- 27 Nisan 2019
- 91
- -40
- 32
-
- Konu Sahibi Snaptotagmin
Teşekkür ederim cevabınız için, inanın uğraşıyorum çocuğum için, küçük ama mutsuzluğu hissediyor, gebe kalırken hiç böyle hayal etmemiştim, erkek kardeşlerim beni kardeşlikten reddeder bu yaptığımı duysalarRealist olalim mi biraz:
Nikahiniz varsa sözde sadece cocuk icin olsa bile (kendinizi kandiriyorsunuz, düzeninizi güvence olmadan bozmak istemiyorsunuz o kadar) evlisiniz. Ve bu durumda birilerine istek atmak, heleki eski sevgiliye aldatmaya giriyor. Erkek de yapsa yokluyor deriz degil mi.
Sizin yapacaginiz basit. Evliliginizde mutsuzsunuz ve akliniz da baskalara kaymaya baslamis. Eski sevgili en yakin secenek oldugu icin piyango ona cikmis, yoksa süpermarketde bir kere gülümseyen kasiyer de olabilirdi. Simdi gelelim sonuclara: Yaptiginiz duyulsa olacaklari tahmin edin. Duyulmasa bile ya evliliginizi bitirin yada adam akilli evliliginizi onarmaya calisin. Cabalamiyorsaniz sikayet de etmeyin, ama bosanin. Sizin de bir evladiniz var. Kendinizi kücük düsürecek davranislardan uzak durun. Duygusal acliginizi elin kocasi ile doyuramazsiniz. Kendinize sahip cikin biraz
Ne güzel temiz bir yerde yaşıyorsunuz siz demekki
Evet ben de algılayamıyorum o da galiba çocupumuz için ağırdan aldırıyor çok zorluyorum boşanmak için ama tepkisizAdam da sizin gibi düzenini bozmak istiyor. Yoksa o laflari duyup hala devam eden adam da
Tamam benim zihniyetim bozuk benim zihniyetim o.rospu okey.Sen temiz yaşarsan çevren de temiz olur.. Çevre kötü diye kötü biri olunmaz. Onun yaşadığı yer köydü sonra merkeze geçti teyzesinin yanına işe girdiği için. Yani çokta büyük bir yer değil onun ki biz ise metropoldeyiz.
Yani neymiş
Teşekkür ederim cevabınız için, inanın uğraşıyorum çocuğum için, küçük ama mutsuzluğu hissediyor, gebe kalırken hiç böyle hayal etmemiştim, erkek kardeşlerim beni kardeşlikten reddeder bu yaptığımı duysalar
Evet ben de algılayamıyorum o da galiba çocupumuz için ağırdan aldırıyor çok zorluyorum boşanmak için ama tepkisiz
Oda kafayı yemiş belli kiO niye beni kabul ediyor, engellemiyor
Ay zeroş hanımcığım ay... eski sevgili bi ışık yaksa belki onu da yapacak ama adam yüz vermeyince ancak hayaliyle..Size intikamın başka erkekleri düşünüp zevk almak olduğunu kim söyledi?Bari adamın gözünün önunde yapında kendinizi inandirmiş olursunuz intikam olduğuna.
