Eski sevgilimi özlüyorum

Dodurmamisın? Nereye kayip gidiyorsun? Kafani kullan cocuguna odaklan Tövbe estagfurullah
E yapacak zaten bu olmaz da başkası olacak ama bu kadın illa biriyle görüşecek. Boşlukta bahane hazır kendini de haklı görüyor o yüzden boşuna dil dokuyoruz. Ha sakın ama sakın kinamiyoruz.

Ya ayrıldıktan sonra bana dönmek istedi ama ben gururdan kabul etmemiştim o yüzden içimde ukte kaldı aslında sevgim vardı, 1.5 aydı ama çok hızlı yaşandı çoğu şey, herşeyden önce çok iyi bir arkadaştı eğlenceliydi
Bacım senin yapasin var guzum. Bütün herşeye cevabın var bahanen hazır. O yüzden bizi sinir krizine sokma. Tiktokcu teyzeler gibi yapacan belli. Bari delirtme bizi

E yapacak zaten bu olmaz da başkası olacak ama bu kadın illa biriyle görüşecek. Boşlukta bahane hazır kendini de haklı görüyor o yüzden boşuna dil dokuyoruz. Ha sakın ama sakın kinamiyoruz.
İş yerinde erkeklerle samimi olmuyorum ciddi duruyorum kaymamak için. Kimse de benden böyle bişey beklemez ki gelip teklif etsin öyle bir imaj çizmiyorum yani. Ama işte eski sevgilim aklımdan çıkmıyor olmuyor rüyama giriyor napayım

Bu zamana kadar çocuğuma odaklandım, kitaplar okudum, bir gün ev tablet izletmedim, çubuk kraterin taıdnı bilmez vallahi, paketli gıda bir tek Züber bilir. İşte çocuğuma odaklanırken eşi çok salmışım bir sürü b.k yemiş. Çocuğuma kendimi adayınca da evlilik dengesi şaştı. Şimdi iyice b.m b.k bir hayatın içindeyim

Ay lütfen cocugunuzu her ota bahane etmeyin. Benimde 3 cocugum var. Tabi ki evlilik iliskisi o zaman da emek ister..aldatmanin hicbir özürü yoktur, ne sizin tarafinizda nede esinizde.ikinizde masallah iliskini toplamak yerine hop hemem cep telefonlara sarilin. Yok ciplak kadinlar, yok eski sevgililer. Ikinizde dediginiz kadar cocugunuza odaklansaydiniz, bunlar olmazdi. Cünkü o cocuk hatrina kendinizi ve evliliginizi toplardiniz. Bizimkisi evlilik, ama bu sürec onlarin cocuklugu ve gelecegi.

Ya ayrıldıktan sonra bana dönmek istedi ama ben gururdan kabul etmemiştim o yüzden içimde ukte kaldı aslında sevgim vardı, 1.5 aydı ama çok hızlı yaşandı çoğu şey, herşeyden önce çok iyi bir arkadaştı eğlenceliydi
Keşke o zaman bu adama evet deseydin daha gururlu gözükürdün o zaman.Şu an yaptiklarina bakınca gururlu kadın imaji yok maalesef.

Bosanip ne halt ediyorlarsa etsinler. Sonra "koca hamile esini adamla basti. Adami öldürdü, kadin yarali" diye haberlere cikiyorlar

Bacım senin yapasin var guzum. Bütün herşeye cevabın var bahanen hazır. O yüzden bizi sinir krizine sokma. Tiktokcu teyzeler gibi yapacan belli. Bari delirtme bizi
İnanın farkındayım anne olduğumun, örnek olmam gerektiğinin. Dışardan görseniz öyle mazbut biri dersiniz ki erkeklerle işim olmaz ama beynimin içinden bu adamı çıkaramıyorum geri sildim zaten hemen bir şey de yazmadım, ablama anlatsam beni afaroz eder gebertir. Beni silkeleyecek kimse yok diye buraya yazdım

Değil mi evet benle ilgisi yoktur, silicem bu düşünceyi kafamdan
Sizinle ne ilgisi olacak?
Adamın eşine yazdığı güzel sözlerden bile rahatsız olmuşsunuz. Hasta falan mısınız?
Kendi kendinize tribe girip birde benim yüzünden mi kari koca profil değişikliği yaptı diye düşünüyorsunuz.
Bu nasıl bir kendini önemsemedir?
Karşı tarafta bir kadın çocuk var, ay hiç utanmanız yok. Kendi çocuğunuz içinde durum aynı.
Hâla mesaj yazmasın kayarım falan diyorsunuz.
Boşanmaya yürek yok ama evliyken başka erkekle görüşme fikri kayıp götürtüyor.
Adam sizin gibi rezil biri değildir de öyle profillere bakıp kalırsınız sadece umarım.

