocalar da adam gibi olmalı ki bu gibilere fırsat vermemeli.