İntikam falan ayağına yatmayın ya yok yediremedim de hayal ettim de bilmem ne ? Adamin umurunda olduğunu sanmıyorum profil resmini değiştireceği tutmuş. Ya adam gibi evliliginizdeki problemi halledip sadakatinize sahip çıkın ya da bosanarak istediginiz "BEKAR" biriyle birlikte olup sabahlara kadar hayal kurun. Kinamiyorum uyariyorum.Yargılamadan okuyun lütfen çok büyük konuştum bende yaşıyorum bunu. Evliyim bir çocuğum var, doğumdan sonra annelerimiz arasındaki tartışmalar vs derken eşimle aram açıldı. Cinsel anlamda uzaklaştık, sohbet edemez olduk. Eşim açık saçık kızları takip ediyordu sosyal medyada, görünce çok üzüldüm, yediremedim kendime, bende eski sevgilimin hayalini kurdum hep. Güya aklımca eşimden intikam aldım. Hayal kurdukça eski sevgilimi özler oldum,(1.5 ay çıktık sadece bu eski sevgilimle ve üstünden tam 10 sene geçti) ona takip isteği yolladım kabul etti o da beni takip etti. Baktım evlenmiş bir de çok güzel bir çocuğu olmuş, içim cız etti iki saat içinde geri sildim onu. Profil resminde çift fotoğrafı vardı şimdi onu kaldırmış çocuğunun resmini koymuş. Eşinin pro resmi de çift fotoğrafıydı şimdi o da değişmiş çocuklarının fotoğrafını koymuşlar. Ben onu tanımayım diyemi kaldırdı kendi olduğu resimleri, çocuğum var el insaf el vicdan yapma mı demek istiyor, ne demek istiyor ? Yaklaşık üç aydır bakıyorum çünkü fotoğrafına, üç ay kendime engel oldum çok merak etsem de takip etmemiştim onu, ben takip ettikten sonra birden pro resmî değişince anlam veremedim
Bu halt yememiş haliniz mi ya.Akıl tutulması yaşıyorum bir halt yemek istemiyorum
Aklin yok ki tutulmasini yasayasinAkıl tutulması yaşıyorum bir halt yemek istemiyorum
Zaten benim takip istegimi kabul etti bana karşı boş degil havasında takılıyor kadın.Bir yazsa olacakları düşünemıyorum.Ay zeroş hanımcığım ay... eski sevgili bi ışık yaksa belki onu da yapacak ama adam yüz vermeyince ancak hayaliyle..
İçimde var demiyor da. 1.5 ay sevgili olduğu adamı 10 yıl sonra şak diye bulmuş. Ben de çorabımın tekini ariyorumBu halt yememiş haliniz mi ya.
Çocuğunuz var ve evlisiniz akıl tutulması yaşamak gibi de bir lüksünüz yok.
Kocam karıya kıza bakıyor bende sevgili hayal ediyorum nedir ya siz annesiniz anne. Kocanızı geçtim bebeğinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz bu hayallerden sonra ?
Aynen yazmasın lütfen yoksa ben kayıp giderimZaten benim takip istegimi kabul etti bana karşı boş degil havasında takılıyor kadın.Bir yazsa olacakları düşünemıyorum.
Aynen yazmasın lütfen yoksa ben kayıp giderim
Değil mi evet benle ilgisi yoktur, silicem bu düşünceyi kafamdan10 yıl önce yaşanmış 1 buçuk aylik ilişkinin peşine düşüp adamım karisına kadar takip edip, şunu sildi, bunu ekledi diye kendinize pay çıkarmanız ne kadar zavallıca.
Karısına mi söyledi demişsiniz, kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz öyle ya. Adamin işi yok sizi karısına söyleyecek.
Boşanmaya yüreğiniz yok ama evli eski sevgili peşine düşmeye, kendinize entrika çıkarmaya gücünüz var. Hayatta dizilerdeki gibi zaten.
Inkar da etmiyorsun yani.Kiz sen aklini peynir ekmeklemi yedin?10yıl önceki adama bu ne yanıklık böyle yahu tövbe estegfurullah.Yıllardir eşinin ihanetini bekliyordun herhalde düşünmeye başladım artık.Aynen yazmasın lütfen yoksa ben kayıp giderim
Bu zamana kadar çocuğuma odaklandım, kitaplar okudum, bir gün ev tablet izletmedim, çubuk kraterin taıdnı bilmez vallahi, paketli gıda bir tek Züber bilir. İşte çocuğuma odaklanırken eşi çok salmışım bir sürü b.k yemiş. Çocuğuma kendimi adayınca da evlilik dengesi şaştı. Şimdi iyice b.m b.k bir hayatın içindeyimDodurmamisın? Nereye kayip gidiyorsun? Kafani kullan cocuguna odaklan Tövbe estagfurullah
Ya ayrıldıktan sonra bana dönmek istedi ama ben gururdan kabul etmemiştim o yüzden içimde ukte kaldı aslında sevgim vardı, 1.5 aydı ama çok hızlı yaşandı çoğu şey, herşeyden önce çok iyi bir arkadaştı eğlenceliydiInkar da etmiyorsun yani.Kiz sen aklini peynir ekmeklemi yedin?10yıl önceki adama bu ne yanıklık böyle yahu tövbe estegfurullah.Yıllardir eşinin ihanetini bekliyordun herhalde düşünmeye başladım artık.