Adamın eşine yazdığı güzel sözlerden bile rahatsız olmuşsunuz. Hasta falan mısınız?
Kendi kendinize tribe girip birde benim yüzünden mi kari koca profil değişikliği yaptı diye düşünüyorsunuz.
Karşı tarafta bir kadın çocuk var, ay hiç utanmanız yok. Kendi çocuğunuz içinde durum aynı.
Adam sizin gibi rezil biri değildir de öyle profillere bakıp kalırsınız sadece umarım.
Yok takip isteğimi kabul edince iyiki bunla da evlenmedim dedim açıkçası içimden. Hepsi aynı b.k

İş yerinde erkeklerle samimi olmuyorum ciddi duruyorum kaymamak için. Kimse de benden böyle bişey beklemez ki gelip teklif etsin öyle bir imaj çizmiyorum yani. Ama işte eski sevgilim aklımdan çıkmıyor olmuyor rüyama giriyor napayım
Off eşiniz en az 4 yıldır böyle imiş ne demeye çocuk yapıp bu duyguları yaşamaya baktınız bir de diyorsunuz ki çocuğum okullu olsun ayrılırım ee 2020de çocuk yokken ayrılsaydınız mesela?

Adam sizin gibi rezil biri değildir de öyle profillere bakıp kalırsınız sadece umarım
Yok hiç bir şey yapmadı adam, yapmaz da bence

Yok takip isteğimi kabul edince iyiki bunla da evlenmedim dedim açıkçası içimden. Hepsi aynı b.k
Siz farklısın sanki.
Adama b.k diyecek son kişi bile değilsiniz.
Size yazmamış, takip etmemiş, ekleyince hemen mesaj falan da atmamış. Ha kabul edip takip etmese tabiki çok daha iyiymiş ama başka kafada olsa yeniden eklerdi sizi.
Yok öyle bir derdi demek ki.
Kafayı bozmuş olan sizsiniz.

Geçen kocasi aldatan kadın ülke değiştirip sokak ortasında kadını dövdü😂 ama aldatan kociskosunu koluna takıp evinin kadını oldu :)
Bosanip ne halt ediyorlarsa etsinler. Sonra "koca hamile esini adamla basti. Adami öldürdü, kadin yarali" diye haberlere cikiyorlar
Böyleleri boşanmaz. Şimdi kadına boşan desek soyleyecekleri tam liste :

Kocam merhametli
Çocuğum babasına düşkün.cocugum babasız kalmasın.
Kimsem yok ailem arkamda değil.
Maddi imkanım yok. Çalışmıyorum
lise mezunuyum ya da okudugum bölümden iş bulamıyorum.
İşe girsem çocuğuma bakacak kimse yok
Kreş olmaz , bakıcı parasına yetisemem
Bu devirde tek başıma nasıl gecineyim
Yukardakileri saymazsak kocam iyi insan ona kiyamiyorum.

Inkar da etmiyorsun yani.Kiz sen aklini peynir ekmeklemi yedin?10yıl önceki adama bu ne yanıklık böyle yahu tövbe estegfurullah.Yıllardir eşinin ihanetini bekliyordun herhalde düşünmeye başladım artık.

Psikolojik sorunları var 10 yıl önce ki koskoca 3 yıllık sevgilimi bile hatırlamıyorum ya. Bir aycık ya bir aycık konuşmuş sade sanırsın devlerin aşkı. Salça olacak insan arıyor yazık valla acıdım bu kadına ben.
O adam kaç yıllık karısını buna mı tercih edecek allahsen ya.
Hiçbir ihanet gizli kalmaz tekmeyi atar kendi kocası da korktuğu kadın sınıfına düşer yani kendi deyimine göre boşanmak zavallıca birşey hani. Ama kendi şuan yaptığına bakarsak zaten neyse kendi kendine de açıklamış beni alıntıladığı yorum da zihniyetini bundan da gocunmuyor bize ne 😂 bu arada bence ortalık bulandırma konusu gibi geldi.😂

Siz farklısın sanki.
Adama b.k diyecek son kişi bile değilsiniz.
Size yazmamış, takip etmemiş, ekleyince hemen mesaj falan da atmamış. Ha kabul edip takip etmese tabiki çok daha iyiymiş ama başka kafada olsa yeniden eklerdi sizi.
Yok öyle bir derdi demek ki.
Kafayı bozmuş olan sizsiniz.
Doğru diyorsunuz

X