Eski hatalarım evliliğimi zehirliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok merak ediyorum eşinizin sevgiliyken başkalarıyla tatillerde gezdiğini öğrenseniz böyle mi tepki verecektiniz eşinize

Aynı yerden bakmadığınız için size öyle geliyor. Fakat saçma sapan şeyler bir araya gelip önünüzde patladığında ve kocanız gözlerini dikip sizden açıklama beklediğinde öyle somut, sadece ikimizin şahit olduğu bir kanıt çok şey demek oluyor. kadını kuyulardan çıkaracak bi dal oluyor resmen.

Kadın hamileymiş, bebek çok ufak muhtemelen. Adamın eli kolu bağlanmış. Ama şimdilik. Eninde sonunda boşanacak. Ama çocuğun büyümesini bekliyordur belki de. Bu ihanet düşüncesiyle devam edemez bence

Hayır o dönemden sonra tekrar bir araya gelmişler. Adam bunları yapmıyormuş. Ama kadın saklamış.
Ben böyle bir yalanla yaşamak istemezdim. Ben kocaya hak verdim
Ben de onu diyorum işte. En başından kumaşı görmüş. Sonra bunu bilerek geri barışmış. Her şey de sürpriz olmamış yani. Kadından böyle şey çıkacağı belliymiş.

Yani eşiniz haklı bence aynı şeyi bende yaşasam unutamazdım. Ama boşanılır mı bilemiyorum

Sizce şu an çok mu iyi bir durumdasınız? Sizin açınızdan bakarsak belki her şeyi yaptınız bi tek o iş olmadı?

öyle bir mesaj yoktu.

Eşinizle sevgiliyken başkasıyla tatil yapmışsınız.Bu nasıl affedilsin.
Gençlik filan demeyin,her genç böyle hatalar yapmıyor.
Eşin kaldıramıyor belli ki.Israr etme, bırak yoluna gitsin adam.Ne o ne sen mutlu olamazsınız bu evlilik içinde artık

Bir aile danışmanına gidin lütfen.
Evet kızabilir ama sonuçta şuan eşisiniz ve o olaylar geçmişte kaldı. ALLAH bile tövbe eden kulunu affedip günahını silerken biz insanlar bu kadar kinci olmamalıyız.
Sonuçta evliliğiniz için çabalıyorsunuz, bir yavrunuz var bu kadar üstünüze gelmesine izin vermeyin.

Sizin tek suçunuz yalan ile başlamak ama siz hem dilde hem halde bunun özrünü dileyip telafi etmeye gayret ediyorsunuz o zaman eşinizin de bu çabanızı görüp yolunu ona yürümesi lazım. O yüzden iyi bir aile danışmanına gidip aranızdaki bu sorunu üstünü örtmeden konuşarak ve anlaşarak çözün.. Kolaylıklar dilerim.

Sevgili olmak birine söz vermek olmuyor mu? Adı konmuş, askimli canimli dönem başlamış. Kusura bakmayin ama bakış açınız çok saçma. Şimdi kocam bunu yapmış olsa ' ama o zaman sevgiliydik, evli ya da nişanlı değildik' dese ' bi s. g...' derim.

Bence ne kendi kişiliğinden ödün ver ne de eşim beni affedecek diye olmadığın kişiliğe bürün. Çünkü bu konuyu eşin 60 yıl da olsa ısıtıp ısıtıp önüne getirecek ben sana haklısın diyemiycem eşine de haksızsın diyemiycem. Bence boşanmanız daha hayırlı ne kadar kabul etmek istemesen de bu aldatmak yani.

Onu ilk tartışmada dener gibi oldum ama pek iyi sonuçlanmadı. Kendimi savunurken üzgün adamı kızdırmakla ve aynı gün avukata gitmesiyle sonuçlandı. Dediğim gibi danışma aldım bir süre, boşanmak istemiyorsan sakın bi daha yapma dedi. Sürekli onu anladığımı hissettirmek en sağlıklı yolmuş.

Her memur kızla tanıştırmamak gerektiğinin ibretlik hikayesi şu genclikte oluru bir kenara bıraksak ülkecek. Erdemli olmak, yaşa bağlı degildir.
Her şeyin para makam mevki olmadığının iyi bir kanıtı. Muhabbet bunlara bağlı değil işte, tonla paran evin araban her şeyin oluyor ama içeri giriyorsun cehennem.

Çok merak ediyorum eşinizin sevgiliyken başkalarıyla tatillerde gezdiğini öğrenseniz böyle mi tepki verecektiniz eşinize
Hayır tabi ki de büyük bi tepki gösterirdim, konu sahibinin yaptığınıda tasvip etmiyorum ama ne eşi ne de kendi boşanmaya kalkmıyorlar. Boşanmayacaklarsa hayatı zehir etmeye de gerek yok, evliliklerini kurtarmaya çalışacaklar, ortada bi çocuk var böyle bi toksik ortamda büyümesi hiç sağlıklı değil.

Şu kısmı anlamadım. Eski sevgilinizleyken, eşinizle tanışınca aranızdaki ilişkinin adını koydunuz mu? Yoksa sadece bi kahve içme görüşme şeklinde miydi? Diğer tatile gittiğinizde de eşinizle tam olarak sevgili miydiniz? Bunu şu açıdan soruyorum, herkesin sevgililik anlayışı farklı. Bazıları cinsellik yaşamadıysam sevgili değilimdir der, bazıları öpüşmediysem bu sevgililik değildir der. Bazıları sadece bir kahve içmeyi sevgililik olarak görür. Bazıları 'ee 3 kere oturup kahve içtiysem nolmuş' der. Siz eşinizle ciddi bir ilişkiye başladıktan sonra, diğerleriyle görüştüyseniz eşiniz tepkilerinde haklı. Ama eşinizle sadece tanışma aşamasında, oturup çay içer seviyesindediyseniz, ortada ömür boyu bedel ödenecek bir hata da göremiyorum.
İnsanın hatalar yaptığı bir dönem oluyor.

Evliliğiniz bu güvensizlik çerçevesinde ve sizin ömür boyu bedel ödediğiniz bir sistemde çok da ilerlemez. Rasyonel kararlar verin bence.

Yapılanı desteklemiyorum doğru da bulmuyorum ama boşanmıyorlarsa geride bırakacaklar. Eşi aldatıldığını düşünüyorsa yolunu ayıracak, bu kadar basit.

Kadın hamileymiş, bebek çok ufak muhtemelen. Adamın eli kolu bağlanmış. Ama şimdilik. Eninde sonunda boşanacak. Ama çocuğun büyümesini bekliyordur belki de. Bu ihanet düşüncesiyle devam edemez bence
Ben de eninde sonunda patlayacagini düşünüyorum... Kocası tek başına yazlığa falan gidiyormuş, inşallah adam tarafindan da ihanet olmaz.

Yapılanı desteklemiyorum doğru da bulmuyorum ama boşanmıyorlarsa geride bırakacaklar. Eşi aldatıldığını düşünüyorsa yolunu ayıracak, bu kadar basit.
Eşi ayrılmak istemiş, avukata kadar gitmiş olay. kayinvalide araya girmiş falan... muhtemelen çocuk küçük diye de kıyamadı eşi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…